I powodzenia!

Szkielecikiem się nie przejmuj - jeśli ma apetyt to w miesiąc może nawet i kilogram nadrobić.
A badania - jak tylko będzie można

Moje puchate wszystkie przytulaśne są i jest tylko jedna rada na to: przytulać, przytulać, przytulać ....

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
koconek pisze:A czy wet sprawdził może, czy kotka nie ma czipa? bo jeśli jest hodowlana to powinna mieć.
I powodzenia!![]()
Szkielecikiem się nie przejmuj - jeśli ma apetyt to w miesiąc może nawet i kilogram nadrobić.
A badania - jak tylko będzie można
Moje puchate wszystkie przytulaśne są i jest tylko jedna rada na to: przytulać, przytulać, przytulać ....![]()
aamms pisze:Dwa dni nic nie zmienią..
Ale proszę, nie czekaj za długo..
I zdrówka dla kici..
Zostanie już u Ciebie?
sisay pisze:To wyjątkowo śliczna, mało plaskata dziewczynkaCo za bałwan sie jej pozbył??? może ona ma jakieś ukryte problemy o których nie mówi
![]()
Myślę o niej od rana. Ależ bym chciała mieć ją u siebie
Magdalena424 pisze: jedno co zauważyłam: dużo pije, ale też sporo suchego podjada więc to moze dlatego![]()
może tak jak mówisz ma ukrytą chorobę,tego jeszcze nie wiem....
Magdalena424 pisze:sisay pisze:To wyjątkowo śliczna, mało plaskata dziewczynkaCo za bałwan sie jej pozbył??? może ona ma jakieś ukryte problemy o których nie mówi
![]()
Myślę o niej od rana. Ależ bym chciała mieć ją u siebie
jest wyjątkowo spokojna - w porównaniu do moich kotów:)
jedno co zauważyłam: dużo pije, ale też sporo suchego podjada więc to moze dlatego![]()
może tak jak mówisz ma ukrytą chorobę,tego jeszcze nie wiem....
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 124 gości