"Syberyjska" kotka - odeszła [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 14, 2011 20:04 Re: Norweska leśna-potrzebne WSPARCIE NA OPERACJĘ i TRANSPORT!

podnoszę...
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Pon lut 14, 2011 21:08 Re: Norweska leśna-potrzebne WSPARCIE NA OPERACJĘ i TRANSPORT!

Pomoc potrzebna, nie mam już pomysłów, jak jej szukać. Może banerek? :( Tylu jest na miau miłośników takich cudnych puchatków, a losem tej koteczki przejmuje się tak mało osób :(
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Pon lut 14, 2011 21:44 Re: Norweska leśna-potrzebne WSPARCIE NA OPERACJĘ i TRANSPORT!

W piątek o świcie jadę pociągiem na szkolenie do Warszawy, wysiadam w Warszawie Centralnej, ktoś kota musiałby przejąć najpóźniej ok. 12.00... :roll:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Pon lut 14, 2011 22:21 Re: Norweska leśna-potrzebne WSPARCIE NA OPERACJĘ i TRANSPORT!

jaka ona jest piękna
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Pon lut 14, 2011 22:23 Re: Norweska leśna-potrzebne WSPARCIE NA OPERACJĘ i TRANSPORT!

W wątku transportowym jest taka oferta Szalonego Kota:
Szalony Kot pisze:Zastanawiałam się nad tym od pewnego czasu. I chyba dorosłam do tej decyzji.

Oferuję weekendowe przejazdy pociągami tam, gdzie mogę z Warszawy pojechać i wrócić jednego dnia. Za cenę biletów - jestem studentką, więc nie powinno być tak źle :)
Czasem pewnie i w tygodniu bym mogła, bo np wtorki czy czwartki miewam wolne.

Ogólnie zależy to od tego, czy jestem zdrowa i czy mam czas wolny. Natomiast wszystko pozostaje kwestią dogadania się. Najpewniej zacząć mogę od przyszłego weekendu, bo w ten jeszcze nie domagam zdrowotnie.

Z całą pewnością w moim zasięgu jest Białystok, Kraków, Poznań, Łódź, Częstochowa i co tam jeszcze sobie człowiek wymyśli, gdzie mogę pojechać i wrócić.

Jest jeszcze taka oferta:

Wisienki pisze:aktualizuję ofertę transportu jeżdżę pociągiem średnio 1 w miesiącu na trasie

Warszawa - Łódź - Warszawa

oraz średnio 1 na 2 miesiące

Warszawa - Myszków - Warszawa

Może się przyda, przy kombinowanym transporcie?
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Pon lut 14, 2011 22:38 Re: Norweska leśna-potrzebne WSPARCIE NA OPERACJĘ i TRANSPORT!

halbina pisze:W piątek o świcie jadę pociągiem na szkolenie do Warszawy, wysiadam w Warszawie Centralnej, ktoś kota musiałby przejąć najpóźniej ok. 12.00... :roll:

czyżby się transport szykował?

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Wto lut 15, 2011 7:50 Re: Norweska leśna-potrzebne WSPARCIE NA OPERACJĘ i TRANSPORT!

Ja jadę na 90% autem w najbliższą niedzielę (20.02) na trasie Katowice-Warszawa. Tyle że w Wawce będę wieczorem. A może ktos z Łodzi przejąłby kotkę w trasie - najbliżej Łodzi (ok 50-60 km) na trasie jest Rawa Mazowiecka :roll:
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Wto lut 15, 2011 8:35 Re: Norweska leśna-potrzebne WSPARCIE NA OPERACJĘ i TRANSPORT!

Liwia_ pisze:Koteczkę zgodziła się przyjąć na dt iwcia :1luvu: - norweżka czeka teraz tylko na transport do Łodzi. Będzie jednak bardzo potrzebna pomoc w sfinansowaniu zabiegów i leczenia.

Tak wygląda kicia :

ObrazekObrazek

Bardzo serdecznie proszę o pomoc dla niej - będę wdzięczna za każdą złotówkę.

Koteczka szuka też transportu ze Śląska do Łodzi - jeżeli ktoś mógłby pomóc w podwiezieniu kici, albo znałby osobę, która by się tego podjęła - bardzo proszę o pomoc.

Piękna kicia :1luvu:
Kocham puchacze z noskami.

Dorzucę się do zbiórki.
Daj znać jak wszystko ustalisz.
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Wto lut 15, 2011 10:04 Re: Norweska leśna-potrzebne WSPARCIE NA OPERACJĘ i TRANSPORT!

slapcio pisze:Ja jadę na 90% autem w najbliższą niedzielę (20.02) na trasie Katowice-Warszawa. Tyle że w Wawce będę wieczorem. A może ktos z Łodzi przejąłby kotkę w trasie - najbliżej Łodzi (ok 50-60 km) na trasie jest Rawa Mazowiecka :roll:

Czyli, jak rozumiem, przydałby się transport Rawa Mazowiecka - Łódź.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Wto lut 15, 2011 18:45 Re: Norweska leśna-potrzebne WSPARCIE NA OPERACJĘ i TRANSPORT!

Moja wetka za dwa tygodnie jedzie do Łodzi ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto lut 15, 2011 22:36 Re: Norweska leśna-potrzebne WSPARCIE NA OPERACJĘ i TRANSPORT!

Justa - dzięki za informację, jeżeli nie uda się niczego skombinować wcześniej, to pewnie skorzystamy... Ciągle mam jeszcze nadzieję, że nie trzeba będzie czekać 2 tygodni.
halbina pisze:W piątek o świcie jadę pociągiem na szkolenie do Warszawy, wysiadam w Warszawie Centralnej, ktoś kota musiałby przejąć najpóźniej ok. 12.00... :roll:
Dzięki, Halbino, ale na razie nie mam żadnej oferty przetrzymania kotki w Warszawie i nie dałabym rady jej podrzucić o świcie - nie mam na razie czym :(

Mulesiu - dzięki za odnalezienie ofert

slapcio pisze:Ja jadę na 90% autem w najbliższą niedzielę (20.02) na trasie Katowice-Warszawa. Tyle że w Wawce będę wieczorem. A może ktos z Łodzi przejąłby kotkę w trasie - najbliżej Łodzi (ok 50-60 km) na trasie jest Rawa Mazowiecka :roll:
Napiszę zaraz do iwci, ale chyba nie wchodzi w grę odbiór poza Łodzią, w Warszawie nie mamy póki co nikogo do przetrzymania kici :(

Amiko - bardzo dziękuję za deklarację wsparcia!

Liwia_

Post » Wto lut 15, 2011 22:44 Re: Norweska leśna-potrzebne WSPARCIE NA OPERACJĘ i TRANSPORT!

No niestety, ja jej nie moge u siebie przetrzymac bo prawdopodobnie juz w poniedziałek rano wyjeżdzam do Białowieży na 2-3 dni :?
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Wto lut 15, 2011 23:47 Re: Norweska leśna-potrzebne WSPARCIE NA OPERACJĘ i TRANSPORT!

A gdzie kota jest teraz? u Ciebie, Liwiu?
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Wto lut 15, 2011 23:54 Re: Norweska leśna-potrzebne WSPARCIE NA OPERACJĘ i TRANSPORT!

Koteczka nie jest u mnie. Jest na Śląsku, czeka na transport...

Liwia_

Post » Śro lut 16, 2011 0:08 Re: Norweska leśna-potrzebne WSPARCIE NA OPERACJĘ i TRANSPORT!

Podnoszę....

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

[poprzednia][następna]