CZĘSTOCHOWA POMOC ŁAPANIE KOCIAKA 2 MIES ON NIE PRZEŻYJE!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 18, 2010 23:17 Re: CZĘSTOCHOWA POMOC ŁAPANIE KOCIAKA 2 MIES ON NIE PRZEŻYJE!!!

KOTEK POTRZEBUJE POMOCY :(
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

iwonac

Od: Śro sty 25, 2006 12:53

Post » Nie gru 19, 2010 10:41 Re: CZĘSTOCHOWA POMOC ŁAPANIE KOCIAKA 2 MIES ON NIE PRZEŻYJE!!!

Ojej, czyżby nikogo nie było z Częstochowy kto mógłby pomóc znaleźć koteczka ????
Obrazek podwójne czarne pluszowate szczęście Obrazek
Kocie oczy to okna, przez które można zajrzeć do innego świata..

Neela

Od: Czw sie 20, 2009 15:03

Post » Nie gru 19, 2010 11:23 Re: CZĘSTOCHOWA POMOC ŁAPANIE KOCIAKA 2 MIES ON NIE PRZEŻYJE!!!

Byłam tam dziś rano godzinę i nie było go.

Wyszły tylko sądząc po śladach dwa dorosłe koty, ale ich nie widziałam.
najszczesliwsza

Post » Nie gru 19, 2010 12:42 Re: CZĘSTOCHOWA POMOC ŁAPANIE KOCIAKA 2 MIES ON NIE PRZEŻYJE!!!

Agatko trzymaj się i nie rezygnuj

iwonac

Post » Nie gru 19, 2010 12:47 Re: CZĘSTOCHOWA POMOC ŁAPANIE KOCIAKA 2 MIES ON NIE PRZEŻYJE!!!

KOTEK POTRZEBUJE POMOCY.
Agatko zanieś trochę suchego.

iwonac

Post » Nie gru 19, 2010 12:53 Re: CZĘSTOCHOWA POMOC ŁAPANIE KOCIAKA 2 MIES ON NIE PRZEŻYJE!!!

Szkoda ,że nikt się nie zgłasza do pomocy. Agatka sama nie poradzi wiem bo wiele razy byłam w takiej sytuacji i przyjeżdzała koleżanka z w-wy żeby mi pomóc :evil:

Kotek poprostu umrze i problem się sam rozwiąże a my będziemy świętować?:

iwonac

Post » Nie gru 19, 2010 13:20 Re: CZĘSTOCHOWA POMOC ŁAPANIE KOCIAKA 2 MIES ON NIE PRZEŻYJE!!!

Prosimy o pomoc
Te osoby w cz-wie co zawsze pomagają są zajęte ja unieruchomiona w domu, dziewczyny z elpisu prowadzą adopcje w kakadu, ania wlasnie transportuje kotki z łodzi do Jaworzna z mężem, który przyjechał z pracy z daleka tylko na kilka dni i w tym czasie pomaga kotkom :1luvu: i jeszcze wieczorem bierze mojego malucha do weta....
kotka trzeba systematycznie szukać jeżeli będzie kilka osób to każdemu zajmie to godzinę dwie dziennie Agatka sama nie może siedzieć tam cały dzień proszę zgłoście się do pomocy

iwonac

Post » Nie gru 19, 2010 14:29 Re: CZĘSTOCHOWA POMOC ŁAPANIE KOCIAKA 2 MIES ON NIE PRZEŻYJE!!!

Byłam tam, ale kota ani śladu, żarcie nie zniknęło.
Ślad urywał się wczoraj przy ulicy...

Idę zaraz na zajęcia...

A wieczorem (po 20) szukać kotka, koleżanki z roku się obraziły, bo pożegnalna impreza a ja nie idę, bo "jakiegoś kota będę szukać, na ch... mi jeszcze jeden kot?"

:evil: :cry:
najszczesliwsza

Post » Nie gru 19, 2010 14:49 Re: CZĘSTOCHOWA POMOC ŁAPANIE KOCIAKA 2 MIES ON NIE PRZEŻYJE!!!

Agatko-masz wspaniałego męża i synka i przyjaciół, którzy Ci dobrze życzą np mnie :oops: i nigdy nie odpowiedzą brzydkim słowem na Twoje prooblemy. Jeżeli tak mówią to na nie martw się-na ch... Ci takie koleżanki. Oczywiście nie musisz się z nimi kłócić-przydadzą się czasem do imprez jak będzie na to czas. ja też nie mogłabym się bawić wiedząc ,że ode mnie zależy los zwierzaka.

iwonac

Post » Nie gru 19, 2010 16:20 Re: CZĘSTOCHOWA POMOC ŁAPANIE KOCIAKA 2 MIES ON NIE PRZEŻYJE!!!

Kurcze widać ze w Cz-wie Wy Dwie tylko interesujecie się losem kociaka... ja niestety dojadę dopiero na Wigilie, bo tak to bym Wam pomogła go szukać.. A koleżankami proszę się nie przejmować, bo wiadomo ze są ludzie i ....., jakby były ok to by zajrzały z Tobą na chwile w tamta okolice i pomogły szukać a nie komentowały głupio (takie moje zdanie).
Obrazek podwójne czarne pluszowate szczęście Obrazek
Kocie oczy to okna, przez które można zajrzeć do innego świata..

Neela

Od: Czw sie 20, 2009 15:03

Post » Nie gru 19, 2010 21:34 Re: CZĘSTOCHOWA POMOC ŁAPANIE KOCIAKA 2 MIES ON NIE PRZEŻYJE!!!

Nie pomogę..... Leżę od kilku dni z wirusówką i jest tylko ze mną coraz gorzej, a i tak wstaję i wychodzę na krótko co 2 dni na karmienie, w tym dwóch kotek zabranych przeze mnie z działek. :(

Będzie ciężko znaleźć nikomu nieznanego kociaka w bramach tego ruchliwego skrzyżowania. :(

Samantha

Od: Śro sty 31, 2007 21:51

Post » Pon gru 20, 2010 0:15 Re: CZĘSTOCHOWA POMOC ŁAPANIE KOCIAKA 2 MIES ON NIE PRZEŻYJE!!!

Ja myślę ,że za kilka dni będę mogła choć trochę pomóc ale czy kotek dożyje :(

iwonac

Post » Pon gru 20, 2010 0:55 Re: CZĘSTOCHOWA POMOC ŁAPANIE KOCIAKA 2 MIES ON NIE PRZEŻYJE!!!

Byłam tam po ćwiczeniach, a potem jeszcze po 22...

Nie było...

Po cholerę ja tu pisałam, dałam doopy, że go wtedy nie złapałam... faktycznie świetny temat...
najszczesliwsza

Post » Pon gru 20, 2010 1:08 Re: CZĘSTOCHOWA POMOC ŁAPANIE KOCIAKA 2 MIES ON NIE PRZEŻYJE!!!

Ej, spokojnie.
Trzeba sprawdzać regularnie, może się pokaże.
Na noc może się gdzieś zaszył i dlatego go nie widać.

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Pon gru 20, 2010 13:52 Re: CZĘSTOCHOWA POMOC ŁAPANIE KOCIAKA 2 MIES ON NIE PRZEŻYJE!!!

Carmen to nie jedna noc...
Dziś...
Ani śladu...
najszczesliwsza

[poprzednia][następna]