Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ryśka pisze:cooty, z jakiego miasta jesteś? Może ktoś mógłby Ci pomóc złapać kotkę, kiedy przyjdzie czas na jej kastracjęMożna do tego celu użyć specjalnej klatki - kotka wejdzie, żeby zjeść jedzonko, a drzwiczki same się za nią zamkną.
Gem pisze:Dotarła do mnie prośba na PW, więc melduję się na wątku. Dysponujemy klatką-pułapką i możemy ją pożyczyć. Skoro jednak kocica ma karmić, to na razie nie możesz jej sterylizować. Musi karmić przynajmniej miesiąc, potem maluchy można przestawiać na inne pożywienie.
Daj mi znać na PW, jak nadejdzie właściwy moment na sterylizację i wtedy umówimy się odnośnie pożyczenia klatki.
Podpowiem jeszcze, że na naszym głównym wątku kieleckim możesz poprosić o ogłoszenia, ale to też jak maluchy podrosną. Link do wątku: viewtopic.php?f=1&t=105971
Powodzenia!
AnielkaG pisze:rozumiem ze mamy wplacic ci kase wtedy nie bedziemy juz chamskie
koty sa u ciebie blisko to soory jesli decydujesz sie ich nie usypiac to musisz wiedziec ze te koty trzeba bedzie wykarmic,odrobaczyc i inne posterylizowac.
Jesli kotka zostawi male i odejdzie dojdzie ci ich dokarmianie a to dopiero wymaga poswiecenia i pieniedzy-nie czarujmy sie.
no właśnie
jak sama wiesz najlepiej to po co Ci pomoc? rozmnażanie kotów bez końca do niczego nie prowadzi
nie chcesz słuchać- trudno, ale może jednak to my mamy rację?
kociaki póki ślepe trzeba uśpić a kotkę wysterylizować, żeby nie rodziła bez końca
i bez inwektyw, bardzo proszę
Alex405 pisze:Ja też nie uśpiłabym tych maluchów. Zapewnij im teraz spokój, bzpieczeństwo i ciepło. Ale jak nieco podrosną, nie możesz dopuścić, żeby uciekły, bo nie przeżyją zimy. Oswój je i znajdź im domy. A kotkę koniecznie wysterylizuj.
Trzymam![]()
![]()
taizu pisze:Fajnie że się kotami zajęlaś. Sterylka jest super ważna, oczywiście po odkarmieniu.Tylko, kurczę, zima ma być wczesna i nawet budka + komórka to może być za mało..No i maluchy mogą w tej komórce dziczyć się trochę
![]()
Jak małe będą już jeść coś wiecej niż mamine mleczko napisz do mnie na PW, podeślę Ci jakieś jedzonko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 194 gości