Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Neigh pisze:Wątek pokazała mi aamms, której zgłaszałam możliwość potymczasowania sobie plaskatej gęby jakowejś.
Jest tak: mogę się zgłosić jako dom tymczasowy od 23.08 ( wracam tego dnia z nad morza ). Warunki - jeśli ktoś chciałby sprawdzić ( bo ja np. nikomu nie wierzę) to zapraszam.
Mam aktualnie 3 własne koty, w tym "persicę", której się na tyle tymczas przedłużył, że została. Myślę, że jemu ( skoro lękliwy ) by się towarzystwo baaaaaaardzo przydało. Moja Cleo ( z pseudohowli) była autystyczna. Ponad rok zajęła jej aklimatyzacja. Warto zobaczyć zmianę.
Także jeśli do 23.08 nie znajdzie się ds lub ktoś, kogo uznacie za godniejszego tej roli to się polecam:-)
aamms pisze:Neigh pisze:Wątek pokazała mi aamms, której zgłaszałam możliwość potymczasowania sobie plaskatej gęby jakowejś.
Jest tak: mogę się zgłosić jako dom tymczasowy od 23.08 ( wracam tego dnia z nad morza ). Warunki - jeśli ktoś chciałby sprawdzić ( bo ja np. nikomu nie wierzę) to zapraszam.
Mam aktualnie 3 własne koty, w tym "persicę", której się na tyle tymczas przedłużył, że została. Myślę, że jemu ( skoro lękliwy ) by się towarzystwo baaaaaaardzo przydało. Moja Cleo ( z pseudohowli) była autystyczna. Ponad rok zajęła jej aklimatyzacja. Warto zobaczyć zmianę.
Także jeśli do 23.08 nie znajdzie się ds lub ktoś, kogo uznacie za godniejszego tej roli to się polecam:-)
A ja polecam Neigh..
Z całego serca..
Neigh pisze:Wątek pokazała mi aamms, której zgłaszałam możliwość potymczasowania sobie plaskatej gęby jakowejś.
poproszę o dane do przelewu adres inr konta na pw-przekażemy pomoc dla persiajustyna8585 pisze:Pers ma się świetnie, zaczął jeść i pić.Świetnie dogaduje sie z kotami, na psy w ogóle nie zwraca uwagi.Pozwala wziąć sie na ręce, w ogóle nie reaguje agresją.On może zostać w DT tam,gdzie jest,ale P.Iwona ma spore stadko kotów i psów do adopcji.Prosiłaby o pomoc w zakupie żwirku,karmy,kropelek do oczu i zaszczepieniu.
Dobrze sie tam czuje,nie wiem jak zmiana miejsca znowu wpłynie na niego.
Serniczek pisze:poproszę o dane do przelewu adres inr konta na pw-przekażemy pomoc dla persiajustyna8585 pisze:Pers ma się świetnie, zaczął jeść i pić.Świetnie dogaduje sie z kotami, na psy w ogóle nie zwraca uwagi.Pozwala wziąć sie na ręce, w ogóle nie reaguje agresją.On może zostać w DT tam,gdzie jest,ale P.Iwona ma spore stadko kotów i psów do adopcji.Prosiłaby o pomoc w zakupie żwirku,karmy,kropelek do oczu i zaszczepieniu.
Dobrze sie tam czuje,nie wiem jak zmiana miejsca znowu wpłynie na niego.
Neigh pisze:Ale ja się nie zamierzam z nikim bić o tymczas:-). Naprawdę. Jeśli w innym miejscu Ktoś ma lepsze warunki, to śmiało.
Od piątku będę przy kompie sporadycznie - co za decydujecie dla mnie jest ok.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Gabrysia_esi, kasiek1510 i 149 gości