Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 01, 2010 13:43 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Wiotam sie i melduję w klinice - czy leczenie jest ograniczone w czasie, czy tez pobyt bezterminowy? :lol:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw kwi 01, 2010 13:45 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Marzenia11 pisze:Wiotam sie i melduję w klinice - czy leczenie jest ograniczone w czasie, czy tez pobyt bezterminowy? :lol:

Pobyt bezterminowy, możliwe wyłącznie czasowe zwolnienie na odpowiednio umotywowaną własną prośbę :lol:

Dzikuska, trzymaj :piwa:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Czw kwi 01, 2010 14:41 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

WIEŚCI Z DOMU MYSZY!!! :ryk: :ryk: :ryk:

Jest cudnie :1luvu:
Mysz już się nie chowa, przychodzi na mizianie, śpi na kanapach, włazi na łóżko - jednym słowem pełna aklimatyzacja :dance: :dance2: :dance: :dance2:
Rudy jeszcze zazdrosny, prycha i fuka, przepycha się pierwszy do miziania, ale Mysz sobie z tego nic nie robi :lol:
Nie pcha się jeszcze na kolana, ale przecież u mnie dopiero zaczęła tuż przed odejściem :lol:
Jestem szczęśliwa :D

Koleżanka zdziwiona, bo Rudy po głupiej przeprowadzce przez tydzień mieszkał pod kołdrą, a przez następny miesiąc chyłkiem przemykał pod ścianami :lol:

Mysz rządzi :piwa: :piwa: :piwa:

OKI

Post » Czw kwi 01, 2010 14:55 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

GRATULACJE!!!!!!!!!! :ok: :piwa:
Obrazek

Mała Dzikuska

Od: Czw lut 04, 2010 14:22

Post » Czw kwi 01, 2010 15:21 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Kochana Mysz :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :piwa: :piwa: :piwa:

OKI, wszystko dzieki Tobie - zrobiłas przeogromną pracę i teraz kotenka moze być i jest szczęśliwa :1luvu: :1luvu: :1luvu:

dobrze powiedziałam pani D. że Adelka idzie do osoby mającej doświadczenie i umiejętności w oswajaniu dzikich kotów - ale mam wyczucie ludzi, co? :ryk: :ryk: :ryk:

Bardzo, bardzo, bardzo się cieszę!!

:piwa: :piwa: :piwa:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw kwi 01, 2010 15:56 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Mała Dzikuska pisze:GRATULACJE!!!!!!!!!! :ok: :piwa:

Dzięki :lol:

Marzenia11 pisze:Kochana Mysz :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :piwa: :piwa: :piwa:

OKI, wszystko dzieki Tobie - zrobiłas przeogromną pracę i teraz kotenka moze być i jest szczęśliwa :1luvu: :1luvu: :1luvu:

dobrze powiedziałam pani D. że Adelka idzie do osoby mającej doświadczenie i umiejętności w oswajaniu dzikich kotów - ale mam wyczucie ludzi, co? :ryk: :ryk: :ryk:

Bardzo, bardzo, bardzo się cieszę!!

:piwa: :piwa: :piwa:

Dzięki :D Ja też się strasznie cieszę :lol:

Choć nie ukrywam, że duża w tym zasługa Myszy i tego, że ma taki a nie inny charakter :wink: Ale jestem z niej dumna 8)

A Adelka się drze :lol:

OKI

Post » Czw kwi 01, 2010 16:25 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

O jaaaa,my dopiero na drugiej stronie ??? 8O 8O 8O 8O
Meldujemy się :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw kwi 01, 2010 16:30 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

OKI pisze:WIEŚCI Z DOMU MYSZY!!! :ryk: :ryk: :ryk:

Mysz już się nie chowa, przychodzi na mizianie, śpi na kanapach, włazi na łóżko - jednym słowem pełna aklimatyzacja :dance: :dance2: :dance: :dance2:
Rudy jeszcze zazdrosny, prycha i fuka, przepycha się pierwszy do miziania, ale Mysz sobie z tego nic nie robi :lol:
Nie pcha się jeszcze na kolana, ale przecież u mnie dopiero zaczęła tuż przed odejściem :lol:

Koleżanka zdziwiona, bo Rudy po głupiej przeprowadzce przez tydzień mieszkał pod kołdrą, a przez następny miesiąc chyłkiem przemykał pod ścianami :lol:

Nasza Ukochana Mysz :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ale Myszy mają do siebie ,ze uwielbiają rządzić
Jeszcze tylko jakąś foteczkę niech domek zrobi i ze szczęścia odlecę
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw kwi 01, 2010 16:35 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

kociczka39 pisze:O jaaaa,my dopiero na drugiej stronie ??? 8O 8O 8O 8O
Meldujemy się :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Witamy Myszkę i Dużą Podwójną :1luvu:

kociczka39 pisze:
OKI pisze:WIEŚCI Z DOMU MYSZY!!! :ryk: :ryk: :ryk:

Nasza Ukochana Mysz :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ale Myszy mają do siebie ,ze uwielbiają rządzić
Jeszcze tylko jakąś foteczkę niech domek zrobi i ze szczęścia odlecę

Foty będą w Święta, osobiście się o to postaram :lol:

OKI

Post » Czw kwi 01, 2010 16:39 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

OKI pisze:

Mogłabym ją oglądać bez końca
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw kwi 01, 2010 16:43 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

kociczka39 pisze:
OKI pisze:

Ja też :lol:

Zapomniałam powiedzieć - pod koniec pobytu Mysz zaczęła jeżyć ogon przy miziankach :ryk:
Niestety nie udało mi się fotki zrobić :oops:

OKI

Post » Czw kwi 01, 2010 16:57 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

OKI pisze:
kociczka39 pisze:
OKI pisze:

Ja też :lol:

Zapomniałam powiedzieć - pod koniec pobytu Mysz zaczęła jeżyć ogon przy miziankach :ryk:
Niestety nie udało mi się fotki zrobić :oops:

Łooo,szkoda,to tak jak ja nigdy nie mogę przycelować jak moja wariata ma napuszony ogon jak się z tżtem po chałupie ganiają,wtedy i kita i grzbiet napuszony jest.Zawsze jak aparat wezmę to ta gdzieś polezie
Ba razie to mi się udało upolować kitę jak sie cieszy.Przy doopci ma fajną napuszoną wtedy
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw kwi 01, 2010 17:03 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

No właśnie tak przy dupci zaczęła puszyć - jeszcze nie takie gniazdo, jak Twoja Myszka, ale już niedaleko :lol:
Mi jest trudno takie fotki pstrykać, bo sama mieszkam - więc szanse małe, że jeśli sięgnę po aparat, to się sytuacja nie zmieni :wink:

OKI

Post » Czw kwi 01, 2010 17:25 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Super Mysia. :1luvu:

Witamy się w kolejnej części! :kotek: :kotek:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw kwi 01, 2010 17:27 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Adelka właśnie zasnęła na moim łóżku tak mocno, że nawet ja tego nie zauważyłam - dopiero jak wstałam, zobaczyłam, że nie drgnęła :lol:
No to ją zaczęłam głaskać. A małpka nawet się zaczęła nadstawiać... dopóki nie odwróciła głowy i nie stanęła ze mną oko w oko :mrgreen: Nawiała natychmiast :ryk:

OKI

[poprzednia][następna]