Kciuki za Miko!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:anna09 pisze:Boże, żeby ktoś zechciał się nim zająć i dać mu szansę. To taki kochany i wesoły kociak. Przez godzinę w poczekalni miział się ze mną, mruczał, udeptywał, zaczepiał do zabawy... Biedne maleństwo
Przepraszam Cię, Jolu, że musiałaś być narażona na taką sytuację. Sprawa wydawała się taka oczywista, miało być dobrze a przynajmniej nie najgorzej ...
Tweety pisze:pilna sprawa! jak zrobić cyfrówką zdjęcie kliszy rtg aby to miało jak największy sens? Muszę przesłać mail'em rtg Miko, do konsultacji. U niego liczy się czas, każdy dzień zwłoki umniejsza szanse na cokolwiek a on nie ma jej prawie żadnej. Bardziej opieramy się na tym, że przy kręgosłupie nikt do końca nie jest pewien co dalej. Ale jeżeli jest jakiś cień szansy to będę się jej trzymać jak pijany płotu. Tylko proszę Was o pomoc i wspólne działanie. Proszę ...
noemik pisze:ja też najchętniej w poniedziałek.
lutra pisze:Edit_f, ja w poniedziałek wracam ok 20 z katowickiej konferencji, więc raczej wtorek, jak mówiłyśmy, nie?
edit_f pisze:lutra pisze:Edit_f, ja w poniedziałek wracam ok 20 z katowickiej konferencji, więc raczej wtorek, jak mówiłyśmy, nie?
no to mi się coś pomieszało kurde..
noemik: mogę wpisać cię na wtorek?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 44 gości