PALUCH 10!MRAU.Dużo kotów,dużo potrzeb,mało wolontariuszy :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 20, 2014 20:26 Re: PALUCH 10!MRAU.Dużo kotów,dużo potrzeb,mało wolontariusz

To ja Wam dziękuję za super dzień :ok: Miałam trochę obaw przed wizytą w schronie (o których pisałam akne), ale szybko minęły. A i Morelka mi podziękowała :mrgreen:

Monika_Wolska

Od: Sob paź 15, 2011 19:17

Post » Sob wrz 20, 2014 20:27 Re: PALUCH 10!MRAU.Dużo kotów,dużo potrzeb,mało wolontariusz

i tym szczęśliwym akcentem nasz nowa Koleżanka zakończyła 10 wątek Paluszków . :piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Sob wrz 20, 2014 20:33 Re: PALUCH 10!MRAU.Dużo kotów,dużo potrzeb,mało wolontariusz

Ja nieobeznana w etykiecie forumowej :oops:, a zresztą słyszałam dziś rozmowę dziewczyn na tylnej kanapie mojego "rumaka", że jakoś więcej stron planują. No ale mogłam się przesłyszeć - wszak głucha jestem :mrgreen:

Monika_Wolska

Post » Sob wrz 20, 2014 20:35 Re: PALUCH 10!MRAU.Dużo kotów,dużo potrzeb,mało wolontariusz

Monika_Wolska pisze:Ja nieobeznana w etykiecie forumowej :oops:, a zresztą słyszałam dziś rozmowę dziewczyn na tylnej kanapie mojego "rumaka", że jakoś więcej stron planują. No ale mogłam się przesłyszeć - wszak głucha jestem :mrgreen:

przyjmuje się że wątek powinien mieć 100 stron . W większości wątków towarzyskich otwarcie 100 strony uważane jest za fart przez duże F :D
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Sob wrz 20, 2014 20:37 Re: PALUCH 10!MRAU.Dużo kotów,dużo potrzeb,mało wolontariusz

Szczęście nowicjusza :kotek:

Monika_Wolska

Post » Sob wrz 20, 2014 20:38 Re: PALUCH 10!MRAU.Dużo kotów,dużo potrzeb,mało wolontariusz

kuba.kaczor13 pisze:
Monika_Wolska pisze:Ja nieobeznana w etykiecie forumowej :oops:, a zresztą słyszałam dziś rozmowę dziewczyn na tylnej kanapie mojego "rumaka", że jakoś więcej stron planują. No ale mogłam się przesłyszeć - wszak głucha jestem :mrgreen:

przyjmuje się że wątek powinien mieć 100 stron . W większości wątków towarzyskich otwarcie 100 strony uważane jest za fart przez duże F :D

I zawsze takiego farciarza nagradzamy kotkiem :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Od: Wto sty 08, 2013 22:44

Post » Sob wrz 20, 2014 20:40 Re: PALUCH 10!MRAU.Dużo kotów,dużo potrzeb,mało wolontariusz

Kubuś, wątek jeszcze trochę pociągniemy :wink: .
Nie o ilość stron tu chodzi, a o czas potrzebny do założenia nowego. Założenie nowego paluchowego wątku (i uporządkowanie pierwszych stron obecnego) to nie hop siup. Proces ten wymaga kupy czasu.
Najwcześniej uda mi się to w poniedziałek :ok: I to też przy odrobinie szczęścia.

Zatem nie krępujcie się i spokojnie piszcie w obecnym :ok: 105-110 stron spokojnie może nam polecieć :wink: .

Monika_Wolska pisze:To ja Wam dziękuję za super dzień :ok: Miałam trochę obaw przed wizytą w schronie (o których pisałam akne), ale szybko minęły. A i Morelka mi podziękowała :mrgreen:

Kocie podziękowania zawsze najskuteczniej motywują do dalszej pomocy :ok: .
Monika, jesteś wielka. Morelka ma przepięknie wyczesane wszystkie kołtuny :D

magoska_ pisze:Ale dzięki temu pięć poszło do domu :-))

Otóż to :ok:
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Sob wrz 20, 2014 20:43 Re: PALUCH 10!MRAU.Dużo kotów,dużo potrzeb,mało wolontariusz

magdar77 pisze:
kuba.kaczor13 pisze:

I zawsze takiego farciarza nagradzamy kotkiem :)

Monika, to którego kotka sobie wybierasz?
Chyba Morelkę, co? :mrgreen:
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Sob wrz 20, 2014 20:45 Re: PALUCH 10!MRAU.Dużo kotów,dużo potrzeb,mało wolontariusz

Chyba, że wolisz jakiegoś ze szpitalika, to też załatwimy ;)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Sob wrz 20, 2014 20:50 Re: PALUCH 10!MRAU.Dużo kotów,dużo potrzeb,mało wolontariusz

kotki najlepiej adoptować dwa , jeden będzie smutny :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen:
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Sob wrz 20, 2014 20:52 Re: PALUCH 10!MRAU.Dużo kotów,dużo potrzeb,mało wolontariusz

Morelka + drugi do podleczenia :twisted:
Monia to Twój szczęśliwy dzień.
Bo koty muszą być przynajmniej trzy :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Sob wrz 20, 2014 20:55 Re: PALUCH 10!MRAU.Dużo kotów,dużo potrzeb,mało wolontariusz

Aaaa aby adoptować kota przyjdź na Paluch :)
Największy wybór, najlepsze doradztwo :)

Właśnie zakończyłam rozmowę przez telefon z nowym kandydatem do pomagania w schronisku, który mnie zauroczył swoją miłością do kota, który się mu trafił z przypadku.

Kochamy koty, wszystkie koty i chcemy im pomagać.
Chociażby przez chwilę, podarowując kotu schroniskowemu namiastkę czułości domowej i wycinanie kłaków ;)
Obrazek
Obrazek

akne

Od: Pon lut 18, 2013 21:06

Post » Sob wrz 20, 2014 20:56 Re: PALUCH 10!MRAU.Dużo kotów,dużo potrzeb,mało wolontariusz

He he he, a mówiliście że nie chcecie zniechęcać nowych wolontariuszy :D Gdybym po każdej wizycie (tak, tak -planuje kolejne) wracała z prezentem to by mnie chyba szybciutko eksmitowali z osiedla. Poza tym już teraz kotów ci u mnie dostatek :mrgreen: . Właśnie usiłuję rozgryźć wklejanie zdjęć na forum. Po rozmowie z Kubą nt. braku specjalistycznej karmy wpadłam nie pewien pomysł....

Monika_Wolska

Post » Sob wrz 20, 2014 20:59 Re: PALUCH 10!MRAU.Dużo kotów,dużo potrzeb,mało wolontariusz

Prezent nie jest za wizytę na Paluchu tylko za setną stronę wątku :) Czyli nowy kotek góra raz w roku, jeśli będziesz trafiać za każdym razem :)
Wysyłam pw.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Sob wrz 20, 2014 21:04 Re: PALUCH 10!MRAU.Dużo kotów,dużo potrzeb,mało wolontariusz

Mam nadzieję, że udało się wstawić foto :D No więc tak - ja nie umiem usiedzieć w miejscu i nawet jak zasiądę wieczorem w domu to muszę przebierać łapkami. Jakiś czas temu wpadłam na pomysł sutaszu, ale się znudziło i postanowiłam porobić broszki filcowe z tego co mi zostało. Próbka na zdjęciu - na żywo wyglądają nieco lepiej :mrgreen: - kilka znajomych osób baaardzo chciało zostać obdarowanymi. Może można by je było wstawić na jakimś bazarku co? Nigdy nie robiłam ale powinno mi się udać. Co o tym myślicie>?

Obrazek

Monika_Wolska

[poprzednia][następna]