Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Monika_Wolska pisze:Ja nieobeznana w etykiecie forumowej, a zresztą słyszałam dziś rozmowę dziewczyn na tylnej kanapie mojego "rumaka", że jakoś więcej stron planują. No ale mogłam się przesłyszeć - wszak głucha jestem
kuba.kaczor13 pisze:Monika_Wolska pisze:Ja nieobeznana w etykiecie forumowej, a zresztą słyszałam dziś rozmowę dziewczyn na tylnej kanapie mojego "rumaka", że jakoś więcej stron planują. No ale mogłam się przesłyszeć - wszak głucha jestem
przyjmuje się że wątek powinien mieć 100 stron . W większości wątków towarzyskich otwarcie 100 strony uważane jest za fart przez duże F
Monika_Wolska pisze:To ja Wam dziękuję za super dzieńMiałam trochę obaw przed wizytą w schronie (o których pisałam akne), ale szybko minęły. A i Morelka mi podziękowała
magoska_ pisze:Ale dzięki temu pięć poszło do domu)
magdar77 pisze:kuba.kaczor13 pisze:Monika_Wolska pisze:Ja nieobeznana w etykiecie forumowej, a zresztą słyszałam dziś rozmowę dziewczyn na tylnej kanapie mojego "rumaka", że jakoś więcej stron planują. No ale mogłam się przesłyszeć - wszak głucha jestem
przyjmuje się że wątek powinien mieć 100 stron . W większości wątków towarzyskich otwarcie 100 strony uważane jest za fart przez duże F
I zawsze takiego farciarza nagradzamy kotkiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, squid i 59 gości