Moderator: Estraven
za załatwienie wszystkich spraw pozytywnie.

Anna61 pisze:Marysiu pamiętam o Was i trzymam![]()
za załatwienie wszystkich spraw pozytywnie.
Ja strasznie, i już myślałam aby wczoraj nie iść jednak do szpitala, ale jakoś się wymykam, bo i nie wyobrażam sobie zostawić 14 kotów przy chorym mężu.![]()
mar9 pisze:Marsik jednak nie pojedzie do Rybnika, pani się obraziła za te kilka pytań, które jej zadałam, trudno, no i dobrze, Marsik to wspaniały facet i zasługuje na wspaniały dom.
A Antoś znowu leje mi na łóżko![]()

Anna61 pisze:mar9 pisze:Marsik jednak nie pojedzie do Rybnika, pani się obraziła za te kilka pytań, które jej zadałam, trudno, no i dobrze, Marsik to wspaniały facet i zasługuje na wspaniały dom.
A Antoś znowu leje mi na łóżko![]()
I bardzo dobrze, że się obraziła, bo to nie byłby dobry domek.![]()
U mnie na razie z laniem na łóżko spokój, ale w kącie potrafią zaznaczyć.![]()
Co do mnie, to teraz mam reakcję alergiczną polekową przy zapaleniu oskrzeli i już 3 antybiotyk próbuję.
Się załatwiłam chodzeniem po mrozie niestety, choć jestem na niego uczulona, choć dla co niektórych wydawać się to może dziwne.![]()
anulka111 pisze:To widocznie nie ten domekOby wiosna byla szczesliwsza od zimy,jak chodzi o domki
mar9 pisze:jak to uczulonana mróz?
![]()
anulka111 pisze:Anna+1 strusia polityka nie pomaga-za tydzien ide do szpitala- Tobie radze idz do lekarza, jesli trzeba do szpitala- choroba sama nie przejdzie:(

Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], koszka, Majestic-12 [Bot], Paula05 i 71 gości