Legnica...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 09, 2010 20:57 Re: Legnica-proszę o pomoc po raz kolejny,znów bardzo proszę...

Czy mi się wydaje, że niby-Kubuś jest mniej włochata niż Panienki? Czy to efekt zaniedbania?

Edit: 100 strona - czas na nowy wątek :1luvu:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Czw gru 09, 2010 20:59 Re: Legnica-proszę o pomoc po raz kolejny,znów bardzo proszę...

Legnica pisze:Kojarzy ktoś może takie objawy,z jakiego powodu kot może się tak bardzo ślinić?

Mój Dyzio ślinił się przy zapaleniu pęcherza (baniek nie puszczał, ale ślina leciała ciurkiem).
To pewnie była realcja na ból, bo po lekach (w tym przeciwbólowego) dość szybko przestał się ślinić
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Czw gru 09, 2010 21:00 Re: Legnica-proszę o pomoc po raz kolejny,znów bardzo proszę...

Aktualnie to kocina ma wstręt na wszystko.Pewnie się boi,do tego źle się czuj,to i wkurza ją wszystko dookoła.
Ale jakby nie było,bardzo się ciesze ze mam w domu kennel 8)
Legnica

Post » Czw gru 09, 2010 21:03 Re: Legnica-proszę o pomoc po raz kolejny,znów bardzo proszę...

Oby mi się udało jutro wrócić chociaż przed 18.
Muszę koniecznie do weta,a w razie czego,gdybym ja nie zdążyła poproszę syna żeby kocinę zaniósł.
Legnica

Post » Czw gru 09, 2010 21:04 Re: Legnica-proszę o pomoc po raz kolejny,znów bardzo proszę...

:ok: za nowego domownika, miał szczęście, że na Ciebie trafił.
Ciekawe ile juz sie tak męczył z tą zaślinioną buźką... Ciekawe co to moze być?
Może jakieś rany/nadżerki w pysiu?
zasyłamy pozdrowienia i życzymy wytrwałości oraz jesteśmy pełni podziwu dla podjętej decyzji o zabraniu kotka.
Wątek mojego płaskatego Ludwiczka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=131964
Florjanka (*)
ObrazekObrazek

gabi.cezar

Od: Sob gru 19, 2009 18:21

Post » Czw gru 09, 2010 21:05 Re: Legnica-proszę o pomoc po raz kolejny,znów bardzo proszę...

Ktoś mi przypomniał,żebym nakryła kennel np.kocem skoro kocina dzisiaj nie lubi na nas patrzeć.
Zaraz to zrobię.
Legnica

[poprzednia]