Kocia Chatka

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt wrz 17, 2010 15:33 Re: Kocia Chatka

dzień dobry piątkowo chorowicie strasznie :(
czy to już kolejna setka mija ??
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pt wrz 17, 2010 15:39 Re: Kocia Chatka

Strasznie szybko idziemy - przecież tą część wątku zakładała Terenia na wczasach we Włoszech, o ile dobrze pamiętam...
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt wrz 17, 2010 15:47 Re: Kocia Chatka

no dokładnie :)
Obrazek

Madziula

Post » Pt wrz 17, 2010 17:01 Re: Kocia Chatka

Filomen pisze:
gosiakot pisze::1luvu: Informacja dla założycieli Stowarzyszenia Ochrony zwierząt Nadzieja na dom :1luvu:
Uprzejmie zawiadamiam , że w dniu dzisiejszym zostaliśmy zarejestrowani przez Sąd Rejonowy w Katowicach. Tym samym najdłuższa i najbardziej czasochłonna część formalności jest już za nami . Na dzisiejsze postanowienia czekaliśmy bardzo długo , choć zgodnie z przepisami -od 3 lipca . Do załatwienia pozostaje nam uzyskanie numeru REGON , NIP - a potem już tylko założenie rachunku bankowego -te sprawy jednak załatwia się zaledwie w ciągu kilku dni . Miejmy nadzieję, że od tej pory nie zabraknie ludzi o dobrym sercu, którzy będą chcieli przyczynić się do pomocy kotom :kotek: :kotek: :kotek:

Gosiu serdecznie dziękujemy za przygotowanie wszystkich dokumentów, chodzenie, dzwonienie, męczenie pań w sądzie, niepoddawanie pomimo kłód rzucanych pod nogi. Jesteś wielka :1luvu:

Mam nadzieje, że teraz łatwiej bedzie nam podejmować decyzje, rozliczać, po prostu działać.

Potrzebujemy jeszcze troszkę cierpliwości :ok: ale chyba już można dawać na mszę za cudowne rozmnożenie sponsorów dla koteczków :ryk:
A co do tego co napisała Iweta - to do towarzystwa zawsze mam kotki, które jak tylko idę do kuchni biegną za mną jak stado koni w nadziei że w zakamarkach lodówki czai się WĄTRÓBKA DROBIOWA którą zaraz dostaną - a tu taki zawód... wredna pani przyrządziła sobie kubek wina grzanego , a dla kotów tylko jajeczko , no ...ostatecznie .

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Pt wrz 17, 2010 20:34 Re: Kocia Chatka

Dziś powtórka z rozrywki czyli wizyta u weta z Rudą i Zapałką, Ruda ma kopalnię świerzba w uszach 8O jutro to samo :(
Dziś Kropek jeden z moich schroniskowych tymczaików pojechał do domku :D mini-Kreska został sama :(
Persiczka zabieg sterylizacji zniosła dobrze, dziewczyny przemywajcie jej na dyżurach oczka, i pyszczek, jak macie czas dobrze byłoby ją wyczesać bo niebawem będzie miałą same kołtuny :( biedna ona nosa to praktycznie wcale nie ma - co za wariat wymyślił taką rasę :(

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Sob wrz 18, 2010 18:27 Re: Kocia Chatka

witam się sobitnio wieczornie
Obrazek

Madziula

Post » Sob wrz 18, 2010 20:26 Re: Kocia Chatka

Wieczorne " Bry " Kocia Chatko 8) :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob wrz 18, 2010 20:51 Re: Kocia Chatka

bubor pisze:Wieczorne " Bry " Kocia Chatko 8) :wink:

Pawełku mam nadzieję, że odrobimy te dzisiejsze zaniedbania :oops:

terenia1

Post » Sob wrz 18, 2010 22:03 Re: Kocia Chatka

GRAFIK DYŻURÓW W KOCIEJ CHATCE NA TYDZIEŃ
20.09.poniedziałek rano brak wieczór Beatka
21.09.wtorek rano MIKUŚ wieczór Teresa
22.09.środa rano brak wieczór hidi
23.09.czwartek rano MIKUS wieczór Beatka
24.09.piątek rano brak wieczór brak
25.09.sobota rano Martyna wieczór hidi
26.09.niedziela rano Dorotka wieczór Agnieszka

terenia1

Post » Nie wrz 19, 2010 12:37 Re: Kocia Chatka

dzień dobry niedzielnie
Obrazek

Madziula

Post » Nie wrz 19, 2010 14:41 Re: kocia chatka

No ja po dyzuze w chatce. Posiedzialam tam 4 godz. :) tak ze kociaki nie tylko nakarmione ale i wyglaskane. Jak zwykle kolejka sie ustawiala. Prym oczywiscie w pchaniu sie do glaskow wiedzie Burbon, Frodo i Kostek. Kostek tak sie rozbrykal z Burbonem ze az milo patrzec jak panowie sie kumpluja. Jak wychodzilam to wszystkie katy przegladalam bo nigdzie nie bylo Burbona :) okazalo sie ze maly wtulony w Kostka spi z nim w małej materialowej budce na szafie. Bylo im tak ciasno ze Kostkowi glowa wystawala z budki
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Nie wrz 19, 2010 15:01 Re: kocia chatka

A i Zapalka chyba juz lepiej ma apetyt i byla ladna kupka i siku. Ruda jeszcze kicha ale ladnie zjadla mokre tak ze po glaskach dostala jeszcze dokladke:) Natomiast Emma ma dalej sraczke :( tabletki wczoraj i dzisiaj podalam. Natomiast Tania pseudo "DEMOLKA" dzisiaj dostala klapsa. Normalnie nie moge z nia, boks zawsze jak po bombardowaniu :( posprzatalam a panna oczywiscie wariactwo. Zawsze robi potop wylewajac wode. Juz jej wczoraj wywalilam mokry smierdzacy dywanik. A panna wszystko zaleje
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Nie wrz 19, 2010 15:17 Re: Kocia Chatka

:ok:
Obrazek

Madziula

Post » Nie wrz 19, 2010 20:08 Re: Kocia Chatka

Kurcze dziewczyny nie ma na jutro rano dyżuru :cry: ja nie dam rady podskoczyć rano bo do pracy, nie dałaby któraś z was choć na chwilę podejść i nałożyć kociakom jedzonka :!: :!: :!:

terenia1

Post » Pon wrz 20, 2010 11:18 Re: Kocia Chatka

Byłam dzisiaj rano awaryjnie na dyżurze w Kociej Chatce.
Niestety czasu miałam mało i dałam tylko jeść mokre, uzupełniłam suche i osprzątałam kuwety.
Beatko mam nadzieję że mi wybaczysz że tylko tyle zrobiłam, bo większa część pracy spadnie na ciebie na wieczór :oops:
A i normalnie szok przeżyłam !!!!! 8O
W boksie nie było Emy czy tam Bony bo ja już do tych imion nie mam pamięci.
A rano w niedzielę była 8O
Żadnej kartki nic, za to jest nowa kicia :evil:
Tak się nie robi, wydaje się kota to trza zostawić informację na tablicy!!!!!!!
Kicia jeszcze miała sraczkę, o czym wcześniej pisałam.
Co z nią ????
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

[poprzednia][następna]