K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 09, 2009 22:37 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Tweety pisze:
mjs pisze:Oczko w DT :D :
ObrazekObrazek Obrazek Obrazek Obrazek

ależ on wypiękniał :1luvu:

Szefowa chwali, aby zmotywować? Bo wiadomo, że w tak krótkim czasie Oczko nie mógł wypieknieć - taki piekny był już na Wielopolu :P

Milu, czy ja też mogłabym się podpiąć po to zamówienie w Krakvecie? Potrzebuję tylko suchą karmę dla Oczka - prześlę linka na pw, dobrze?
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Pt paź 09, 2009 22:40 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

queen_ink pisze:A co u Bercika?

Dzisiaj nie dzwoniłam, bo nie chcę codziennie niepokoić jego DT. Ale umówiłam się z Panią Martą, że jutro zadzwonię :D
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Post » Sob paź 10, 2009 7:31 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Sob paź 10, 2009 8:12 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

najpierw o 7 facet z informacją, że trzeba przestawić samochód, bo będą obcinać gałęzie, chwilę potem moja mama,że z Nastką trzeba zaraz jechać do Theriosa na płukanie zatok, bo się dusi ... A miałam się wyspać :evil:
Anna09, ja o Oczku tak ogólnie tzn to są zdjęcia "domowe" i dlatego on na nich wygląda szczególnie, właśnie tak domowo

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Sob paź 10, 2009 9:33 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

chcialam bardzo przeprosic za niewyniesienie smieci wczoraj.
Pewnie Robert byl/ lub bedzie teraz na Kocimskiej, prosze o wyniesienie ich za mnie. Taki niewielki tobolek przy stole :oops:
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Sob paź 10, 2009 10:52 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Aga, przelałam 27zł - 11zł od izydorki za bazarek i 16 zł od siebie. Zabrałam z Wlp za zgodą lutry 8 puszek MyLady dla podblokowców.
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Sob paź 10, 2009 11:36 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Apeluje o pomoc przy allegro. Jak będe musiała zrobić sama nowe ogłoszenia to zajmie mi to wiele godzin. jak podziele się z kimś to może oglądnę film wieczorem w spokoju. Tak nie można!!!!

Proszę o wystawienie:

Milki i Joasi - mają tylko zbiorcze
Rity - ona juz może iść do nowego domu
Glusia
Fumika
Fredzi
Bercika
Bono
Basia
Krótka
Nastka
Hana
Hugo

Wszystkie są obecne w zbiorczych, które aktualizuję ale potrzebują tez osobnych

Prosze nie wystawiać Ryfki i Esmy. One będa miały specjlane allegro ode mnie i Lutry!

Ja od rana wystawiam Pninie, międzyczasie sp.. się internet i tak siedze 2 godziny przy jednym ogłoszeniu. Ludzie dzwonia z allegro, ale nie ma na nim wielu naszych kotów. Sprawdzcie na pierwszej stronie aukcji http://www.afn.pl które koty sa wystawione i pomóżcie ogłaszać te których nie ma. Ja nie mogę spędzać każdej wolnej chwili na allegro!
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Sob paź 10, 2009 11:43 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Zaraz wystawię.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Sob paź 10, 2009 11:54 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Szykuję opis Joasi i Milki.
:)
Akima, jak ma się wczorajsza Fasolka?
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Sob paź 10, 2009 11:58 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Fasolka ma się dobrze, ale się awanturuje :-) Rany na łapach nie sa zagojone. Będa leczyć.

Ciężka noc z Piratem, kaszlał ;-( Nie wiem co robić. Pewnie wet nic nie poradzi. W razie czego zabiorę na dyżur. Nie będę targac na zimno i deszcz. Przestała mu smakowac surowa wołowina 8O Teraz tylko saszetki.

Dziękuję quin_ink. Pieniądze naprawdę żadne za to wystawianie ale czasu dużo pochlania! Właściwie nowe ogłoszenia bo aktualizacja starych to pól minuty
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Sob paź 10, 2009 12:03 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Dziewczyny, czy ktoś może mnie oświecić i poinstruować, jak wystawiać ogłoszenia na gazecie?
A może ktoś ma czas i chęć wstawiać tam ogłoszenia? Ja bym np. chłopaków wrzucała, a ktoś panienki?
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Sob paź 10, 2009 12:04 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Aga,

nie odbierasz telefonu, wiec pisze tutaj.
Wiem, ze sie umowilam z Toba na sprzatanie Kocimskiej, ale tak wyszlo, ze siedze jeszcze w pracy. I nie oplaca mi sie jechac do domku i zaraz wracac. Chyba, ze chcesz przyjsc calkiem pod wieczor, to pojade, posprzatam, ugotuje i wroce do miasta.
Albo moze jutro.

Teraz wychodze ijade do domku.
(nie moge zadzwonic, bo mi sie cos poblokowalo :oops: :)
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Sob paź 10, 2009 12:45 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Leone pisze:A my dla rozweselenia wrzucimy dzisiejsze fotki naszych dzieciaków.
Morris w czasie dzikich zabaw drapakiem (piłeczka już niedługo zostanie unicestwiona)
Obrazek
A tutaj Kafka obmyślająca plan morderstwa ;)
Obrazek

Rewelacja :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Sob paź 10, 2009 14:39 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Akima pisze:Apeluje o pomoc przy allegro. Jak będe musiała zrobić sama nowe ogłoszenia to zajmie mi to wiele godzin. jak podziele się z kimś to może oglądnę film wieczorem w spokoju. Tak nie można!!!!

Proszę o wystawienie:

Milki i Joasi - mają tylko zbiorcze
Rity - ona juz może iść do nowego domu
Glusia
Fumika
Fredzi
Bercika
Bono
Basia
Krótka
Nastka
Hana
Hugo

Wszystkie są obecne w zbiorczych, które aktualizuję ale potrzebują tez osobnych

Prosze nie wystawiać Ryfki i Esmy. One będa miały specjlane allegro ode mnie i Lutry!

Ja od rana wystawiam Pninie, międzyczasie sp.. się internet i tak siedze 2 godziny przy jednym ogłoszeniu. Ludzie dzwonia z allegro, ale nie ma na nim wielu naszych kotów. Sprawdzcie na pierwszej stronie aukcji http://www.afn.pl które koty sa wystawione i pomóżcie ogłaszać te których nie ma. Ja nie mogę spędzać każdej wolnej chwili na allegro!

Akima dziś!!!!!!!!!!!!! 100%, właśnie się za to zabieram, do wieczora będzie

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Sob paź 10, 2009 15:11 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Prośba do dziewczyn ogłaszających koty - zmieńcie w ogłoszeniach Oczka zdjęcia. Zamiast z tych z Wielopola wstawcie mu te już domowe. Chyba lepiej na nich wyglada :wink: Dziękuję

Niestety Oczko posikuje poza kuwetą :( Wczoraj przyłapałam go, kiedy znowu chciał nasiusiać na kanapę, a w nocy nasiusiał do legowiska chłopaków :( Zatem chyba mamy winnego siusiania na legowiska na Wielopolu :?
Jak myślicie, czy to siusianie ma podłoże chorobowe, czy psychiczne? Moczu do badania na pewno nie uda mi się złapać, bo on jest strachliwy i siusia tylko, kiedy ja nie widzę. Jeśli trzeba mu konicznie zrobić badanie moczu, to jedyna opcja chyba w Theriosie pobranie poprzez nakłucie. Ale to byłoby dla niego stresujące :(
Przez weekend będę go obserwowała. Jeśli to się nie zmieni, to niestety będę musiała przygotować mu łazienkę, w której będzie spędzał noce i czas, kiedy jestem poza domem :( Szkoda, bo on najbardziej aktywny jest właśnie w nocy(ale nie mogę pozwolic sobie na zasikane mieszkanie, które codziennie rano trzeba sprzątać). Wczoraj, kiedy koty już spały, a ja leżałam w łóżku i oglądałam film w TV, Oczko usiadł obok łóżka i wpatrywał się w telewizor. Chyba zainteresował go film, bo siedział tak z 10 minut :lol:

anna09

[poprzednia][następna]