Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
babajaga pisze:Ło rany. Własnie wrócilismy z TŻ'em z policji. Jak ja ni elubie takich sytuacji. Jakiś czas temu u sąsiadów była taka impreza, że wezwaliśmy policję. Przyjechali, pojechali, uspokoiło się. A dziś wezwanie, bo sąsiadka odmówiła zapłacenia mandatu i mamy być świadkami w sądzie grodzkim. Mam pełne gacie strachu, że teraz to towarzystwo podpali mi drzwi, wybije okna, zdemoluje auto i wszystko inne
Aleksandra59 pisze:Sol - przyłączam się do życzeńWszystkiego najlepszego
![]()
![]()
babajaga pisze:Sol, kochana, musisz być bardzo dzielna, naprawdę. Ja mam na drugie Histeria i wszystkiego sie boję. Może się to jakos ukołysze wszystko zarówno w twoim jak i w moim przypadku. Tego nam życzę z okazji twoich urodzin
solangelica pisze: Jak mi matke zwyzywal od kurew, nie wytrzymalam, cisnienie mi skoczylo tak ze myslalam ze gowniarza rozniose. Otworzylam na niego morde, zbluzgalam od najgorszych a on.. uciekl.
babajaga pisze:No cóż. Moja sąsiadka jest wychuchaną po koniuszki palców paniusią z yorkiem. Ma śliczny samochodzik, ślicznego pieska, ślicznego narzeczonego i cała jest śliczna. Rodzice jej kupili to mieszkanie i ona, chyba jeszcze studentka czasem robi tam imprezy. Mimo, że taka sliczna, jej koledzy po wódce przybierają swoją postać naturalną tzn. skończonych buraków, śpiewają stadionowe pieśni a muzyka huczy że się blok trzęsie. Myśmy chciali tylko spać, chyb amam prawo spać u siebie. A tu sie taka chryja zrobiła, bo śliczna paniusia łyknąwszy dwa głębsze nabrała odwagi i tupnęła nózką, że mandatu nie uiści.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bells, Google [Bot], isiaja, nfd, puszatek i 47 gości