Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zuza-Figa pisze:Hm, ale czy to jest wogóle logiczne?![]()
Normalne mięso, zastąpione przez suche kolorowe kulki?![]()
(załóżmy, że ma kształt kulek)
KocI@K pisze:Dziś widziałam, inną saszetkę Kitekat.Taką szarą z napisem Kitekat.Czy jest ona lepsza od "koloroweo"KK?
KocI@K pisze:Dziś widziałam, inną saszetkę Kitekat.Taką szarą z napisem Kitekat.Czy jest ona lepsza od "koloroweo"KK?
KITA pisze:bardzo chcialabym zejść do kosztu 0,50 na kota dziennie![]()
próbując karmić samym suchym-Acana- wychodziło mi 1,6 na kota, za dużo jadły??
Zuza-Figa pisze:Hm, zakładam iż nowe opakowania, nowe smaki jakieś sosy kremowe, to kollejny chwyt marketingowy, a w środku jest to samo lub coś gorszego
rokko pisze:KITA pisze:bardzo chcialabym zejść do kosztu 0,50 na kota dziennie![]()
próbując karmić samym suchym-Acana- wychodziło mi 1,6 na kota, za dużo jadły??
Próbuj, aczkolwiek przypomina mi się dowcip o gospodarzu, który odzwyczajał kozę od jedzenia. Ktoś mu powiedział, że jak koza wytrzyma bez jedzenia 14 dni to się odzwyczai na stałe.
Przez 13 dni nie dawał jej jeść i już prawie, prawie.... ale niestety koza zdechła....![]()
Osobiście jestem zdania, że prawidłowe żywienie (najczęściej nie jest to tanie żywienie) pozwala zaoszczędzić np. na weterynarzu. A wolę mieć spokojne sumienie że robię dla kotów co trzeba przynajmniej w tym zakresie...
Ivette pisze:Zuza-Figa pisze:Hm, zakładam iż nowe opakowania, nowe smaki jakieś sosy kremowe, to kollejny chwyt marketingowy, a w środku jest to samo lub coś gorszego
lol...kotu sos czy galaretka jest na gwizdek potrzebka- to chwyt marketingowy, skierowany do własciciela, który jest pewien, ż epotrzwka z dzika w sosoe szafranowym to jest to,czego jego kot pragnie. A kot ma chyba 500 kubków smakowych...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Marmotka, niafallaniaf, puszatek, quantumix i 123 gości