Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
morelowa pisze:.. I Markusik taki piękny..
Niech ja wygram wreszcie jakąś kasę i kupię sobie wielki loft! Albo dwa!.
alessandra pisze:Mam najnowsze wieści o tym kotku ze szpitala : dzisiaj przywiezie go jerzykowka z martazd do Wrocławia przy okazji odwożenia do domku biszkoptowego cuda. Na razie ma bazę u Figaro, a w weekend zawieziemy go do mamyGiny
j.szmudrowska pisze:Dziewczeta i Chłopcy, jesli takowi tu są, PILNA SPRAWA - alergia "na kota" w sensie "na sierść" tak wiem, wydzielinę białkową ze śliny. Jak już leki doustne i wziewne nie pomagają, co robić? Zaznaczę, że kot długowłosy mieszanka persa z norweskim leśnym. Co zrobić, by nie musieć oddać kota, rozpacz przeogromna.
Figaro52 pisze:Kot jest naprawdę duży i piękny, imię powinien dostać też dostojne. Mój Figaro uchodzi za dużego kocura, a ten jest jeszcze większy. Figaro nie jest zachwycony nowym tymczasem ( tymczasowym tymczasem, bo do piątku), ale kot stara się go nie prowokować i ogólnie trzyma się ludzi.Gdy byłam w pracy , wlazł pod grzejnik za tapczanem, natomiast jak przyszłam od razu wyszedł. Sypia przy mnie . Ma zachowania późno sterylizowanego kocura, chwyta zębami za rękę , ale idzie nad nim popracować . Jak trafi do mądrych ludzi , to będą mieli super kota![]()
A oto on
Zdjęcia nie są najlepsze, bo kiepski ze mnie fotograf
Z Genger dogaduje się bez problemu, a mały Marcyś też próbuje go zaczepiać
alessandra pisze:Oto szpitalny kotek w tdt :Figaro52 pisze:Kot jest naprawdę duży i piękny, imię powinien dostać też dostojne. Mój Figaro uchodzi za dużego kocura, a ten jest jeszcze większy. Figaro nie jest zachwycony nowym tymczasem ( tymczasowym tymczasem, bo do piątku), ale kot stara się go nie prowokować i ogólnie trzyma się ludzi.Gdy byłam w pracy , wlazł pod grzejnik za tapczanem, natomiast jak przyszłam od razu wyszedł. Sypia przy mnie . Ma zachowania późno sterylizowanego kocura, chwyta zębami za rękę , ale idzie nad nim popracować . Jak trafi do mądrych ludzi , to będą mieli super kota![]()
A oto on
Zdjęcia nie są najlepsze, bo kiepski ze mnie fotograf
Z Genger dogaduje się bez problemu, a mały Marcyś też próbuje go zaczepiać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Caseyriple, Majestic-12 [Bot], puszatek i 42 gości