PAKT CZAROWNIC XXIX - dziękuję za wszystko!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 02, 2012 13:29 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - dziękuję za wszystko!

psiama pisze:Głosowanie się odbyło, wszystko tu gra 8) .
Moja propozycja: Ustalić Siostrę, która zgłosiła Lidkę. Siostra przekaże dobrą wiadomość Lidce i uzyska nr konta do przelewu, a następnie przekaże dyspozycje przelewowe Trini :wink:

Może zagłosujemy na nową Siostrę Prezes lub Siostrę Dyrektorkę, żeby było dla odróżnienia faktu zmiany ? :wink:

Do czasu wybrania nowego prezydium trz aby się wstrzymać z kandydatami do pomocy i głosowaniem co ?

jestem ale nie mogę teraz pisać.
napisze na wątku lidki i zapytam o konto.
Zwykle pomoc szła na konto fundacji i potem bezpośrednio na konto weta ,który zajmuje się wszystkimi kotami Lidki.
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Pon sty 02, 2012 13:32 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - dziękuję za wszystko!

No i sprawa jasna :twisted:

Siostry - uruchomić szare komóreczki proszę.
Trzeba wybrać nową szefową :idea:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pon sty 02, 2012 13:41 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - dziękuję za wszystko!

Bardzo wam wszystkim dziękuje ze daliście szanse moim futerkom , mamy teraz takie szare dni ...Dziękuje.

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Pon sty 02, 2012 14:37 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - dziękuję za wszystko!

Mulesia pisze:
psiama pisze:Głosowanie się odbyło, wszystko tu gra 8) .
Moja propozycja: Ustalić Siostrę, która zgłosiła Lidkę. Siostra przekaże dobrą wiadomość Lidce i uzyska nr konta do przelewu, a następnie przekaże dyspozycje przelewowe Trini :wink:

Może zagłosujemy na nową Siostrę Prezes lub Siostrę Dyrektorkę, żeby było dla odróżnienia faktu zmiany ? :wink:

Do czasu wybrania nowego prezydium trz aby się wstrzymać z kandydatami do pomocy i głosowaniem co ?

Jestem za. :ok:
Chciałabym też zaproponować, by nowy wątek ( niedługo osiągniemy setkę ) rozpoczęła po prostu któraś z czarownic.
Tylko koniecznie trzeba o tym zaznaczyć w starym wątku i podać link do nowego ( żebyśmy czasem dwóch nowych nie stworzyły )

Edytuję:

kandydaturę zgłosiła becia_73 tu:
viewtopic.php?f=1&t=135359&start=1155

Na innym wątku przeczytałam,że ograniczenia 100 stron ponoć już nie obowiązują, nowe serwery wytrzymują dłuższe wątki. Wybory...nie cierpię. Odchodząca Siostra Prezes mogłaby zawsze wskazać do rozpatrzenia jakieś kandydatury. Ma najszerszy obraz celu jaki miał przyświecać Paktowi i najdłużej zna wszystkie Czarownice i widzi kto sprawdziłyby się według niej w roli kontynuatora idei Paktu... Miałaby też spokojniejsze sumienie, że zostawiła stery w dobrych rękach :kotek:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pon sty 02, 2012 14:50 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - dziękuję za wszystko!

Lidka 02 pyta na swoim wątku,czy jest możliwość zakupu karmy za pieniądze , które jej Czarownice podarowały?
Tylko nie wiem jak to zorganizować ?
Jakieś pomysły?
PS.oczywiście może iśc też kasa na konto Fundacji i zostanie przelana na konto weta jeśli pomysł z karmą nie wypali.
Obrazek[b]

becia_73

Post » Pon sty 02, 2012 14:54 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - dziękuję za wszystko!

Jesli mnie pamięc nie myli to zawsze było tak, że zwycięzca sam decydował, czego najbardziej w danym momencie potrzebuje, wyjątkiem była zdaje sie pomoc rzeczowa dla Unsa.
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pon sty 02, 2012 14:56 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - dziękuję za wszystko!

AYO pisze:Jesli mnie pamięc nie myli to zawsze było tak, że zwycięzca sam decydował, czego najbardziej w danym momencie potrzebuje, wyjątkiem była zdaje sie pomoc rzeczowa dla Unsa.

tak.
Czyli można zamówić karmę wskazaną przez zwycięzcę i podać Siostrze Skarbiczce nr konta
Obrazek[b]

becia_73

Post » Pon sty 02, 2012 14:57 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - dziękuję za wszystko!

Dokładnie :twisted:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pon sty 02, 2012 15:09 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - dziękuję za wszystko!

Dziewczyny sa chyba w szoku jak każda znas i trzeba troszku czasu na oswojenie i zastanowienie nad wyborem nowej kandydatki :wink: Chodzi o kogoś kto będzie w miarę dostpny regularnie na mia-u, omija zadymy i w miare bezpolitycznie podchodzi do kryzysowych sytuacji, kocha koty (jak każda), pomaga im i jest osobą, która w miarę na tyle długo siedzi w PAKCIe, że jest rozpoznawalna i ma swoją pewną markę. Sa takie ? :twisted:

Mam pierwszą kandydatkę - Becia :D Czy szanowna Becia zgodzi się być kandydatką ? :roll:

lidko0, bardzo się cieszymy, że mogłyśmy troszkę ulżyć i wywołąć radość. Wiele zdrowia i sił od nas ! :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pon sty 02, 2012 17:47 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - dziękuję za wszystko!

Drogie Siostry,
Trochę mnie tu nie było, liżę rany pooperacyjne a dodatkowo w zdrowy oku doszło mi zapalenie spojówek, więc jestem totalnie pokiereszowana.. ale często wieczorem zglądałam i Was podczytywałam..

Czytam nasz wątek i tak sobie myślę.. no trochę mi dziwnie że villemo się wymiksowała.. jej decyzja-nie będę komentować.
Dal mnie nasz Pakt i wątek jest miejscem gdzie spotykam dziewczyny, które kochają zwierzaki, gdzie można liczyć na wsparcie, na dobre słowo.. Wymieniamy się spostrzeżeniami, nowinkami, doświadczeniami także życiowymi.. Tu znajduję zawsze kogoś kto witrualnie potrzyma za rękę, doradzi i pomoże. Stąd biorą się też przyjaźnie takie w realu.
Wiem też że w naszych osobistych życiach zdarzają się sytuacje że nie mamy siły, czasu ani ochoty pisać i zaglądać na miau.
W takich sytuacjach poprostu nas tu nie ma i wracamy kiedy nadejdzie właściwy czas dla nas..

Wątek się kręci sam, to dzięki Wam Wszystkim Siostry..
Na pewno potrzebna jest jedna osoba która będzie zarządzać, może któraś z Sióstr Stażniczek Skarpety?
Kandydatury zgłaszać powinniśmy, bo mamy pomagać kotom.
Proszę nie uciekać, nie zamykać się w sobie tylko bądźmy tu dla samych siebie i dla innych....

Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku Siostry dla Was, Waszych dwułapnych i futerek..
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Pon sty 02, 2012 19:11 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - dziękuję za wszystko!

psiama pisze:Dziewczyny sa chyba w szoku jak każda znas i trzeba troszku czasu na oswojenie i zastanowienie nad wyborem nowej kandydatki :wink: Chodzi o kogoś kto będzie w miarę dostpny regularnie na mia-u, omija zadymy i w miare bezpolitycznie podchodzi do kryzysowych sytuacji, kocha koty (jak każda), pomaga im i jest osobą, która w miarę na tyle długo siedzi w PAKCIe, że jest rozpoznawalna i ma swoją pewną markę. Sa takie ? :twisted:

Mam pierwszą kandydatkę - Becia :D Czy szanowna Becia zgodzi się być kandydatką ? :roll:

lidko0, bardzo się cieszymy, że mogłyśmy troszkę ulżyć i wywołąć radość. Wiele zdrowia i sił od nas ! :ok:

psiamo droga bardzo Ci dziękuję,ale ja nie mam parcia na bycie kandydatką ..bardzo Cię kochana przepraszam -no chyba że kandydatką ..ale nie wybraną ostatecznie :mrgreen: 8)
Obrazek[b]

becia_73

Post » Pon sty 02, 2012 20:17 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - dziękuję za wszystko!

dolabra pisze:
Na pewno potrzebna jest jedna osoba która będzie zarządzać, może któraś z Sióstr Stażniczek Skarpety?
Kandydatury zgłaszać powinniśmy, bo mamy pomagać kotom.

Proszę nie uciekać, nie zamykać się w sobie tylko bądźmy tu dla samych siebie i dla innych....
Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku Siostry dla Was, Waszych dwułapnych i futerek..

Strażniczki skarpety to :
Villemo5, Trinity36, babajaga, jasdor, AYO.
Vill odpada. Nie po to rezygnowała, by ją wybierać.

Becia, czy Twoją odpowiedź mam rozumieć tak, że nie zgadzasz się kandydować, czy też tak, że się zgadzasz, aczkolwiek niechętnie ( że nie masz parcia to wiem ) :D
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Pon sty 02, 2012 20:20 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - dziękuję za wszystko!

Ja myślę, ze się zgadza pod warunkiem, że jej nie wybierzemy :mrgreen:

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Pon sty 02, 2012 20:22 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - dziękuję za wszystko!

może AYO ..
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Pon sty 02, 2012 20:50 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - dziękuję za wszystko!

dolabra pisze:może AYO ..

Też jestem za AYO
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

[poprzednia][następna]