Moderator: Estraven
mar9 pisze:Spirulina i Vilcacora kupione.
Zrobiłam pierwszą dawkę ale nie bardzo mu to smakowało, zrobiłam 1 ampułkę jednego, 1 drugiego, dodałam trochę conva, trochę wody, wyszło ok. 10 ml ale nie wszystko z tego wypił. Co dodać, żeby mu smakowało i chciał całe wypić? bo część została na papierowym ręczniku.
Dostał też biostyminę w zastrzyku i metacam do pysia.
Od wczoraj Kluseczka dostaje nowe kropelki do oczek: Tobrosopt, ok 5xdziennie, zobaczymy, czy dadzą skutek
Dostałam wiadomość z domu Romeczka![]()
Cytuję:
Romek miał 4 prześwietlenia i okazało się, że ma płuca zainfekowane prawdopodobnie po nie wyleczonym zapaleniu płuc. Dostaje teraz inne antybiotyki po 2 zastrzyki przez 14 dni i później się okaże co i jak"
Nie wiem, skąd to zapalenie płuc, u mnie niczego nie zauważyłam ani ja ani lekarze.
Wychodzi na to, że jestem do d...y i nie powinnam brać na tymczas kotów bo nie potrafię o nie zadbać we właściwy sposób![]()
![]()
Mam dość, muszę przemyśleć, czy dalsze tymczasowanie w ogóle ma sens...
popieramMruczeńka1981 pisze:Dlaczego mówisz takie rzeczy? Przecież choroba może się ujawnić dopiero po zmianie otoczenia. Gdyby nie Ty, to wielu kotów już by nie było. Więc proszę takich niedorzeczności nie opowiadać

, mam nadzieje,ze szybko bedzie wszystko dobrze.

Użytkownicy przeglądający ten dział: sebans i 41 gości