Witam czarownice poweekendowo, oczywiście z pracy

I wreszcie prezentuję foteczki dwóch koteczków, u których byłam z wizytą w zeszłym tygodniu (miniaturki można powiększyć).
Zagadka - czyje to futra?

Oryginalna ozdoba kanapy:

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mirka_t pisze:
Niestety przez nagłą sterylkę Moni, kastrację i leczenie Chestera brakuje mi pieniędzy na karmę. Mam tylko zapas karmy mokrej, ale już dzisiaj powinnam zamówić dostawę karmy suchej, bo to co jest w domu starczy na 3-4 dni. Mam możliwość zakupu karmy Profilum Adult za około 10,30zł za 1kg, ale muszę kupić naraz 24kg. Koszt takiego zakupu to 245zł.
W tym miesiącu kupiłam:
7,5kg Purina Pro Plan Adult Housecat + 14x200g Felix za 119zł
8kg Acana Adult za 110zł
10,5kg Profilum Adult za 147zł
92 x 100g saszetki Miamor za 166zł
48 x 400g puszki Felix za 149zł
110l żwirku Pinio za 128zł
Zabiegi u weta:
kastracja Moni i kaftanik – 120zł
kastracja Ptysi – 95zł
kastracja, odpchlenie, leczenie i odrobaczenie Chestera – 80zł
Razem wydatki w tym miesiącu 1114zł. Oczywiście wymieniłam podstawowe zakupy i zabiegi. Takie drobnostki jak Calo-Pet, Bezo-Pet, zabawki, środki czystości też dają nieźle po kieszeni.
Do tej pory z adopcji wirtualnych wraz z wpłatą od opiekunów Gizmusi otrzymałam 550zł.
Aleksandra59 pisze:Popieram jak najbardziej. Premię mam dostać w tym miesiącu to mogę cos extra na FS wpłacić
villemo5 pisze:Aleksandra59 pisze:Popieram jak najbardziej. Premię mam dostać w tym miesiącu to mogę cos extra na FS wpłacić
Masz dostać, he, he...
Ja też piękna, zdrowa i bogata miałam być...
Do końca miesiąca jeszcze kupa czaaasu i szef na pewno coś wymyśli, żeby Ci premię zabraćA jak nie to... Stówki latają
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Gosiagosia, kasiek1510 i 698 gości