Ja też rozumiem Ciebie i w żadnym wypadku nie krytykuję szukania Domu. Próbuję Ci tylko powiedzieć, ze takiego Domu możesz nie znaleźć i co wtedy, kot ciągle będzie w klatce w komórce... Po prostu albo pomożemy my, albo najczęściej nikt inny, chyba że zdarzy się CUD,
którego życzę Wam z całego serca. Ja też myślałam, że nie dam rady, a teraz izoluję Felviki, a karmiąc stado mam sześć różnych diet...i jest ok
Mogę tylko życzyć Ci powodzenia
U nas wciąż huśtawka, raz spokojniej, a raz się dzieje.
Niedziela byłą dniem odpoczynku i nawet się poleniłam przed tv, ale wczoraj znów były jazdy do weta i konsultacje
Najważniejsze, że nie dzieje się nic poważnego, a powody s...czek, niejedzeń czy jakichś tam obrzmień są znane i niestraszne i jakoś sobie z nimi radzę.
Toluś i Syczek przychodzą już na głaski, śpią w łóżku i jedzą z całym stadem.
Wszystkie malutki bawią się, choć u niektórych musimy dokładnie oczyścić wnętrza kotków.
Kruchcia się goi, Malinia rozrabia, Niki je.
Wczoraj znajome Ciocie z jednego z banków urządziły kolejną zbiórkę na rzecz naszych podopiecznych i już zamówiły puszeczki dla Felvików. Dodatkowo, z okazji pojawienia się u nas sporej liczby maluszków, zebrały dodatkowe pieniążki tylko właśnie dla nich. Kociaczki dostaną tacki z pyszną Animondką i żwirek.
Jestem tak bardzo wdzięczna za pomoc, dzięki której nasi podopieczni dostają porządne, pełnowartościowe jedzenie, tak ważne szczególnie u maluchów -to jest podstawa na ich dalsze życie.
Bardzo, bardzo dziękuję
Trochę mi wstyd, ale rzeczywiście w tej chwili jest nas dużo do wykarmienia i wykuwetkowania (same maluchy zjadają osiem tacek Baby-pate i Kittena dziennie + chrupki Baby-cat i Kitten, a starsi jedzą w sumie sporo ponad 1 kg suchego, że o Felviczkach nie wspomnę, a żwiru w skali miesiąca zużywamy dobrze ponad 100 kg), więc jeśli ktoś z Podczytywaczy chciałby i mógłby nam pomóc ofiarując jedzonko lub żwir, to będzie dla mnie i Tż wielkie wsparcie
Gdyby ktoś taki się znalazł, to napiszcie proszę tu lub na priv, albo zadzwońcie 602 462 501.
Z góry bardzo dziękuję