Kocia Arka Noego prosi o wsparcie! $, Karma! Dziękujemy WAM

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 11, 2014 11:42 Re: I nowe kocie biedy w KAN RTOZ! DT/DS/$. Spokojnych Świąt

Kochani, może zrzucimy się po choćby dyszce??? gdybyście mogli pomóc, to też karma w "naturze" potrzebna jest.. co tu robić??? :(
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Sob sty 11, 2014 11:47 Re: I nowe kocie biedy w KAN RTOZ! DT/DS/$. Spokojnych Świąt

może zmień tytuł, bo ten nic nie mówi o sytuacji, poza tym już sie wszyscy przyzwyczaili do tytułu- podałam prośbę i link do wątku na wątku Tulinka viewtopic.php?f=1&t=159642

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Sob sty 11, 2014 12:27 Re: I nowe kocie biedy w KAN RTOZ! DT/DS/$. Spokojnych Świąt

alessandra pisze:może zmień tytuł, bo ten nic nie mówi o sytuacji, poza tym już sie wszyscy przyzwyczaili do tytułu- podałam prośbę i link do wątku na wątku Tulinka viewtopic.php?f=1&t=159642

ok, spróbuję :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Sob sty 11, 2014 12:31 Re: I nowe kocie biedy w KAN RTOZ! DT/DS/$. Spokojnych Świąt

Alessandra ma rację - konieczna jest szybka pomoc i tytuł wątku musi informować o sytuacji, wtedy więcej osób zajrzy.
A pytam o karmę -co jedzą mokrego kociaki , czego nie jedzą - chcę znaleźć coś o najlepszych parametrach jakości do ceny

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Sob sty 11, 2014 15:36 Re: Kocia Arka Noego prosi o wsparcie! $, Karma! Pomóżmy!! R

Haniu, wyslalam Ci maila na franka

w poniedzialek grosik przeleje

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Sob sty 11, 2014 18:53 Re: Kocia Arka Noego prosi o wsparcie! $, Karma! Pomóżmy!! R

oki, odebrałam..

kociaki jedzą wszystko.. :ok:

taki tytuł może być?
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Sob sty 11, 2014 19:43 Re: Kocia Arka Noego prosi o wsparcie! $, Karma! Pomóżmy!! R

Może: "KAN w TRAGICZNEJ sytuacji - brak karmy, funduszy, POMOCY!"

I napisać w którymś poście, jak nie w pierwszym to wpisać stronę w tytule, o tym jaka jest sytuacja, czego potrzeba, jak można pomóc.

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Nie sty 12, 2014 21:42 Re: Kocia Arka Noego prosi o wsparcie! $, Karma! Pomóżmy!! R

Podrzucam, koty bardzo proszę o jedzenie

marivel

Post » Pon sty 13, 2014 19:47 Re: Kocia Arka Noego prosi o wsparcie! $, Karma! Pomóżmy!! R

zamówiłam paczkę z puszkami.
Koty proszą o pomoc, jest ich dużo a jedzenia zaczyna brakować. Czy ktoś jeszcze zauważy kociaki z KAN?

marivel

Post » Wto sty 14, 2014 20:03 Re: Kocia Arka Noego prosi o wsparcie! $, Karma! Pomóżmy!! R

Kochani udostepniajce wydarzenie na Kotach z Radomska i zapraszajcie Znajomych, proszę..
wrzuć moniaka...

link jutro
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro sty 15, 2014 19:29 Re: Kocia Arka Noego prosi o wsparcie! $, Karma! Pomóżmy!! R

Dzisiaj do adopcji poszła TOLA / trikolorka / . :1luvu: Bardzo się bałam o nią, że nigdy nie znajdzie domu, bo to bardzo chimeryczna koteczka. Łasi się , przytula i nagle rzuca się na rękę z pazurami. Sama wybrała sobie pana/ chociaż nigdy do odwiedzających za blisko nie podchodziła /. Była obojętna wobec wszystkich. Pan się rozczulił kiedy usłyszał jej imię - Tola - tak miała na imię jego nieżyjąca mama.

W przyszłym tygodniu do nowego domku idzie cudowny Bartuś, a w lutym / po remoncie mieszkania nowej Pani Leoś bez nóżki i ogonka. W przyszłym tygodniu być może znajdzie nowy bezpieczny domek pobity ostatnio Jędruś. Sprawa o groźby i pobicie zgłosiłam na policję.
Co w tym wszystkim jest pocieszające to to, że mieszkańcy Radomska bardzo pozytywnie odpowiedzieli na apel o pomoc finansową dla naszych kociaków i zaczęli je także częściej adoptować. Zaczynam wierzyć, że może być już tylko lepiej :1luvu:
Coraz częściej słyszę, że Miau już się praktycznie skończyło, że tylko Facebook się liczy. Rzeczywiście otrzymujemy ogromne wsparcie od ludzi z Facebooka ale ja i tak wierzę, że na Miau mogę zawsze liczyć, bo tu są także fantastyczni ludzie. Wszystko zależy od ludzi - zarówno na Facebooku jak i na Miau są fantastyczni, pełni empatii. :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Śro sty 15, 2014 20:14 Re: Kocia Arka Noego prosi o wsparcie! $, Karma! Pomóżmy!! R

P. Andżeliko - mocno trzymam kciuki.

Jedyne czego brak KAN to ogłoszenia kotów w internecie. Ja zawiesiłam się sama w roli obsługi FB i zawieszenie na razie pociągnę, nie mam ostatnio siły na dodatkowe akcje pomocowe, a i swoich problemów mam dużo i nigdy nie wiem czy danego dnia będę miała dostęp do internetu, czy nie.

Gdyby każdy kot miał wystawione ogłoszenie na 2 portalach - wystarczy tablica.pl i gumtree.pl (proponuję lokalizację Łódź), to jego szanse rosną.... Tylko pytanie kto się tym zajmie :(

_ogonek_

Post » Czw sty 16, 2014 14:56 Re: Kocia Arka Noego prosi o wsparcie! $, Karma! Pomóżmy!! R

Dziękuję Ado za to co już dla naszych kociaków zrobiłaś :1luvu: :1luvu:

Ciężko będzie bez Ciebie to pociągnąć i w dodatku nie mamy nikogo kto przejąłby to zadanie - będę rozmawiała, może ktoś się zgłosi :oops:
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Czw sty 16, 2014 15:25 Re: Kocia Arka Noego prosi o wsparcie! $, Karma! Pomóżmy!! R

Mario :1luvu: , wspaniałe wydarzenie... link na wydarzenie.. :)

cieszę się bardzo, że "Coś" się ruszyło.. wspaniale, aby tak dalej..

https://www.facebook.com/events/799219350094653/
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw sty 16, 2014 17:06 Re: Kocia Arka Noego prosi o wsparcie! $, Karma! Pomóżmy!! R

andzelika1952 pisze:Dziękuję Ado za to co już dla naszych kociaków zrobiłaś :1luvu: :1luvu:

Ciężko będzie bez Ciebie to pociągnąć i w dodatku nie mamy nikogo kto przejąłby to zadanie - będę rozmawiała, może ktoś się zgłosi :oops:

Haniu, na fb działa prężnie Magda - z Radomska, p. Andżelika na pewno wie o kogo chodzi ;) Magdę ktoś z miau mi podesłał i przekazałam jej pałeczkę :) Powiedziała, że dopóki może, to będzie to robić i bardzo dobrze jej idzie, bo od listopada? Cały FB KAN ogarnia :) Z tego co zrozumiałam jest w kociarni bardzo często i robi też foty, dlatego są aktualne informacje i wszystko prędko się dzieje, bardzo mnie to cieszy, bo to już ogromny sukces :)

Nad tym jak te kociaste ogłaszać podmam, ale nieprędko to nastąpi niestety :/

_ogonek_

[poprzednia][następna]