Kociara82 pisze:herzpl pisze:zapraszam
http://www.facebook.com/pages/kocia-prz ... 35?sk=wall
![]()
no to was polubilam
dzieki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:herzpl pisze:zapraszam
http://www.facebook.com/pages/kocia-prz ... 35?sk=wall
![]()
no to was polubilam
filcowasova pisze:Witam, na poczatek sie przywitam:)
Od dzis mieszka z nami Amik od Pani Eli, jako że jesteśmy "świeży" proszę o pomoc. mam trochę mebli pod które da się wejść , Amik najpierw zaszył sie pod łożkiem córki, głaskany od góry nie uciekał przed ręką , potem zaszył się pod szafe, po jakimś czasie go wyciagnęłam, pokazałam kuwete, miski z jedzeniem ale od razu zwiał z powrotem pod szafe. Cały dzień nie korzystał z kuwety nie pił, zjadł kilka kostek suchej karmy. i nadal siedzi pod szafą. martwię się , żeby się nie odwodnił. w ogóle nie jest ciekawy otoczenia , zestresowany okrutnie chyba, majac go na rekach - bardzo się trzasł. Proszę o rade jak dalej postępowac ? pozdrawiam
MIKUŚ pisze:Herzpl UKŁONY SIĘ NALEŻĄ !!!!!
DZIĘKUJEMY!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tym miłym akcentem kończymy wakacje
MIKUŚ pisze:Mam nadzieję że Amiś spełni wasze oczekiwania :>
MIKUŚ pisze:Słuchajcie tak serio teraz pytam co z tą imprezą w sobotę wypali czy nie? Musimy mieć konkrety.
jak maja przyjść 2 osoby to nie ma sensu chyba![]()
Lista osób kóre są chętne na 100 %.
+ herzpl
+ Ja
+ Dagmara /błękitna/
Czy ktoś jeszcze? Jest czwartek Marta musi już wiedzieć czy tak czy nie? Bo myślę że nie ma sensu to spotkanie jeżeli mają byc 3 osoby![]()
No chyba że ktoś jeszcze się zgłosi:)
Ula (-), Martyna (-), Kociara(-), hidi (-), Bona (-), Michał (-)
Mar_tika, ElaP, Felinae, bubor, king_usiak, caldien - proszę określcie się!
Jeśli będziecie to impra też będzie
elape pisze:No przykro mi bardzo, tym razem nie uda mi się przyjść. Stan zdrowia mamy jest nienajlepszy a sprawdzona opiekunka ma zajęty ten dzień. Wielkie przepraszam, nie mogę.
herzpl pisze:elape pisze:No przykro mi bardzo, tym razem nie uda mi się przyjść. Stan zdrowia mamy jest nienajlepszy a sprawdzona opiekunka ma zajęty ten dzień. Wielkie przepraszam, nie mogę.
pozostaje mi zyczyc zdrowia i wyprostowania sytuacji szkoda ale rozumiem tez mam swoje klopoty..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Patrykpoz, szalucpol1970 i 86 gości