PAKT CZAROWNIC XXI - oczko ;) WITAMY!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 10, 2011 19:53 Re: PAKT CZAROWNIC XXI - oczko ;) WITAMY!!

Cześć kochane jędze!
Dostałam wypłatę :evil: jak zwykle bez premii, bez obiecanej podwyżki i nawet niepełna podstawę, bo miałam kilka dni chorobowego w styczniu :evil: :evil: :evil: Dostałam wypłatę, więc popłaciłam wszystkie rachunki, bo nienawidzę mieć zaległości w rachunkach i NIGDY nie dopuszczam do takiej sytuacji, żeby jakaś opłata nie była wysłana w terminie. :roll: No i nie wiem co dalej zrobię z tymi drobnymi, co mi na koncie zostały. Chyba zabiorę Zuzę na lody, to problem zniknie, bo wydam wszystko za jednym zamachem i nie będę się musiała zastanawiać co najpierw kupić :evil: Do bani z takim życiem! Ja pracuję po to, żeby żyć, a nie żeby przeżyć :evil: Mam nadzieję,że czujecie różnicę... :roll: A ta jałmużna nawet na przeżycie nie starczy... :?
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Czw lut 10, 2011 20:07 Re: PAKT CZAROWNIC XXI - oczko ;) WITAMY!!

Nosz :evil: Cholerny fiut :evil: :evil:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw lut 10, 2011 20:11 Re: PAKT CZAROWNIC XXI - oczko ;) WITAMY!!

U mnie tez tylko drobne zostaja po opłaceniu rachunków i wywaleniu na studia :evil: Ale ja mam perspektywy, kończę spłacać kredyt w czerwcu, pożyczkę w pracy w lipcu - razem 500, wczasy pod gruszą z pracy, z US za dziecko, trzynastka, mniej za telefon bo nowa umowa korzystniejsza :1luvu: To mnie trzyma przy życiu, że niedługo będzie troszke lepiej. Pompon współczuję bardzo, bo to jest taka wegetacja bez perspektyw. Trzymam żeby jakaś nowa lepsza praca stanęła Ci na drodze :ok: :ok: :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw lut 10, 2011 20:22 Re: PAKT CZAROWNIC XXI - oczko ;) WITAMY!!

Nie bez perspektyw. Perspektywy są - to jest najgorzej płatna praca, jaką kiedykolwiek miałam :evil: Mam wykształcenie, kwalifikacje i potężne doświadczenie - mam mocne CV i jedynym problemem jest mój wiek - jak się ma 4 z przodu, to nawet nie chcą z człowiekiem gadać :? Ale przecież w końcu znajdę coś lepszego, albo wymyślę jakiś inny sposób na zarabianie. :ok: Byle przetrwać aż się coś znajdzie!
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw lut 10, 2011 20:24 Re: PAKT CZAROWNIC XXI - oczko ;) WITAMY!!

Za lepszą pracę i lepsze zarobki, bo tak być nie może przecież.. :ok: :ok: :ok:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Czw lut 10, 2011 20:28 Re: PAKT CZAROWNIC XXI - oczko ;) WITAMY!!

A szukasz Ty pracy po administracji ? Wszystkie urzędy maja obowiązek ogłaszać wolne stanowiska pracy w Biuletynie Służby Cywilnej (na necie znajdziesz) Przeglądaj, czasem się coś udaje. I nie słuchaj telewizji, że nie przyjmują nikogo, bo to brednie :evil: takie same, jak to, że urzędnicy zarabiają przeciętnie 4.000 zł :evil: 8O Od razu mi TZ powiedział : co ty robisz z resztą kasy co zarobisz ? Bo ja po dwudziestuparu latach zarabiam 1600 na rękę KU-MAĆ :evil:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw lut 10, 2011 20:36 Re: PAKT CZAROWNIC XXI - oczko ;) WITAMY!!

Powiem Wam Siostry, że właśnie rozważania o perspektywach zatrudnienia odblokowały mi funkcjonalność lewej półkuli mózgowej i po latach bujania się na kierunkach humanistycznych postanowiłam wstąpić na politechnikę. Jak się jest inżynierem, to jest troszkę odwrotnie, ta 4 z przodu bardzo pomaga. Jest się wtedy w oczach kogoś wiarygodnym, z doświadczeniem. Jedyny problem w tym, że mam 2 z przodu i na tę wiarygodność jeszcze dłuugo popracuję...
A co do wypłat bieżących to powiem Wam, że ja jeszcze nie dostałam podstawy całej za grudzień :evil: :evil: :evil: więc rozumiem ból
"Wielkość narodu i jego postęp moralny można poznać po tym w jaki sposób obchodzi się on ze swymi zwierzętami."
ObrazekObrazek

cherry_menthol

Od: Wto lut 03, 2009 15:49

Post » Czw lut 10, 2011 20:45 Re: PAKT CZAROWNIC XXI - oczko ;) WITAMY!!

jasdor pisze:A szukasz Ty pracy po administracji ? Wszystkie urzędy maja obowiązek ogłaszać wolne stanowiska pracy w Biuletynie Służby Cywilnej (na necie znajdziesz) Przeglądaj, czasem się coś udaje. I nie słuchaj telewizji, że nie przyjmują nikogo, bo to brednie :evil: takie same, jak to, że urzędnicy zarabiają przeciętnie 4.000 zł :evil: 8O Od razu mi TZ powiedział : co ty robisz z resztą kasy co zarobisz ? Bo ja po dwudziestuparu latach zarabiam 1600 na rękę KU-MAĆ :evil:

... 1600???? 8O Nie szukam, i nie będę szukać w administracji w takim razie 8O Nie stać mnie na to - ja nie mam pracującego tżeta, sama finansuję mieszkanie, dziecię, koty, siebie, wszystkie przyjemności i wszystkie potrzeby :? A potrzeby mam... :roll: okazałe... :twisted: Poza tym muszę inwestować w przyszłość dziecka - jestem wysoko ubezpieczona (co kosztuje miesięcznie niestety, ale muszę ją zabezpieczyć, gdyby ... tfu, tfu... bo nie ma na kogo liczyć za bardzo :( ) i mam zamiar w najbliższym czasie zacząć dla małej odkładać na studia, bo nie wiadomo jak dalej będzie, a młoda musi mieć jakiś start w dorosłość zapewniony, więc musi zdobyć najlepsze wykształcenie :D Na razie tylko chodzi na dodatkowy angielski, ale... mamy plany :mrgreen:

No a zmieniając temat - w sobotę za tą resztkę wypłaty wybieram się z kotami do weta - Cizia i Pompon mają świerzb chyba :? Albo jakiś stan zapalny uszek, ale obstawiam świerzb. :?
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw lut 10, 2011 20:48 Re: PAKT CZAROWNIC XXI - oczko ;) WITAMY!!

A ja dziś tyrałam jak osioł... Nie posiedzę tu z Wami.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw lut 10, 2011 20:54 Re: PAKT CZAROWNIC XXI - oczko ;) WITAMY!!

Heloł w biegu :D

Dostałam wypłatę 8) popłaciłam rachunki :? i zostało mi :x
I z czym do ludzi :roll: Eeech...
Spadam do roboty,ale żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce :?
Jeszcze jedna nocka,dwa dni popołudniówek i jadę do mam,ważne sprawy urzędowe załatwiac :!:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Czw lut 10, 2011 22:03 Re: PAKT CZAROWNIC XXI - oczko ;) WITAMY!!

To ja juz nie jęczę że ide na 4 dni do pracy, chociaż u nas tez chmury gradowe bo jak przerżną kontrakt to też będzie nie wesoło
Trzymam za Was Siostry kciuki :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Czw lut 10, 2011 22:20 Re: PAKT CZAROWNIC XXI - oczko ;) WITAMY!!

Dziewczyny,by podsumować moje i kocie przeżycia(przede wszystkim kocie :twisted: )zamieszczam fotkę nowego Busia.
Z pozdrowieniami dla wszystkich Czarownic :mrgreen: :lol: :mrgreen:
Ten kołnierz,to ja mam w... głębokim poważaniu :wink: Obrazek

BUSIO

Od: Śro cze 30, 2010 22:53

Post » Czw lut 10, 2011 22:28 Re: PAKT CZAROWNIC XXI - oczko ;) WITAMY!!

Busio Bezjajcew triumfuje nad kołnierzem :mrgreen:

Pomponmamo kochana.......... może ci coś dobrego ugotować na poprawę nastroju, żebyś się chociaż troszkę uśmiechnęła.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Czw lut 10, 2011 22:59 Re: PAKT CZAROWNIC XXI - oczko ;) WITAMY!!

Witajcie. Ja też chcę być CZAROWNICĄ!!! :1luvu:

PUCIA

Od: Nie sty 23, 2011 20:57

Post » Czw lut 10, 2011 23:02 Re: PAKT CZAROWNIC XXI - oczko ;) WITAMY!!

PUCIA pisze:Witajcie. Ja też chcę być CZAROWNICĄ!!! :1luvu:

A to zapraszamy serdecznie :)
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

[poprzednia][następna]