Sosnowiec KChatka.Z DS uciekł Ramzes.Prosimy o pomoc str 100

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 03, 2010 11:47 Re: K.Chatka-WOLONTARIUSZE DO SCHRONU W SOSNOWCU POSZUKIWANI!!!!

gosiakot pisze::kotek: :kotek: :kotek: UPRZEJMIE ZAWIADAMIAM WSZYSTKICH ZAŁOŻYCIELI STOWARZYSZENIA NADZIEJA NA DOM ŻE WNIOSEK O REJESTRACJĘ ZOSTAŁ PRZEZ MNIE DZISIAJ WYSŁANY DO SĄDU . TERAZ CZEKAMY NA REJESTRACJĘ . Termin wynikający z ustawy trwa 3 miesiące :kotek: :kotek: :kotek:

:ok: co to 3 miesiące w stosunku do wieczności 8) :wink:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Sob lip 03, 2010 12:39 Re: K.Chatka-WOLONTARIUSZE DO SCHRONU W SOSNOWCU POSZUKIWANI!!!!

Mara S pisze:
Madziula pisze:dziś w sklepiku z gazetami na ul. barbary widziałam ogłoszenie, że znaleziono kota kastrowanego czarnego ok. 1,5 rocznego i szukają właściciela lub osoby, która go zaadoptuje
słyszałyście może coś gdzieś czy ktoś nie zgubił kota ??
chyba chodzi o ta moją okolicę tu wawel, barbary, kaliska, narutowicza ...

Hej to jest ten kot, który jest umnie - czyli Sony (który miał być początkowo kotką (ten z Harcerskiej). Pani była b. przejęta jego losem i kazałam jej wszędzie porozwieszać ogłoszenia, w Plejadzie też wisi. Jak porobię zdjęcia to się je wymieni na ogłoszenia ze zdjęciem. Jeśli końcówka numeru to 207 albo w ogóle jest tam mój numer to to Sony. Niestety nikt na razie go nie szuka :((( a fajny jest

aaa no i wszystko jasne heh
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Sob lip 03, 2010 17:54 Re: K.Chatka-WOLONTARIUSZE DO SCHRONU W SOSNOWCU POSZUKIWANI!!!!

Iweta pisze:
gosiakot pisze::kotek: :kotek: :kotek: UPRZEJMIE ZAWIADAMIAM WSZYSTKICH ZAŁOŻYCIELI STOWARZYSZENIA NADZIEJA NA DOM ŻE WNIOSEK O REJESTRACJĘ ZOSTAŁ PRZEZ MNIE DZISIAJ WYSŁANY DO SĄDU . TERAZ CZEKAMY NA REJESTRACJĘ . Termin wynikający z ustawy trwa 3 miesiące :kotek: :kotek: :kotek:

:ok: co to 3 miesiące w stosunku do wieczności 8) :wink:

super :ok:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Sob lip 03, 2010 19:23 Re: K.Chatka-WOLONTARIUSZE DO SCHRONU W SOSNOWCU POSZUKIWANI!!!!

Wiesci z domu Peji:

"Witam !!!

Peja ma się bardzo dobrze. Ostatnio doszedł mu kompan do zabawy imieniem Kizik.
Bardzo szybko Peja polubił nowego młodszego (dwumiesięcznego) kolegę.
Peja występuje w roli nauczyciela i pokazuje mu jak na nas wymusić dodatkowe porcje jedzenia.
Ogólnie oba koty mają się bardzo dobrze. Gonią się, bawią, tarmoszą, a i tak idą spac razem na koniec.

Pozdrawiamy"

Obrazek

Obrazek

Co do fotek Marcela- porobilam, ale nos jeszcze nieciekawy wiec sesje musze powtirzyc w nst tyg, bo takiego kostropowatego nikt nie wezmie 8O

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Sob lip 03, 2010 19:30 Re: K.Chatka-WOLONTARIUSZE DO SCHRONU W SOSNOWCU POSZUKIWANI!!!!

Ale ładnie Peja matkuje :lol:
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Sob lip 03, 2010 21:00 Re: K.Chatka-WOLONTARIUSZE DO SCHRONU W SOSNOWCU POSZUKIWANI!!!!

To jak Marcel bedzie gotowy do adopcji podeslij mi fotki na pw:)

Bardzo cieszę się że Peja dobrze trafił ,należało się chłopakowi ,już raz stracił dom :ok:

mar_tika

Post » Sob lip 03, 2010 21:14 Re: K.Chatka-WOLONTARIUSZE DO SCHRONU W SOSNOWCU POSZUKIWANI!!!!

Dobry wieczór wszystkim. Chciałam powiedzieć, że mocno niepokoi mnie stan zdrowia Emmy. Dziewczyna ma potworną biegunkę i jest przy tym (wg mnie) koszmarnie odwodniona. Niemal rzuca się na wodę, wypija ją w ogromnych ilościach i prawie natychmiast wydala. Cała jej kuweta zalana jest wodnistą breją. Już w zeszłym tygodniu na dyżurze zauważyłam brak wody w miseczce. Myślałam, że mała ją wylała. Dziś zrozumiałam, że jej po prostu zabrakło - w jej przypadku normalna ilość wody to zdecydowanie za mało. Proszę, zostawiajcie jej dużą porcję picia. A może warto wspomóc ją farmakologicznie? To trwa już tak długo :cry:

Agnieszka Zawada

Od: Pt maja 07, 2010 15:49

Post » Sob lip 03, 2010 21:24 Re: K.Chatka-WOLONTARIUSZE DO SCHRONU W SOSNOWCU POSZUKIWANI!!!!

dla takich chwil warto zyć :D
Gucio w nowym domu, cuda sie zdarzają. mozna usuwac bannerki :-)

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Sob lip 03, 2010 22:42 Re: K.Chatka-WOLONTARIUSZE DO SCHRONU W SOSNOWCU POSZUKIWANI!!!!

Agnieszko dziękuję za informację. Już zwróciłam na to uwagę. Odwodniona nie jest, ale dostaje już leki na biegunkę. I faktycznie te ilości wypitej wody :roll: Mam nadzieję, że nie nerki :?
MIKUŚ

Post » Sob lip 03, 2010 22:45 Re: K.Chatka-WOLONTARIUSZE DO SCHRONU W SOSNOWCU POSZUKIWANI!!!!

Muszę się pochwalić. Byłam dziś łapać w D.G. na terenie szpitala koty. Od dłuższego czasu łapiemy tam kocice na ciach :P
Złapanych jest już 12 KOCIC. Dziś złapane zostały 4 :ok:
Akcja zakończona powodzeniem. Jeszcze tylko 3 koty :roll:
MIKUŚ

Post » Nie lip 04, 2010 7:37 Re: K.Chatka-WOLONTARIUSZE DO SCHRONU W SOSNOWCU POSZUKIWANI!!!!

Do góry w ten niedzielny ranek 8) :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie lip 04, 2010 7:48 Re: K.Chatka-WOLONTARIUSZE DO SCHRONU W SOSNOWCU POSZUKIWANI!!!!

bubor pisze:Do góry w ten niedzielny ranek 8) :wink:

Zapomniałes dodać....niedzielny wyborczy ranek 8) :wink:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Nie lip 04, 2010 12:33 Re: K.Chatka-WOLONTARIUSZE DO SCHRONU W SOSNOWCU POSZUKIWANI!!!!

dzień dobry niedzielnie
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Nie lip 04, 2010 18:59 Re: K.Chatka-WOLONTARIUSZE DO SCHRONU W SOSNOWCU POSZUKIWANI!!!!

Nowa82 pisze:A może wrzucicie kotka zdjęcie? czy on ma puszysty ogon? :roll: bo około 3-4 tygodnie temu po działkach jeździła dziewczynka i szukała swojego kotka, który jej uciekł z ulicy Kombajnistów (więc w sumie okolice) niestety tylko tyle wiem od mamy, więc koloru nie znam...

Ja tylko się przypomnę z moim pytaniem :roll:
Obrazek

Nowa82

Od: Czw mar 18, 2010 12:41

Post » Nie lip 04, 2010 19:14 Re: K.Chatka-WOLONTARIUSZE DO SCHRONU W SOSNOWCU POSZUKIWANI!!!!

Nowa82 pisze:
Nowa82 pisze:A może wrzucicie kotka zdjęcie? czy on ma puszysty ogon? :roll: bo około 3-4 tygodnie temu po działkach jeździła dziewczynka i szukała swojego kotka, który jej uciekł z ulicy Kombajnistów (więc w sumie okolice) niestety tylko tyle wiem od mamy, więc koloru nie znam...

Ja tylko się przypomnę z moim pytaniem :roll:

Basia odpowie na twoje pytanie,bo ona go przyjmowała na kociarnię .Ja wiem tylko tyle że ma białą krawatkę ,ok 3 mies i jest kocurkiem:)

mar_tika

[poprzednia][następna]