moze Kacperka da sie oswoic, moze wielki miziak z niego nie bedzie ale moze chociaz tak jak Prima...
bardzo mnie wczoraj ofukal, nasyczal na mnie, troszke sie wyrywal, gdy go przenosilam do transporterka zeby posprzatac w klatce. Zlosci sie i denerwuje, ze musi tam byc, ze musi leki dostawac, ktorych nie znosi (ja tez dostaje mdlosci jak mam dluzej niz 3 dni brac jakies leki, wiec go rozumiem). Ale poza tym byl bardzo grzeczny, dal sie pomiziac, nawet troszke pysia wymizialam i pod brodka.

Bartus... slodki brzdac, ciesze sie, ze mimo tak powaznego kalectwa wariuje jak kazdy kocio w jego wieku

Niesamowicie sie do ludzia garnie, miaukoli, wystawia lapki

przekochany jest

Chociaz jak go wczoraj wzielam na rece to tak wierzgal, ze mnie az udrapal w nos. A ze trafil w dosc ukrwione miejsce, to troszke krwi za niego przelalam

No coz... zdarza sie, ale sie nie gniewam, bo jak sie gniewac mozna na taka urocza kocia kulke, ktora tak energia rozpiera

Eustachy... pomizialismy sie, poprzytulalismy, byly buziaczki

Troszke sie wkurzyl jak dorwalam sie do jego brzusia chcac go wycalowac (mmmmmmmm.... slodziutki), widocznie nie lubi i nie zyczy sobie bym to robila, ale ciezko sie oprzec pokusie

Tygrysek... moje kochane sloneczko

jak zawsze zasypal mnie czulosciami

Szlapus... walczy skarbek, walczy

jeszcze ma sile do walki, jeszcze chce zyc

dzielny kocio

Marcelek zladl cala miske jedzonka, niemal az wylizal ja do czysta

Czorcio byl w bojowym nastroju, Majcia jak zawsze czeka na sam koniec z miziankami i potem nie mamy czasu sie porzadnie pomiziac. Kikunie widzialam ale nie dala sie dotknac.
Matyldzia miala gorszy dzien, malo sie miziala, malo jadla.
Miki jak zawsze wiecznie niedopieszczony, chocby nie wiem jak go wytarmosic-jemu wiecznie malo

Kochana namolna przylepka
Rudi byl nawet grzeczny, pomizialismy sie troszke

Pedro i Fibi jak zawsze by mnie zalizali na smierc

Fibi mnie lizal nawet po nogach laskoczac przy tym zabawnie jezorkiem

Krolik-jak to krolik... jak zawsze swoim zwyczajem rozlozony niczym kotnametry na podlodze w samym przejsciu