Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Filomen pisze:[quote="gosiakot]. Kotka nazwalam Dawidek .W kamienicy gdzie mieszka pani Krystyna jest Synagoga Mizrahi, doslownie obok niej znaleziono kotka.[/quote]
Gosiu u dr Skolika leczymy nasze koty i ma bardzo dobry aparat rtg.
dobrze, że kotek nie dostał na imię Mordechaj![]()
oczywiście bez urazy jesli ktoś jest wyznania mojżeszowego[/quote]
Filomen pisze:
terenia1 pisze:Dziewczyny mam prośbę do wszystkich dyżurantów z Kociej Chatki wszystkich bez wyjątkumam kilka spraw do przekazania takich organizacyjnych odnośnie głównie spraw leczenia i bardzo bym prosiła o spotkanie nas wszystkich dosłownie na pół godziny - do przekazania informacji które mam, wydaje mi się że najlepiej jak sie spotkamy w kociarni - dobrze by było jak by się wszyscy zjawili, ale wiem że to może być trudne - dzień musimy ustalić, ale godziny pewnie będę późno popołudniowe prosze opowiedzcie mi się na PW który dzień w przyszłym tygodniu by pasował i wtedy ustalę jeden dzień kiedy przynajmnie większość z nas mogłaby podjechać.
Iwona11 pisze:Filomen pisze:
Mordechaj to inaczej Mordka - całkiem fajne imię dla kotka
terenia1 pisze:Się przypomnę na tą chwilę okreśiła się Cookie i Iwonka.terenia1 pisze:Dziewczyny mam prośbę do wszystkich dyżurantów z Kociej Chatki wszystkich bez wyjątkumam kilka spraw do przekazania takich organizacyjnych odnośnie głównie spraw leczenia i bardzo bym prosiła o spotkanie nas wszystkich dosłownie na pół godziny - do przekazania informacji które mam, wydaje mi się że najlepiej jak sie spotkamy w kociarni - dobrze by było jak by się wszyscy zjawili, ale wiem że to może być trudne - dzień musimy ustalić, ale godziny pewnie będę późno popołudniowe prosze opowiedzcie mi się na PW który dzień w przyszłym tygodniu by pasował i wtedy ustalę jeden dzień kiedy przynajmnie większość z nas mogłaby podjechać.
gosiakot pisze:Kurcze cos technicznie nie zagralo i zdjecie pyszczka kotki - Stokrotki sie nie otwiera - pisze IMAGE wiec jest tylko pierwsze w kolejnosci male zdjecie grzbietu Stokrotki ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, MIKI03, moniczka102, puszatek i 189 gości