Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 15, 2010 20:10 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

Tam jest napisane ,że owszem student otrzyma stypendium,ale pod warunkiem że będzie się uczył na studiach STACJONARNYCH i będzie jednym z NAJLEPSZYCH studentów.

Cytuję
Studenci pierwszego roku kierunku informatyka, którzy od tego roku podejmą w Wyższej Szkole Handlowej naukę w trybie stacjonarnym, mogą otrzymać stypendia w wysokości 1000 zł.

najlepsi studenci informatyki, którzy podejmą naukę w trybie stacjonarnym otrzymają stypendia w ramach kierunku zamawianego w wysokości 1000 zł. miesięcznie.

Wanilka

Od: Śro kwi 16, 2008 16:47

Post » Śro wrz 15, 2010 21:40 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

wszystko przekazuje Bartkowi ,dzięki bibuś .

Maluchy nadal dziwne ,kupy są ,apetytu nie ma ,karmie siłą ,kupiłam im Recavery ,ma dobrą konsystencję i jest smaczne ,nawet nie plują ,dwa się bawią ,trzeci nie :cry:

jutro do wetki .
małe białe rozrabia ... :strach:

buziaki i dobrej nocki
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw wrz 16, 2010 6:47 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

dzis o 14-jumpajumpa jumpapa!!!jak mawiał mój idol Kłapouchy. Radość ,śpiew i taniec...rodzina się powieksza. :D (do 14 jestem w ciązy-mogę miec zachcianki :lol: )
Serniczek

Post » Czw wrz 16, 2010 6:48 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

Serniczek pisze:dzis o 14-jumpajumpa jumpapa!!!jak mawiał mój idol Kłapouchy. Radość ,śpiew i taniec...rodzina się powieksza. :D (do 14 jestem w ciązy-mogę miec zachcianki :lol: )

8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

Mam gratulować?
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Czw wrz 16, 2010 7:14 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

Wanilia najlepiej zadzwonic tam i sie dopytac -ja pracuje ze studentem z tej uczelni i on powiedział ze zaoczni tez dostają.(nie tylko najlepsi) To moze warto sprawdzic?
Obrazek

bibuś

Od: Nie sty 03, 2010 18:49

Post » Czw wrz 16, 2010 7:26 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

Witam,
Dorciu sprawa w Sądzie będzie 25 stycznia 2011 roku :( musimy niestety czekać. ZUS niełanie mówiąc olał sprawę - nikt nie stawił się. Na szczęście adwokat nie wziął wynagrodzenia za pusty termin, więc jakby trzeba było powołać biegłego - a pewnie trzeba będzie to postaram się opłacić, jakby nie zwolnili Cię z kosztów.
Dorciu a jak Bartek zacznie studia to rente mu wyrównają za wrzesień?

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Czw wrz 16, 2010 7:46 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

He he ja tam myslę, ze informatycy zawsze znajda pracę.

Dorcia ponownie namawiam Bartka na WWSI- w końcu to uczelnia mojego TZta i przemo. :lol:

http://www.wwsi.edu.pl/
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Czw wrz 16, 2010 8:04 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

aamms pisze:
Serniczek pisze:dzis o 14-jumpajumpa jumpapa!!!jak mawiał mój idol Kłapouchy. Radość ,śpiew i taniec...rodzina się powieksza. :D (do 14 jestem w ciązy-mogę miec zachcianki :lol: )

8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

Mam gratulować?

nio! :ryk:
Serniczek

Post » Czw wrz 16, 2010 9:01 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

no ja właśnie wczoraj chciałam napisać o kierunkach zamawianych, tylko wtedy fakt - trzeba się dobrze uczyć
uczelnia Limkowego i xandrowego ;) TŻa ;) jest dobra, chłopaki by zawsze tam jakoś Bartkowi pomogli
a i może być tak, że jak Bartek dostanie pracę, to pracodawca będzie mu za studia oddawał (nie wiem jak to się dokładnie nazywa, pracodawca sobie wrzuca w koszty naukę, pracownik się dokształca...)

Limek mówił, że podobno idzie zima tysiąclecia, może już powoli węgiel? bo u nas z kasą cienko bardzo, nie dam naraz 50 zł bo nie mam
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Czw wrz 16, 2010 13:00 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

Witam...
nie straszcie z zimą ( a to co była to było nic?)
muszę posprzątać w składzie na drewno, w środę nowe przyjedzie....ale mokre

ta zima ciężka będzie dla mnie.

gośka i zwierzyniec :)

Od: Sob cze 28, 2008 19:57

Post » Czw wrz 16, 2010 13:15 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

anomalie pogodowe są już raczej normą, niestety - moim zdaniem lepiej się nastawić na ostre zimno i mieć węgiel, niż nie mieć, tylko jak napisałam, ja mogę powolutku bo z kasą cienko i wiem, że coraz więcej osób ma cienko z pieniędzmi, dlatego może już teraz?
no i zwierzakom trochę pasa zacisnąć inną karmą, tańszą a tez dobrą, bo w końcu się nią w piecu będzie palić bo tańsza niż węgiel ;)

na konto sheriny? bo Dorota zaraz wyda na koty
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Czw wrz 16, 2010 16:02 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

Fibinka pojechała ,bądz szczęśliwa kruszynko . :cry: :oops:

byłam u weta z 5 potworami Poncią ,3 maluchami i małą białą kulką ,wetce łapki wyglądają podejrzanie na wszelki wypadek posmarowała fungidermem :strach: do wieczora kochani.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw wrz 16, 2010 16:35 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

Dorciu, WWSI ma dobra opinie, a jak popatrzyłam, można się starać o stypendium socjalne - może Bartek by się załapał?
Gdyby miał na pierwszym roku wysoką średnią, to od drugiego roku dostawałby stypendium naukowe (niezależnie od socjalnego). Czyli warto się starać o średnią, potem już byłoby mu lżej.

Informatyk zawsze znajdzie pracę, myślę, że jeszcze długo tak będzie. Więc jeśli Bartka informatyka interesuje (i tylko wtedy!) to ta szkoła wygląda dobrze.
Poza tym studenci informatyki dośc łatwo moga dorobić już na studiach, robiąc jakieś zlecenia.

P.S. czytam Cię od dłuższego czasu, ale nigdy nie pisałam... teraz mnie ruszyło, też mam dziecko w wieku studenckim, a sama jestem informatykiem :)
Nasze tygrysy - Ginger i Fred: viewtopic.php?t=84021

Obrazek

_espresso

Od: Czw lis 06, 2008 12:57

Post » Czw wrz 16, 2010 20:49 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

dziewczyny (i chłopaki ;) ) szukam osoby która przejmie moje adopcyjne na Tytka. w razie czego szczegóły na pw.
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Czw wrz 16, 2010 20:52 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

dorcia44 pisze:Fibinka pojechała ,bądz szczęśliwa kruszynko . :cry: :oops:

byłam u weta z 5 potworami Poncią ,3 maluchami i małą białą kulką ,wetce łapki wyglądają podejrzanie na wszelki wypadek posmarowała fungidermem :strach: do wieczora kochani.
powiem tak:urodziłam!!!!!!! :mrgreen:
chodziąm po swiecie i czułam,że czegoś mi brak-Dzis wiem brakowało mi yorka od Dorci. Fibi jest najsliczniejszym yoraskiem na świecie i okolicach. Dorotko nie wiem jak Ci sie odwdzięczę.
Dzidzia jest najedzona ,wybawiona, wyczesana, wygłaskana. Jedno co mnie martwi nie chce pić i nie siusia ani nie kupka. Ale może za duzo wrażeń.
W domu luzik. Mała juz chodzi po chałupce-ale na razie chodzi tylko na parterze bo jamnik łypie. Fibi juz sie jej nie boi-ale co jej nawarczała to nie wiem. Warczała i 2 razy capneła koło nosa. Niech sobie ruda nie mysli,że jak jamnik- to lepsza.Co dalej dam znac ale jest dobrze! :1luvu:
Serniczek

[poprzednia][następna]