K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 23, 2010 9:32 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

Patka - z jednej strony super, a az drugiej - nie możesz wydać go po GK? Potrzebujemy kociaka do kwestowania...
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Wto mar 23, 2010 9:34 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

markopolo00 pisze:(*)
Obrazek
Pokonał go chłonniak

Garfildku i Ty się dałeś? :cry:
[']

Moja Babcia mawiała: "cieszy się starzec jak przeżyje marzec" i odeszła 20.03 w ubiegłym roku, tuż przed pierwszym dniem wiosny ... Jak widać, chyba dotyczy to nie tylko ludzi ..

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto mar 23, 2010 9:37 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

noemik pisze:Patka - z jednej strony super, a az drugiej - nie możesz wydać go po GK? Potrzebujemy kociaka do kwestowania...

moge, tlyko zastanawialm sie czy jest sens stresowac futrzaka

mam 3 koty:
1. Filemon, 2 lata ale jego planuje zawiezc na ds w piatek
2. Bonnie mala trikolorka i ja mialam zawiezc w sobote wieczorem wiec moge ja ewentualnie
3. Clyde, okrutny pieszczoch, prawdopodobnie adoptuje go moja kolezanka ale bede wiedziec na 100% w czwartek

Marku wspolczuje straty :( [']
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Wto mar 23, 2010 9:40 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

wiesz, nie do końca chodzi tu o stresowanie kota.
chodzi o pieniądze.
koty otwierają ludziom serca, i portfele. bardziej niż my same z puszkami. a mamy dyżury w Gk, by zebrać kasę na nasze długi.
proszę, weź kota ze sobą.
moja Freyka będzie wspierać AFN, choć to już mój domowy kot.
bo nie ma kto.
Obrazek

noemik

Post » Wto mar 23, 2010 9:44 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

a może litery na sznurku?
potrzebna jest drukarka kolorowa i sznurek
na kartce a4 drukuje sie max 2 litery
wielkość czcionki jakies 400
tnie przez pół (kartkę)->każda litera na połowce a4
zagina na górze wokół sznurka i przykleja tasmą
ma się cos na kształt napisu happy birthday
http://moda.allegro.pl/item932820966_932820966.html
tylko ze litery są na białym tle przez co rzucają się w oczy
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Wto mar 23, 2010 9:48 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

noemik pisze:wiesz, nie do końca chodzi tu o stresowanie kota.
chodzi o pieniądze.
koty otwierają ludziom serca, i portfele. bardziej niż my same z puszkami. a mamy dyżury w Gk, by zebrać kasę na nasze długi.
bo nie ma kto.

Ale jeżeli kot ma się za bardzo stresować, to też odradzam. Pieniądze to nie wszystko :?
Ja w niedzielę wzięłam Felicjana, chociaż ciężki strasznie, a zrezygnowałam z Asterka (lżejszy i mniejszy), bo wiem, że tego nerwusa stres by zabił. A to nie o to chodzi. Chodzi o dobro kotów.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto mar 23, 2010 9:52 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

miszelina pisze:
chodzi o pieniądze.
bo nie ma kto.

Ale jeżeli kot ma się za bardzo stresować, to też odradzam. Pieniądze to nie wszystko :?
Ja w niedzielę wzięłam Felicjana, chociaż ciężki strasznie, a zrezygnowałam z Asterka (lżejszy i mniejszy), bo wiem, że tego nerwusa stres by zabił. A to nie o to chodzi. Chodzi o dobro kotów.

Bonnie i Clyde sa raczje bezstresowe, ale wychodze z zalozenia ze skoro moge im oszczedzic takich atrakcji to nie widze potrzeby, ale rozumiem, ze sprawa wyzsza i musza sie poswiecic:)
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Wto mar 23, 2010 9:52 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

miszelina pisze:
chodzi o pieniądze.
bo nie ma kto.

\
miszelinko, tak. masz rację.
nie mówię, stresujmy kota za wszelką cenę.
jest maluchem, więc jest duża szansa, ze będzie się mało stresował.
chodziło mi o to, żeby kociak nie szedł do ds przed dyżurem Paki.
bo jest potrzebny w GK.
Obrazek

noemik

Post » Wto mar 23, 2010 9:57 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

BarbAnn pisze:a może litery na sznurku?
potrzebna jest drukarka kolorowa i sznurek
na kartce a4 drukuje sie max 2 litery
wielkość czcionki jakies 400
tnie przez pół (kartkę)->każda litera na połowce a4
zagina na górze wokół sznurka i przykleja tasmą
ma się cos na kształt napisu happy birthday
http://moda.allegro.pl/item932820966_932820966.html
tylko ze litery są na białym tle przez co rzucają się w oczy

Drukarkę kolorową mam w pracy, litery zielone mogę wydrukować :wink: Można je nawet przyczepić na jakiejś białej płachcie (niestety prześcieradłem wolnym nie dysponuję)

Ale jaka treść hasła?
Ostatnio edytowano Wto mar 23, 2010 10:04 przez miszelina, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

miszelina

Post » Wto mar 23, 2010 10:00 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

noemik pisze:
miszelina pisze:
chodzi o pieniądze.
bo nie ma kto.

\
miszelinko, tak. masz rację.
nie mówię, stresujmy kota za wszelką cenę.
jest maluchem, więc jest duża szansa, ze będzie się mało stresował.
chodziło mi o to, żeby kociak nie szedł do ds przed dyżurem Paki.
bo jest potrzebny w GK.

Ja wiem, ale pamiętam Borutę od Patki, też malutkiego, który ze stresu się zablokował (próbował w klatce zrobić qupkę i bardzo długo nie mógł). Biedak na wiele się wtedy nie przydał, po jakiejś godzince mu przeszło.
Obrazek

miszelina

Post » Wto mar 23, 2010 10:02 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

skoro Bonnie i Clyde do stresowców nie należą, to zapraszam jedno z nich z Patką do GK.
:wink:
będzie ok.
Obrazek

noemik

Post » Wto mar 23, 2010 10:10 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

Fajny ten napis, można coś takiego kupić gdzieś w Krakowie ?
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Wto mar 23, 2010 11:00 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

Marku, bardzo wspczuje!!

Gerfi, spij koteczku!
[*][*][*]
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Wto mar 23, 2010 11:09 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

Miszelina a my mamy kota na kweste :?:
ewentualnie Tequile wezmę ze sobą ...
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Wto mar 23, 2010 11:10 Re: K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

Marku współczuję.

Bardzo przykre jak zwierzaki odchodzą...... :cry:

Ten marzec zapamiętamy chyba na zawsze...
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

[poprzednia][następna]