Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Pixia pisze:Istna weterynarz na wojska polskiego tylko 24 godziny.
Zależy na kogo się tam trafi. Ja miałam szczęście i trafiłam tam na ekstra Panią, która pomagała mi doraźnie w sytuacji kryzysowej. Trzymam kciuki za kotkę.
Capriccio pisze:Pixia pisze:Istna weterynarz na wojska polskiego tylko 24 godziny.
Zależy na kogo się tam trafi. Ja miałam szczęście i trafiłam tam na ekstra Panią, która pomagała mi doraźnie w sytuacji kryzysowej. Trzymam kciuki za kotkę.
ja mam uraz do tego miejsca, kiedyś zabili mi tam świnkę morską, przyjmował jakiś gburowaty dziad, który nie miał pojęcia pewnie o świnkachmoże z kotami jest inaczej, ale uraz mi pozostał i mam nadzieję, że nigdy tam ponownie nie trafię ;/
wybrałabym Ostaszewskiego, chwali się, że jest specjalistą od psów i kotów...
Capriccio pisze:kurczę, ale bezsens :/ trzeba brać chyba od każdego weta historię choroby
kya pisze:Rudolf dlaczego inspektorzy TOZ nie moga dawac mandatow np.za prowadzanie psow na smyczy,zle warunki zwierzat w skleppach zoologicznych itd? Policja ma wazniejsze sprawy,straz miejska za malo ludzi i tyle pieniedzy sie marnuje . Gdyby tak te mandaty chociaz w polowie trafialy do TOZow to byloby cos .
10 000 podpisow i taka petycja ,wniosek czy jak to nazwac trafia chyba do sejmu ,nie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, magnolia.bb i 100 gości