Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Figaro52 pisze:Zdjęcia cudo , kopie takich samych maluchów też mam w domu i zachwycam się co dniaMoje jednak nie mają takiej cudownej mamy i bidulki same muszą się wylizywać, choć Gerard ma mamę zastępczą w postaci Odyska
Mamusia jest super
![]()
jessi74 pisze:
od piątku jedna myszka prawie podwoiła swoją wagędruga myszeczka, ta co była słabsza i mocno wyziębiona niestety nie nadgania wagi
![]()
a wieczorem zaczął się krztusić przy piciu mleka od mamki
próbowałam dokarmiać mleczkiem conva niestety też pluje
nie może nie jeść
![]()
![]()
Rudaa pisze:A może spróbować zamiast conva podać mu ze strzykawki jakieś inne mleczko dla kociąt (wiem, że nie dobrze jest tak mieszać), ale z moich obserwacji kilkudniowych małego Karolka niejadka wynika, że conva tak średnio mu podchodziło jak nie miał apetytu natomiast mleczko dla kociąt w proszku Kitty milk z Beaphara zdecydowanie bardziej mu smakowało. Może jest bardziej aromatyczne, nie wiem ale wcinał je zdecydowanie chętniej. Ono jest dla kociąt osieroconych od pierwszego dnia życia. Pokazywałam je P.Marszałek, powiedziała, że to dobre produkty, nawet miała o nie zapytać w swojej hurtowni. Tak mi do głowy przyszło z tym innym mleczkiem, bo już drugiego niejadka do conva chciałam przekonać (pierwszym był Dragon) i przy braku apetytu kotki średnio je jadły albo wręcz pluły nim. Wiem, że ono jest bardzo wartościowe, kaloryczne itp ale z doświadczenia widzę, że w krytycznych momentach koty mają inne zdanie niestety.
Gibutkowa pisze:Jessi karm częściej (jeśli tylko możesz) skoro je mniej i ma skurczony brzuszek. Mniejsze porcje ale częściej
natasza25 pisze:Dziewczyny znalazłam dzisiaj pod wagonami piękna szylkretę pomarańczowo-czarną.
To najładniejsza kotka jaką widziałam![]()
![]()
Cud natury.
Młodziutka, ma ok 1-1,5 roku, mizista, mruczaca i zmarznieta.
Ktoś nam podrzuciał bo wie że tam karmimy![]()
![]()
![]()
DS pewnie szybko się znajdzie bo kot robi wrazenie naprawdę.
Dzisiaj jest u p. Lili bo nie mogłam jej do pracy zabrać ale pilnie szukamy dla niej DT.
Kicia jest bardzo zadbana, uszy czyste, pazurki podciete, piekna puchat sierść. PILNE !!!!!
jessi74 pisze:natasza25 pisze:Dziewczyny znalazłam dzisiaj pod wagonami piękna szylkretę pomarańczowo-czarną.
To najładniejsza kotka jaką widziałam![]()
![]()
Cud natury.
Młodziutka, ma ok 1-1,5 roku, mizista, mruczaca i zmarznieta.
Ktoś nam podrzuciał bo wie że tam karmimy![]()
![]()
![]()
DS pewnie szybko się znajdzie bo kot robi wrazenie naprawdę.
Dzisiaj jest u p. Lili bo nie mogłam jej do pracy zabrać ale pilnie szukamy dla niej DT.
Kicia jest bardzo zadbana, uszy czyste, pazurki podciete, piekna puchat sierść. PILNE !!!!!
kotka ma do 12 czerwca dt u Kluskaza jakąś godzinkę wstawię fotki tego cuda
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 29 gości