Sosnowiec- 18 lipiec kocia impreza str. 96 info!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 10, 2009 16:37

terenia1 pisze:Przed chwilą dzwonił do mnei kierownik schroniska właśnie ludzie przynieśli z całą wyprawką do schroniska kociaka podobniez ok 5 miesięcy, szarego , stalowego jest jak na razie w biurze jeśli go nie zabierzemy wwalą go na kociarnię :(

Bunia,Marley,Trixi były zabrane z biura i chorowały.Tam tez jest syf .Jak masz cykloferon to można go spróbować przyjąc na kociarnię ,ale bedziemy musiały bardzo uważać :roll: Pełna kwarantanna

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt lip 10, 2009 16:41

Cykloferon jest

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pt lip 10, 2009 17:05

Lidziu juz opisałam na swoim wątku : http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=69645
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pt lip 10, 2009 17:47

Obiecane zdjęcie Sisi :)
Obrazek

Pani na swoich włościach :D
U nas obecnie krucho ze zdjęciami -Połowica wymienia sprzęt foto :)
Mam nadzieję, że za jakiś czas doślemy lepsze.

Martuś przypuszczałam, że tak się stanie ;)
Ale decyzję w 100 % podjął Maciek (by jak coś na mnie nie było ;) ).
Ucałaowałam, choć już do Was chciał startować. To się kochany Chłop nazywa :D

blekitna

Od: Nie kwi 19, 2009 8:26

Post » Pt lip 10, 2009 17:58

I Pyska (dawniej Koszi).
Obrazek
Moje pierwsze nieudolne zdjęcie, a drugie:
Obrazek

Pyśka to dość cięzki obiekt do fotografowania (chyba, że przy misce siedzi ) ), nie mówiąc już o tym, że ja się w to nie bawie i jakaś kompletny idiot posiadam.
U niej OK, ale ja wysiadam jak ide z nią na spacer. Szlaban ma na samodzielne wychodzenie z domu do momentu sterylki. Już bestyja przedwczoraj rujke dostała. Jak idziemy się przejśc, to zrobi dwa kroki i mi się pokłada. A ciągnie ją do lasu... ehhh...
Ogólnie jest przecudna. Jeszcze tak dobrej i łagodnej kici z chcarakteru nie widziałam.

blekitna

Od: Nie kwi 19, 2009 8:26

Post » Pt lip 10, 2009 20:35

Dzis zadzwoniła do mnie pani, że znalazła 4 tyg.kotka ale jej kocica go atakuje. Mówi, że telefon dostała ze schroniska 8O Sie ździwiłam jako że mam numer zastrzeżony :evil: i nie udostepniałam nikomu a na pewno nie schronisku :twisted: Skierowałam pania do Basi lub Marty, bo nie wiem jaka sytuacja na kociarni. Odezwała sie do Was?
Obrazek

Nesca38

Od: Sob lis 01, 2008 20:27

Post » Pt lip 10, 2009 20:55

Nesca38 pisze:Dzis zadzwoniła do mnie pani, że znalazła 4 tyg.kotka ale jej kocica go atakuje. Mówi, że telefon dostała ze schroniska 8O Sie ździwiłam jako że mam numer zastrzeżony :evil: i nie udostepniałam nikomu a na pewno nie schronisku :twisted: Skierowałam pania do Basi lub Marty, bo nie wiem jaka sytuacja na kociarni. Odezwała sie do Was?

Do mnie w sprawie malucha nikt nie dzwoniła.
Dzwonila nawiedzona karmicielka której kotka się okocila w piwnicy i ma maluchy,notabene 3 mies i zawsze oddawała do M1 ,ale teraz chce w dobre rece oddać ,a mój tel ma od innej karmicielki.
Spytalam dlaczego kotki nie wysterylizowała .
Pani odpiwedziała że niby dzika.A jak zaproponowałam że kotkę na klate złapiemy ,a ona pokryje koszt sterylki to powiedziała że raczej nie :roll:

mar_tika

Post » Pt lip 10, 2009 21:06

blekitna pisze:Obiecane zdjęcie Sisi :)
Obrazek

Pani na swoich włościach :D
U nas obecnie krucho ze zdjęciami -Połowica wymienia sprzęt foto :)
Mam nadzieję, że za jakiś czas doślemy lepsze.

Martuś przypuszczałam, że tak się stanie ;)
Ale decyzję w 100 % podjął Maciek (by jak coś na mnie nie było ;) ).
Ucałaowałam, choć już do Was chciał startować. To się kochany Chłop nazywa :D

Z niecierpliwością bedzemy czekały na fotki Sisi.tzn Wiesiu napewno też bo to była jego ulubienica i w sumie Siska jego sobie wybrała.
On z nią jeździl do weta i na badania i na sterylkę,
Ja osobiście ją przyjęłam na kociarnię i ona osobiście mnie ugryzła :roll:

Bardzo się cieszę że Maciek podjął taką decyzję,To wyjatkowa kotka o wyjątkowym chrakterze,chyba wiesz o czym mówię :wink: .
Ja piętam Sisi taką
Obrazek
i te oczy pełne strachu.
Serce rośnie że ma dom

mar_tika

Post » Sob lip 11, 2009 6:14

Obrazek

Cześć! Jestem Lusia - Trikolorka!

Obrazek

Jeśli jeszcze ktoś nie wie, dlaczego Trikolorka.. no.. to teraz już na pewno wie.

Obrazek

Oho, ktoś idzie.. chyba weźmie mnie na spacer! Uwielbiam spacery!

Obrazek

Taaaak, to jest to.. Przestrzeń! Powietrze!

Obrazek

Trawka, krzaczki, zieleń!

Obrazek

Uwielbiam! Uwielbiam! Uwielbiam!!! mrrrr...

Obrazek

Niestety nie mogę się tym długo cieszyć - moi obecni opiekunowie mogą mi poświęcić tylko kilka chwil - muszą się zajmować także pozostałymi kociakami, które są w Chatce i wymagają opieki...

Obrazek

..więc ciągle kombinuję, jakby tu dać nogę! Niestety.. wszystko pozabezpieczane.

Obrazek

Już miałam mieć domek.. wspaniały domek dla mnie, gdzie mogłabym szaleć i chodzić własnymi ścieżkami.. gdzie miałabym wolność! Niestety.. nie wiem dlaczego, ale domek mnie nie chciał...

Obrazek

Nie pozwól, aby mi serduszko pękło z tęsknoty..
Zabierz mnie - obdarz mnie Miłością i Wolnością jakiej rozpaczliwie pragnę...

całek

Od: Czw kwi 23, 2009 22:23

Post » Sob lip 11, 2009 12:28

Marcin piekne zdjecia i tekst. Tak trzymac. Poniewaz jutro musze zajzec na kociarnie zrobie to rano. To wpiszcie mnie jako dyzuranta a wy spijcie smacznie i gotujcie niedzielne obiadki. Prosze tylko o inf.czy i co trza kocia podac. Chodzi o leki oczywiscie, bo ze jedzonko i wode to wiem:-)
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Sob lip 11, 2009 15:56

Dorota Wojciechowska pisze:Marcin piekne zdjecia i tekst. Tak trzymac. Poniewaz jutro musze zajzec na kociarnie zrobie to rano. To wpiszcie mnie jako dyzuranta a wy spijcie smacznie i gotujcie niedzielne obiadki. Prosze tylko o inf.czy i co trza kocia podac. Chodzi o leki oczywiscie, bo ze jedzonko i wode to wiem:-)

Dorotka to skontaktuj się z Basią ona będzie najlepiej wiedziała.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Sob lip 11, 2009 16:19

Iweta pisze:A ja dziś znalazłam takie cudeńka , jak to sie stało opiszę później na swoim wątku. Małe są wyjątkowo śliczne i nie są to na pewno dachowce. Ludzie to chamy :evil: (nie moge napisać świnie, bo bym swini ublizyła)

Obrazek...Obrazek

Obrazek...Obrazek

śliczne maleńtasy i chyba jakieś oryginały faktycznie

Kropeczko strasznie mi przykro :(
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Sob lip 11, 2009 18:58

całek pisze:Obrazek

Cześć! Jestem Lusia - Trikolorka!

Obrazek

Jaki śliczny pysio i plecki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob lip 11, 2009 22:15

No więc czas zaprosić wszystkich na kocią imprezętak jak w tamtym roku impreza u mnie :) dzień 18.07.09r. Mam nadzieję, że będzie pogoda bo impreza plenerowo-czyli ogródkowo-grillowa. Zaraz zamieszczę listę osób, proszę wszystkich o potwierdzenie przybycia :lol: jeśli kogoś pominęłam to proszę się przypomnieć a może ktoś by chciał nas poznać to też proszę o info :lol:
Impreza jak w tamtym roku jest taka składkowa czyli każdy przynosi do jedzenia i do picia co może jeśli chodzi o picie to mam na myśli wyroby alkoholowe jak i bezalkoholowe :lol: będzie też głównie grillowanie :lol:
czyli jeśli chodzi o grilla - może być mięsko, kiełbaski, kaszanki, napoje wiadomo - soczki , kola, alkohole co kto chce i co kto lubi, i takie tam inne sałatki, itp itd w miarę możliwości przydałyby się jakieś jednorazowe kubeczki, talerzyki, sztućce i w zależności od ilości osob jakieś siedziska bo niestety wielką ilością siedzis nie dysponuję.
Imprezkę planujemy zacząć w godzinach między 17 - a 18 jak ktoś przybędzie wcześniej czy późnej nie ma problemu :)
Chętni na kocią imprezę :)
1. Ja i mój TŻ :)
2. Marta i Darek
3. Jadzia i Wiesiu
4. Paweł bubor
5. Baśka i Dorotka Wojciechowska
6. pani Ela - Basia nie zapomnij pani Eli powiedzieć
7. Beatka i TŻ
8. Marta i Sylwia (hidi i kessie)
9. Ewa i Piotr
10. Lidzia i TŻ
12.Monika i TŻ
13.Asia i TŻ
14.Nesca i TŻ
15. Małgosia i Całek
16. Aneta i Marcin
17. Iwetka i TŻ
nie wiem czy kogoś pominęłam - majencja może u Ciebie się coś zmieniło :?: madziula może masz ochotę na spotkanie :?: zaprosiłam też Emiś może da radę wpaść :)
Więc proszę o deklarację - dziewczyny mam nadzieję będą w większości nie wiem jak z ich TŻ-ami, ale proszę w miarę zybko o deklarację bo musimy się do tego jakoś w miarę przygotować organizacyjnie i logistycznie :lol:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Sob lip 11, 2009 22:26

Nic się nie zmieniło :evil: Nie mam z kim zamienić bo urlopy. A na odstąpienie dyżuru -wtedy znajdzie się zawsze chętny :twisted: po prostu mnie nie stać :oops:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

[poprzednia][następna]