Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mruczeńka1981 pisze:Ale nikt nie zauważył,jak cudownie wygląda Serducho!!!Co za błyszcząca sierść i szczęście na mordce...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
IKA 6 pisze:Jesat spokojny, wyluzowany. A przede wszystkim je i śpi. Z fotele mnie wygryzł, do kaloryfera sie przytula. Tylko kilka razy mu sie wpadka zdarzyła na lózku. Ale wiecie co to mądry kot. Wystarczyło zebym mu pokazała kuwetę i zrozumiał. A teraz cos niesympatycznego. Ten kot był bity być może w schronie. Po reprymendzie ustnej chciałam go pogłaskać a on cały sie rozpłaszczył na ziemi i zaczął strasznie sapać. Był po prostu przerażony. Musiałam go przytulić, żeby sie uspokoił.
Agness78 pisze:IKA 6 pisze:Jesat spokojny, wyluzowany. A przede wszystkim je i śpi. Z fotele mnie wygryzł, do kaloryfera sie przytula. Tylko kilka razy mu sie wpadka zdarzyła na lózku. Ale wiecie co to mądry kot. Wystarczyło zebym mu pokazała kuwetę i zrozumiał. A teraz cos niesympatycznego. Ten kot był bity być może w schronie. Po reprymendzie ustnej chciałam go pogłaskać a on cały sie rozpłaszczył na ziemi i zaczął strasznie sapać. Był po prostu przerażony. Musiałam go przytulić, żeby sie uspokoił.
Biedactwo...ile ten kot przeżył nigdy się nie dowiemy.....
całe szczęście już jest bezpieczny i pod troskliwą opieką
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw i 422 gości