Pomoc dla szczec. karmicielki - ponad 100 kotów

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 29, 2008 17:47

I hop na samą górę.

espana

Od: Pon sie 28, 2006 14:29

Post » Nie cze 29, 2008 17:51

Dziękujemy za wszystkie głosy :) Nadal prowadzimy.

Aktualności - pani Iza dzisiaj znalazła psa, świeżo zerwany z uwięzi, owczarek niemiecki, suczka, dość zadbana i odżywiona. Wydzwania i szuka dla niego jakiegoś domu tymczasowego, bo ani ona, ani my, nie możemy wziąć psa do domu.

Jack

Od: Wto cze 03, 2008 18:48

Post » Pon cze 30, 2008 13:50

hop :!:

mikrejsza

Od: Nie sty 20, 2008 13:14

Post » Pon cze 30, 2008 13:56

I co z tym psem??
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon cze 30, 2008 17:57

Właśnie sobie uświadomiłem, że już za kilka godzin zakończy się głosowanie w Krakvecie. Mamy przewagę ponad stu głosów, więc jesteśmy dobrej myśli. Dziękujemy za wszystkie głosy!

Jeśli chodzi o psa, to można powiedzieć, że wrócił tam skąd przyszedł. Sytuacja nie jest idealna, bo okazało się, że pies mieszka na działce nieopodal przystani rybackiej. Właściciel działkę sprzedał i wyprowadził się z niej pozostawiając psy (tak, jest jeszcze drugi pies). Psy mieszkają same i podobno są karmione przez rybaków (znając życie, to teraz p. Iza dopisze je do swojej długiej listy miejsc karmienia). Na razie poza powrotem psa na miejsce nie udało się nic lepszego wymyślić. Na pewno trzeba będzie zadbać o to, żeby się nie rozmnożyły.

Jack

Post » Pon cze 30, 2008 18:55

:ok: :ok: :ok: oby się udało :!:
edit: a mi wczoraj siostra przywiozła "Kota" i w końcu przeczytałam wywiad z Panią Izą :D i mam pytanie-ta Pani z kotami na jednym zdjęciu to pani Iza :?: wywiad REWELACYJNY jak ktoś jeszcze nie czytał to gorąco polecam :D

mikrejsza

Post » Pon cze 30, 2008 23:15

Dla Patrycji [*] :(
Podziwiam panią Izę za to co robi, to dzielna kobieta, nie wiem czy podołałabym takiej pracy nerwowo. Najważniejsze, że kontroluje poziom urodzeń, kotów już jest o wiele za dużo, ale przynajmniej od tych konkretnych więcej kociąt nie będzie.
Szarusiu moja śliczna, mam nadzieję, że u Ciebie wszystko w porządku.

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Pon cze 30, 2008 23:23

No i wygraliśmy to głosowanie :dance: :dance2: :balony: :torte:

Ale może p. Izie dawkować informacje o ilość karmy jaką dostanie z Krakvetu - bo mało tego nie będzie :dance: :dance2:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Wto lip 01, 2008 7:33

:D :D :D :D Wygralismy :D :D :D :D

........ale sie p.Iza ucieszy, oj bedzie miala dobry dzien :lol: .........
Obrazek Obrazek

e-dita

Od: Śro lip 11, 2007 12:41

Post » Wto lip 01, 2008 7:33

najpierw dowiedzmy się jaka kwota :)

myszaq

Od: Pon lip 23, 2007 19:47

Post » Wto lip 01, 2008 14:42

:dance: :dance2: :dance: :dance2: :birthday: :balony:
to kociaki będą miały wyżerkę :torte: ja tylko żałuję że nie mogę zobaczyć miny Pani Izy jak się dowie :love:
Jacek, czekamy na relację :!: :!: :!:

mikrejsza

Post » Wto lip 01, 2008 16:17

"Klienci rezygnujac z naleznych Im rabatow uzbierali kwote 1867zl, sklep Krakvet przeznacza 400zl jako pomoc dla wolontariuszki - lacznie schronisko otrzyma pomoc w wysokosci 2267zl - gratulujemy"

to ze strony krakvetu-proszą o podanie danych kontaktowych kontaktowych Pani Izy :!: :!: :!:

mikrejsza

Post » Wto lip 01, 2008 16:38

ależ to musi być przyjemne- tak sobie klikac w różne karmy, dodawac do koszyka i mieć świadomość że nie wyda się na nie ani złotówki z własnej kieszeni.

p.s. z tego co pamiętam najtaniej wychodziła purina cat chow w duzych worach

myszaq

Od: Pon lip 23, 2007 19:47

Post » Wto lip 01, 2008 16:49

Dzisiaj rano na forum krakvetu pojawił się następujący wpis:

Marek pisze:Witam,

W konkursie czerwcowym zwyciezyla Pani Izabela Stachowicz-Mazur ze Szczecina - gratulujemy.

Klienci rezygnujac z naleznych Im rabatow uzbierali kwote 1867zl, sklep Krakvet przeznacza 400zl jako pomoc dla wolontariuszki - lacznie schronisko otrzyma pomoc w wysokosci 2267zl - gratulujemy!

Prosimy o podanie danych kontaktowych do Pani Izabeli - dziekujemy.

Pozdrawiamy,
Zespół Krakvet
Marek Batko

Bardzo się z tego cieszymy. Chciałbym bardzo podziękować wszystkim osobom, które poświęciły swój czas, weszły na forum i oddały głos na panią Izę oraz tym, którzy pozyskiwali jeszcze głosy znajomych, rodziny. Dziękuję twórcom banerków.
Bez Was na pewno nie mielibyśmy szans.

Pani Iza już wie o wygranej, była bardzo zaskoczona. Gdy do niej zadzwoniłem, zapytałem co słychać, na co usłyszałem, że "niestety nic dobrego", a ja na to , że ja za to mam dobre wiadomości, że dzięki forumowiczom wygrała w konkursie sklepu zoologicznego, to p. Iza owszem ucieszyła się, ale tak jakoś bez przekonania i w zasadzie przeszła do omawiania swoich aktualnych osobistych problemów oraz problemów kocich.
Szok przyszedł dopiero kiedy powiedziałem pani Izie, że z wygraną w tym konkursie wiąże się nagroda, a w tym przypadku kocie zakupy za ponad dwa tysiące złotych.
Okazało się, że pani Iza już zdążyła założyć, że to taki konkurs bez nagród.

Krakvet również kontaktował się już z panią Izą.

Dziękujemy raz jeszcze, w imieniu swoim i pani Izy :)

Naprawdę bardzo się cieszymy, ale...

Przyznam, że pierwszy raz tak bardzo ucieszyłem się, że pani Iza nigdy nie korzystała z komputera i internetu, bo gdyby przeczytała wpisy pani Izabeli Milińskiej w wątku o głosowaniu, to byłoby jej bardzo przykro i mimo tego, że jest tylko "biedną kobietą" (jak została nazwana), to przypuszczam, że byłaby skłonna zrezygnować/wycofać się/ oddać wygraną tam, gdzie karma jest bardziej potrzebna, bo jak to mówi pani Iza dowiadując się o innych kotach w potrzebie - "ja jakoś sobie poradzę, a te koty tam takie biedne".

Jack

Post » Wto lip 01, 2008 16:54

Nie wierzyłam, a jednak się udało :dance: :dance2:
Obrazek
tornado w Alabamie;P

Blond Tornado

Od: Pon cze 13, 2005 1:29

[poprzednia][następna]