Królewna Czekoladka, Krokodyle i Tygrysy (s. 103)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 17, 2007 13:12

Tu masz małe rozmiary do sygnaturki z innych adresów:

ObrazekObrazek
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Sob lut 17, 2007 19:26

wszystkiego najlepsze z okazji Dnia Kota.
od piekielnej Beksy oczywiscie :)

Dagmara

Od: Nie gru 31, 2006 9:37

Post » Sob lut 17, 2007 23:34

Czekoladowa dzisiaj przyjmowała gości :D
Z okazji swojego święta dostała nawet od swojej koleżanki Ady (Dwunożnej) prezenty- smakołyki i obraz.
Taka była dumna i zadowolona, że bawiła się z Adą myszką, nic sobie nie robiąc z Tygrysów, a nawet zaprosiła ich do zabawy.

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Sob lut 17, 2007 23:48

Pozwoliłam sobie zaproponować wątek naszej Gwiazdy do upublicznienia na jutrzejszym Dniu Kota w Łodzi...

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2073858#2073858

I Biedroni też....

Agnes, mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko... :?:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Nie lut 18, 2007 1:06

Jasne, że nie :lol:
Będzie nam miło.
Obrazek

agnes_czy

Post » Nie lut 18, 2007 1:38

a na tym zdjęciu, co są dwa miaukuny/syberyjczyki :wink: , to które jest które? a może to w ogóle Queenie :wink: ?
Czekulku, kochany Pączusiu, co prawda już po północy, ale przyjmij ode mnie i od Drani najserdeczniejsze buziaczki w czółko (hmm, ode mnie to tak, ale nie do końca jestem przekonana, czy wszystkie Dranie chciałyby się z 'nieswoim' kotem całować, niektóre to nawet na bank od razu by natłukły a nie całowały :twisted: ale przynajmniej od Ropusia masz buziaczki na pewno - on akurat ma anielski charakter i jest towarzyski :wink:) z okazji Waszego święta :1luvu: :1luvu: :1luvu:
widzę, że Mamusia chyba już oficjalnie się poddała :mrgreen: i pozbyła złudzeń, że gdzieś Cię upłynni :wink: , skoro wstawiła Cię do podpisu w tej cudnej ramce i bez mrzonki, że "szukasz domu" :wink: to jest spełnienie najważniejszego życzenia dla Ciebie :lol: , bo wszystkie wiemy, że Ty najwspanialszy pod słońcem Domek już masz, a co najważniejsze - masz tyle Miłości, ile tylko taki Zwykły Czarny Kochany Kot może mieć :wink: ... (mój ZCKK Bimbolaj żyje prawie wyłącznie tym, że ją kocham i jestem pewna, że jest jej tu nieźle :wink: ) a i z Tygrysami chyba coraz lepiej i na pewno będzie już tylko lepiej, skoro sama wreszcie dochodzisz do wniosku, że nie są takie groźne, jak by się wydawało :wink: zaprzyjaźnij się z nimi wreszcie na serio - tego Ci przede wszystkim Czekoladowa Żmijko dziś życzę :1luvu:

na razie nie ma się z czego cieszyć... istnieje ogromne prawdopodobieństwo, że w najbliższą środę wylecę z seminarium za brak jakiejkolwiek współpracy z promotorką, tj. brak oddanego jakiegokolwiek fragmentu pracy :roll:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie lut 18, 2007 7:39

Witaj Kochanie :love:. Jak pięknie się prezentujesz w sygnaturce :1luvu:, dobrze że Ciotka na coś się przydała :lol: .
Tak się rozbrykałaś przy gościu :D , oby częściej, przecież jesteś u siebie, powinnaś się bawić jak najczęściej :D .
Miziam mocno :love:.
Obrazek

gattara

Post » Pon lut 19, 2007 2:03

teraz ja mam grypę :twisted: a na kolanach mruczący okład z ponad 5 kg czarnej kocizny :wink:
coś Ciotka marna się robi :roll: mam dosyć, jak nie jedno to drugie :twisted: dobrze, że Ty Pączusiu w formie :lol: idę chyba pod kołdrę, zimno mnie trzęsie :(
:1luvu:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pon lut 19, 2007 7:41

Wielbłądziu kuruj się, stosuj okłady z Kociastych i nie poddawaj się chorobie. Będzie dobrze :ok:

Witaj moje Słoneczko :D . Jeszcze jestem, ciekawe kiedy sobie o mnie przypomną :wink: .
Miziam mocno :love:.
Obrazek

gattara

Post » Pon lut 19, 2007 23:47

przespałam dziś cały dzień, nie poszłam do roboty, wieczorem za to poszłam do lekarza :roll: aż boję się zmierzyć temperaturę, jestem tak ugotowana, że pewnie mam ze 40 stopni :( ostatkiem sił zwlekłam się pod śmietnik i do Maślaka, bo przecież musiałam - czekają... najgorsze jest to, że jutro, w środę i czwartek też muszę się zwlec: na uniwerek, bo to pierwsze dni po feriach - i jak się nie pozapisuję na zajęcia, to za tydzień nikt mnie już nigdzie nie przyjmie :twisted:
oczywiście, że okłady z kociej skórki i sadełka są najlepsze :wink: ale tylko moje ukochane 5 kg Czarnej Żaby chce ze mną spać :evil: Bolusia, obrażona jego obecnością w pokoju, złowieszczo łypie z leżanki na szafie, a reszty Drani do sypialni nie wpuszczam...

mówię Ci Czeko, chyba jestem na wykończeniu, jak nie urok, to ..... :roll: i komu ja mam Dranie zapisać w testamencie, oprócz Bolusi (mama) i Norelki (znajoma) nikt ich nie chce :twisted:
koty to dobrze mają: nie muszą wychodzić z domu, korzystać z komunikacji miejskiej, robić zakupów w zatłoczonych supermarketach, chodzić uczyć zakichanych dzieci...
od zdychającej ciotki: :1luvu:

Wielbłądzio

Post » Pon lut 19, 2007 23:52

rany, Wielbladzio nie roztaczaj tu takich czarnych wizji.
pomysl o Julianie... :twisted:

no i o Czekoladce oczywiscie :)

Dagmara

Post » Wto lut 20, 2007 0:03

ten padalec to niewątpliwie pójdzie na skórkę, kto by toto chciał :twisted:

Wielbłądzio

Post » Wto lut 20, 2007 0:33

dobrze, ze ten Kicius tego nie slyszy...

ale ja mu kiedys to wszystko przeczytam :twisted:

Dagmara

Post » Wto lut 20, 2007 1:08

Dagmara, wiem, że Juliś od pierwszego wejrzenia zapadł Ci w serce, naprawdę mogę Ci go ofiarować :twisted: a Ty mi zwrócisz tego niefortunnego 'spokojnego kotka' Beksię, miejmy nadzieję, że u mnie zrobi się z powrotem nieśmiała i grzeczna :roll:
Czekuniu, bardzo przepraszam, że śmiecimy :oops: ale sama rozumiesz, że każda szansa pozbycia się Juliana jest na wagę złota :twisted:

Wielbłądzio

Post » Wto lut 20, 2007 11:42

Ciociu Wielbłądziu- że zaśmiecasz to drobiazg :wink:
Ale martwimy się o Twój stan ducha, ciała i umysłu :strach:
Co Ty chcesz temu biednemu, grzecznemu kotkowi zrobić :?:
:conf: :conf: :conf:
Pamietaj, że znęcanie się nad zwierzętami jest przestępstwem, jak Juliś na policję doniesie, to pódziesz siedzieć, jak nic 8O
Ale przynajmniej pracę spokojnie napiszesz :lol:

A my sobie brykamy od rana i patrzymy, jak by się tu na wysokosci dostać, bo tam tyyyyyyle ciekawych rzeczy 8O
Julcia z powodu chorej łapki niechętnie chodi, bo wtedy lekko utyka. Ale w wyścigach wcale jej to nie przeszkadza :lol: Kica jak zajączek :lol:

ObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnes_czy

[poprzednia][następna]