W okolicy ul Ryskiej za pralnią jest śliczna dorosła koteczka - spała na stercie liści. Śliczna-kolor whiskas, długi włos, przyjazna do ludzi, dosłownie wije sie pod nogami. Czy to czyjaś, czy bezdomna-może ktoś z Was wie.....?
Ja ją chyba widziałam dzisiaj - taka trochę jak norweg? Kręciła się koło budynku przy Ryskiej 9 jak poprawiałam receptę. JAk wyszłam od lekarza już jej nie było;(
Chciałam sie pochwalić, że moja Mona od niedzieli w nowym domku, co prawda na razie mieszka za szafą ale widać już się jej to nudzi;) i pomału wychodzi zapoznawać teren. Rodzina fantastyczna lepiej nie mogła trafić
A i w niedziele mój Miki znalazł długo wyczekiwany domek
asika5 pisze:Chciałam sie pochwalić, że moja Mona od niedzieli w nowym domku, co prawda na razie mieszka za szafą ale widać już się jej to nudzi;) i pomału wychodzi zapoznawać teren. Rodzina fantastyczna lepiej nie mogła trafić
A i w niedziele mój Miki znalazł długo wyczekiwany domek
Za szczęśliwe życie w dobrych domkach psi , jak to miło, że o nas pamiętasz i do nas zaglądasz
Witam, mam pytanie czy jesteście w stanie pomóc w Bielsku Podlaskim? chodzi o kotkę z trzema małymi kociakami (kotki kichają i mają chyba koci katar, kotka je chyba jeszcze karmi), kotka koczuje na osiedlu przy Jagiellońskiej (Bielsk Podl.)
Murka ma około 5 miesięcy jest szaro-biała. Grzbiet i ogon ma szary w prążki, brzuszek i przednie łapki są białe. Oczka ma jasno brązowe. Jeżeli ktoś z Państwa widział lub znalazł koteczkę prosimy o kontakt
Sylwia, jeśli jest taka potrzeba mogę pomóc pokryć koszt zabiegu kastracji kotki. W razie czego proszę o PW albo maila: vegangirl85@interia.pl
chętni na kota - Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40. --- Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję