viewtopic.php?f=20&t=131432&start=15
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Muszę iść jutro do Weta z Czarną kicia po sterylce.Ona nie zrobiła kupki ani razu od piątku.Sika tylko i to bardzo dużo.A może jest coś, co można podać? Brzuszek ma twardy. Boli ją jak uciskam.
Kurde no!!!!
iza71koty pisze:Muszę iść jutro do Weta z Czarną kicia po sterylce.Ona nie zrobiła kupki ani razu od piątku.Sika tylko i to bardzo dużo.A może jest coś, co można podać? Brzuszek ma twardy. Boli ją jak uciskam.
Kurde no!!!!
skarbonka pisze:iza71koty pisze:Muszę iść jutro do Weta z Czarną kicia po sterylce.Ona nie zrobiła kupki ani razu od piątku.Sika tylko i to bardzo dużo.A może jest coś, co można podać? Brzuszek ma twardy. Boli ją jak uciskam.
Kurde no!!!!
kurde a co to może być? masz jakieś podejrzenia?
iza71koty pisze:Wymasowałam, dałam miseczkę rozrobionej śmietanki, znów wymasowałam dość mocno i ...JEST !!!!!Kicia zadowolona .
Ja też!
Megana pisze::) Mała rzecz, a cieszy.
iza71koty pisze:Były dwa telefony w sprawie Jogurta.Jeden nie trafiony, bo chodziło o podobnego kotka przy bazie Rybackiej, którego też karmie.Drugi muszę sprawdzić za kilka minut.
Ola Ania wyśle Ci ważne pw.Ja muszę wyjść.
wiora pisze:iza71koty pisze:Były dwa telefony w sprawie Jogurta.Jeden nie trafiony, bo chodziło o podobnego kotka przy bazie Rybackiej, którego też karmie.Drugi muszę sprawdzić za kilka minut.
Ola Ania wyśle Ci ważne pw.Ja muszę wyjść.
Jakieś wiadomosci odnosnie Jogurta.Pisałas ze miałas dwa tel.
i ze drugi musisz sprawdzic?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jura, puszatek i 59 gości