Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sisay pisze:Miałam podkraść, ale plany się zmieniły - biały wiewiór musi zostać pod okiem Kasi, bo niewyraźny jest.
W związku z tym jutro ma do mnie trafić szylkretka z ulicy, która chodziła za ludźmi szukając pomocy.
Halbina jak Ci serce skradł ten biały, to działaj! bo ja słyszałam że Alina ma go gdzieś wywozić![]()
[a w ogóle, to może wrócimy do starego porządku i zostaniemy przy swoich pierwszych fascynacjach - Ty puchate, ja lokate? mały transfer i wszyscy będą zadowoleni]![]()
![]()
U mnie też trochę nowości, zapraszam
halbina pisze:sisay pisze:Miałam podkraść, ale plany się zmieniły - biały wiewiór musi zostać pod okiem Kasi, bo niewyraźny jest.
W związku z tym jutro ma do mnie trafić szylkretka z ulicy, która chodziła za ludźmi szukając pomocy.
Halbina jak Ci serce skradł ten biały, to działaj! bo ja słyszałam że Alina ma go gdzieś wywozić![]()
[a w ogóle, to może wrócimy do starego porządku i zostaniemy przy swoich pierwszych fascynacjach - Ty puchate, ja lokate? mały transfer i wszyscy będą zadowoleni]![]()
![]()
pożyjemy, zobaczymy... pisałam Ci na gg, mnie musi urzec charakter kota...
yeloo pisze:witam czy devon'ek jest jeszcze do adopcji, jeśli tak oferuje swój domek, byłbym nim zainteresowany.
OlaLola pisze:halbina pisze:sisay pisze:Miałam podkraść, ale plany się zmieniły - biały wiewiór musi zostać pod okiem Kasi, bo niewyraźny jest.
![]()
pożyjemy, zobaczymy... pisałam Ci na gg, mnie musi urzec charakter kota...
A to przepraszam Albiś Cię nie urzekł?
halbina pisze:yeloo pisze:witam czy devon'ek jest jeszcze do adopcji, jeśli tak oferuje swój domek, byłbym nim zainteresowany.
Na razie kot jest na dt u mnie. A konkretniej w okresie kwarantanny i leczenia. Miał zapalenie oskrzeli, udało sie to już opanować, nadal zakraplam mu jednak oczko. Niestety biegunkuje, mimo leczenia. Dziś Formica zaaplikowała mu nowe leki - oba w postaci past. Ma apetyt, tylko kupy nie takie... Co do jego zachowania, to nie wykazuje strachu przed kotami czy psami, wręcz przeciwnie - szarogęsi się i próbuje koty dominować. Moje - Juruś (jest dwa razy większy od niego, he he i ignoruje łysolka generalnie) oraz Pomponia (też go straszy i łapą potrafi potraktować) nie boją się jego syczeń i parad ani nastroszonych galopad... Znikotek daje się zdominować i ucieka przed nowym... Psy w porządku. Armani jest dominantem, jakoś też nie widzę, żeby chciał zostać pieszczochem, ale tu się nie poddajemy... Co do adopcji, sprawa jest na razie otwarta... ale 1. Kot musi być zdrowy w 100%, 2. Kocur zostanie wykastrowany na 100% 3. Domki będą prześwietlane i tylko 100% nas zadawalający kota dostanie. Warunki adopcji są opisane na stronie Fundacji Szara Przystań: ankieta, wizyta przedadopcyjna i umowa to tak w skrócie...
halbina pisze:Nadal podajemy pasty i nadal kupa nieładna... na dodatek dziś przyłapałam Pomponię z podobną... heh...![]()
A tu coś dla estetów i miłośników kotów: http://www.youtube.com/watch?v=vukZvWJ2mqU&feature=player_embedded#!
mar9 pisze:halbina pisze:Nadal podajemy pasty i nadal kupa nieładna... na dodatek dziś przyłapałam Pomponię z podobną... heh...![]()
A tu coś dla estetów i miłośników kotów: http://www.youtube.com/watch?v=vukZvWJ2mqU&feature=player_embedded#!
co się robi, by mieć tak dobrze wychowane koty jak te z filmiku?
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, Google [Bot], Manuelowa, puszatek i 85 gości