Bąbel & Spółka... Smutna majówka, ukochane Ukochania...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 27, 2013 9:02 Re: Bąbel& Spółka... Laluś pakuje plecaczek:)))

:lol: Zamknij oczy Asieńko i nie popadaj w paranoję. Nie powiem, że Cię nie rozumiem, bo sama doświadczyłam kilku omamów i przejawów paniki, której źródłem były głównie moje koty. :lol: Co poradzić? Matki tak mają. :wink:
Za Lalusia kciuki trzymam, by mu się spodobało od wejścia w nowym domku. :mrgreen: :ok: :ok: Pozostałe dwie kończyny zaciskam za Ciebie, byś przeprowadzki koteczka nie traktowała w kategoriach własnej straty lecz jego zysku. :wink: :ok: :ok: Całusy!!! :1luvu:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Wto kwi 30, 2013 21:51 Re: Bąbel& Spółka... Laluś pakuje plecaczek:)))

Asiulku kochany-trzymaj się Laluś będzie szczęśliwy!!!
Serce pęka, ale trzymaj się, bo inaczej nie mozna i choć o tym wiemy, to i tak przeżywamy-tak doskonale Cie rozumiem i ja, i wszyscy, którzy czują i myślą tak jak my
Jutro wstanie nowy dzień i na pewno okaże się,że skarbuś bawi się, je i wszystko jest OK!
Przytulam mocno!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro maja 01, 2013 10:04 Re: Bąbel& Spółka... Laluś pakuje plecaczek:)))

Asiulku kochany!
-w Dniu Twoich Urodzin życzę Ci samych radosnych chwil,
samych dobrych ludzi wokół,
spełnienia wszystkich marzeń i zdrowia, sił i uśmiechu!

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Śro maja 01, 2013 10:17 Re: Bąbel& Spółka... Laluś pakuje plecaczek:)))

Asiu kochana, wszystko co najlepsze, duuuuuuużo zdrówki i maaaaaało zmartwień, słońca i uśmiechu na codzień, wspaniałych przyjaciół :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Śro maja 01, 2013 11:05 Re: Bąbel& Spółka... Laluś pakuje plecaczek:)))

Asieńko! wszystkiego najlepszego z całego serca! i od moich foooter też :mrgreen:
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :balony: :torte: :birthday: :piwa:
****** Atan ['] 21.02.2001 - 21.10.2013 ****** Lideczka ['] 2006 - 21.04.2015 ****** Ares ['] 02.12.2013 - 03.06.2016 ****** SaBunia 2006 - 31.10.2017 pękło mi serce

atla

Od: Wto wrz 29, 2009 8:20

Post » Śro maja 01, 2013 11:08 Re: Bąbel& Spółka... Laluś pakuje plecaczek:)))

Własnie rozmawiałam z Asią-Laluś siedzi pod łóżkiem, boi się, a Asia zamartwia się, że kotek tak się stresuje, ale myślę, że lody szybko zostaną przełamane, że Laleczek się otworzy-no musi swojej mamusi zrobić prezent urodzinowy!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro maja 01, 2013 16:13 Re: Bąbel& Spółka... Laluś pakuje plecaczek:)))

Asiu Ty wiesz
:birthday: :birthday: :birthday:
:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro maja 01, 2013 17:12 Re: Bąbel& Spółka... Laluś pakuje plecaczek:)))

Asiaczku,wreszcie dotarłam do Twojego wątku (Marcik dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu: ),na wszelki wypadek zapiszę go w zakładki profilu
A dzisiaj to ....

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon maja 06, 2013 12:21 Re: Bąbel& Spółka... Laluś pakuje plecaczek:)))

Kochane, całym sercem DZIĘKUJĘ :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Wybaczcie proszę, że się nie odzywam i nie opowiadam o zmianach jakie zaszły w życiu Lalusia.
Niestety Lalek nie najlepiej zniósł zmianę :(
Teraz już wychodzi spod łóżka, bawi się pięknie z rezydentem Nugatem :1luvu: , który Lalka uwielbia :D ; ma dobry apetyt, ale... obawia się ludzi. Jest bardzo płochliwy :? To zupełnie nie w jego stylu (u mnie witał wszystkich, pozwalał się głaskać etc), ale wiem też, że potrzebuje czasu. Przecież On po 9 miesiącach stracił dom, który uważał za cały świat.
Cała nowa Rodzina jest niezwykle wyrozumiała i stara się wspierać Lalika baaaardzo. To naprawdę wspaniali ludzie :1luvu:
Zamiast ja pocieszać nową opiekunkę, tłumaczyć, że wszystko się wkrótce ułoży, to Pani Kasia pociesza mnie i przekonuje, że będzie dobrze:oops: :roll:
Ale na pewno nikt nie marzył o kocie znikocie :? Mam nadzieję, że wreszcie wszyscy będą mieli okazję poznać Lalusia naprawdę i pokochać go z całego serca :ok: :ok: :ok: Już są dla niego nadzwyczajni!!!

Dziś mija tydzień... Lalek pozwala się dotykać gdy siedzi w swoim azylu, na wołanie przybiega i wącha wyciągniętą do niego rękę, po czym zwiewa. Podobno wczoraj nawet mruczał :ok: .
Wiem, że wybrałam Lalusiowi najlepsze miejsce na świecie, ale i tak potwornie przeżywam tę sytuację. Odetchnę dopiero gdy Lalek dojdzie do siebie, przestanie się obawiać, unikać ludzi; płoszyć się.
Póki co, oczywiście jestem potwornie przytłoczona. Czasem naprawdę nienawidzę tych swoich emocji nie do uniesienia :evil:
Kochane, trzymajcie kciuki, proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aby obie strony mogły się już wreszcie pełną piersią cieszyć z tej adopcji, tzn. jego nowa Rodzina oraz sam Lalik :!: :!: :!:
Wtedy i ja będę najszczęśliwsza na świecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uprzejmie upraszam o wyrozumiałość dla moich wynurzeń :oops: :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon maja 06, 2013 12:32 Re: Bąbel& Spółka... Laluś pakuje plecaczek:)))

Asiu, powolutko wszystko sie ułoży. Nie jest źle :ok: :ok: :ok: :ok:

WarKotka

Post » Pon maja 06, 2013 18:02 Re: Bąbel& Spółka... Laluś pakuje plecaczek:)))

Asieńko-za chwilkę zaufa i będzie dobrze!!!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro maja 08, 2013 13:20 Re: Bąbel& Spółka... Laluś pakuje plecaczek:)))

Jak zwykle Cioteczki Drogie miały rację :D

Jestem w stałym kontakcie z cudownym domkiem Lalusia :love: i dzisiaj dostałam taki oto SMS:
"... Laleczek uwielbia być głaskany, ale jeszcze nie chce by brać go na ręce.
Rozdaje wszystkim buziaki :D ..."

:dance: :dance2: :dance:
Wreszcie przestałam się zamartwiać (wcześniej konsultowałam nawet jego zachowanie z behawiorystą :oops: ).
Na szczęście od początku wiedziałam, że wybrałam dla Lalika najlepszy dom na świecie. Przez pierwsze dni po adopcji tylko tej myśli kurczowo się trzymałam. Poza tym wielu z Was wypłakiwałam się w rękaw :oops: Dziękuję Wam za cierpliwość i wsparcie :1luvu:
Jestem już spokojna o mojego słodziaka, ufff. Naprawdę kocham go do obłędu :oops: :roll: I zasze będę :!: A jego nowy domek chyba też pokocham :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro maja 08, 2013 13:28 Re: Bąbel& Spółka... Laluś we własnym CUDOWNYM domku!!!!!!

:piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

WarKotka

Post » Czw maja 09, 2013 7:32 Re: Bąbel& Spółka... Laluś pakuje plecaczek:)))

jerzykowka pisze:
Na szczęście od początku wiedziałam, że wybrałam dla Lalika najlepszy dom na świecie.

ja to nawet nie śledząc historii ( posiałam wąteczek :oops: :oops: :oops: potem tak z grubsza czytając) wiedziałam,ze ten najlepszy domek wybierzesz :ok:

:piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw maja 09, 2013 17:14 Re: Bąbel& Spółka... Laluś we własnym CUDOWNYM domku!!!!!!

Miałam tego nie pisać, ale napiszę, bo mnie paluchy świerzbią-A nie mówiłam??????

Asiku-Ty wiesz jak się cieszę???? :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]