Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
hidi pisze:babka od Luckiego (Drakuś) mówi, ze kot zaginął we wtoreka on do nas trafił w sobotę. babka ma kilka kotow domowych i kilka też dokarmia... nie wiem, co o tym wszystkim sądzić.
filcowasova pisze:a matulu , kciuki za małą .
hidi mam nadzieję , ze jutro zadzwoni do Ciebie Gosia z Tych. no przynajmniej na dzień dzisiejszy była zainteresowana. w skrócie, rok temu na jej balkon przyplątał sie mały kociak , przygarnęła zaszczepiła, sterylkę przeprowadziła,balkon z tego co wiem teraz osiatkowała. ale kociasta miała mocne problemy zdrowotne, czeste wizyty u weta, kroplówki. decyzja weta - uśpic . to było bardzo niedawno, do 2 tyg. podsunęłam jee zdjecie Miki.dzisija chciała wiecej info. mam nadz ze sie odezwie, a jak sie odezwie ze ocenicie ze się nada:)
tylko teraz wstzrymanie adopcji, ale mysle ze jak jej bedzie zalezało to poczeka. nie chciłąm jej naciskać , jakby się odezwała daj mi znać
agula76 pisze:nie ma na kociarni ozdrowienca???? wiem tez ze krew moze byc pobrana od zdrowego kota szczepionego na pp...ktos szukal juz na miau.pl dawcy krwi ...moze akcja????
agula76 pisze:Klariska narazie oki...ani wymiotów ani zadkiej kupki stan stabilny...jutro jedziemy z kotkiem Iwoo i Klariska ...tzrymamy![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kamizares, sherab i 723 gości