Jak zalotnie siedzi
Buziam, Gajeczko :*:*Moderator: Estraven
Jak zalotnie siedzi
Buziam, Gajeczko :*:*Iwlajn pisze:Justa, czy u Ciebie przebywa jeszcze świnka morska?
Kociara82 pisze:alez ona pozuje slicznie, jak prawdziwa modelka![]()
Jak zalotnie siedzi
![]()
Buziam, Gajeczko :*:*
Justa&Zwierzaki pisze:Iwlajn pisze:Justa, czy u Ciebie przebywa jeszcze świnka morska?
Tak , ale ona juz nie jest do adopcji , jest agresywna , gryzie do krwi , do mnie trafiła z złych warunków , mieszkała w bardzo małej klatce a dzieci ją zaczepiałyTeraz mieszka w 100cm klatce .
Jest do adopcji biała swinka w Tychach , podać namary .

Iwlajn pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Iwlajn pisze:Justa, czy u Ciebie przebywa jeszcze świnka morska?
Tak , ale ona juz nie jest do adopcji , jest agresywna , gryzie do krwi , do mnie trafiła z złych warunków , mieszkała w bardzo małej klatce a dzieci ją zaczepiałyTeraz mieszka w 100cm klatce .
Jest do adopcji biała swinka w Tychach , podać namary .
Niemam po prostu do oddania domek, hamaczek, poidełko i karmę dla świnki. Też mogę przesłać, z szamponem. Wszystko nowe, chciałam mieć świnki ale aktualnie dom zdominowały koty, więc bez sensu to wszystko trzymać.

miko_bs pisze:Trzeba by uderzyć do jakiejś szkoły, żeby akcje charytatywną zrobili. W mojej starej szkole bez problemów takie coś się organizowało,ale to było za moich czasów, Teraz moze być ciężko, a warto popytać:D
Tylko komu by sie chciało po tych szkołach pochodzić, bo ja nie mam na to kompletnie czasu

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], puszatek i 40 gości