w ręcach mamy

cupaj sobie, tu wesolo.....

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vailet pisze:puszatek pisze:Wiola, wyluzuj...co oczy nie widzą to sercu nie żal, widzisz ile my z Lidką smakujemy![]()
![]()
jedno mu nie zaszkodzi
JednoTyle
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
6 wypije znam go.Jak nie ma kontroli i ma okazję.Muszę od niego sąsiada odganiać bo go naciągać chce.Mówię "my nie pijemy alkoholu"ale on mówi "no to piwo"i ręce mi opadają.Po 6 piwach będzie leżał jak świnia i chrapał
Koszt siostry,ale nie o to chodzi.Ona umie pić,on nie.Ona mu stawiała i tak się zaczęło że polubił.
puszatek pisze:Wiolu, Lidka ma rację...to mądra dziewczyna![]()
w ręcach mamya w sercu na złość i na przekór losowi..........MAJ
cupaj sobie, tu wesolo.....
ruda32 pisze:ewexoxo pisze:przycupnę sobie jeśli można
To i Moris zawita
lidka02 pisze:ruda32 pisze:ewexoxo pisze:przycupnę sobie jeśli można
To i Moris zawita
Następna pijaczka zajrzaławitaj i za
chwytaj
puszatek pisze:nauka czyni mistrza...dziś pijemy zdrowie kamari
ewexoxo pisze:lidka02 pisze:ruda32 pisze:ewexoxo pisze:przycupnę sobie jeśli można
To i Moris zawita
Następna pijaczka zajrzaławitaj i za
chwytaj
właśnie popijam wińsko i uśmiałam się po tym poście a biedny TZ nie łapie
puszatek pisze:masz dresy, to też wyjściowy ciuszek...na działkę, co się będziesz odchudzać.....
puszatek pisze:masz dresy, to też wyjściowy ciuszek...na działkę, co się będziesz odchudzać.....
ewexoxo pisze:puszatek pisze:masz dresy, to też wyjściowy ciuszek...na działkę, co się będziesz odchudzać.....
tylko później tak jak u mnie - cały czas słyszę jaka to ja piękna jestem, ja TZowi na to że on ślepy, nie-obiektywny
a jak ważyłam 15kg mniej to dopiero wtedy usłyszałam jaka to ze mnie pyza byłaa teraz ważę znowu 15kg więcej i znowu jestem piękna
lidka02 pisze:ewexoxo pisze:puszatek pisze:masz dresy, to też wyjściowy ciuszek...na działkę, co się będziesz odchudzać.....
tylko później tak jak u mnie - cały czas słyszę jaka to ja piękna jestem, ja TZowi na to że on ślepy, nie-obiektywny
a jak ważyłam 15kg mniej to dopiero wtedy usłyszałam jaka to ze mnie pyza byłaa teraz ważę znowu 15kg więcej i znowu jestem piękna
Więc oby co miesiąc 15 do przodu i wtedy napisz co TŻ na to
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 50 gości