Szczytno 4 - walczymy. Potrzebny CANISERIN/SUROWICA !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 17, 2011 14:00 Re: Szczytno 4 - cały czas walczymy. Maluszki nie dajcie się !

Koty w sztukach policzono a nie sztuki leków.To prawdopodobne.Musisz wyjasnić na spokojnie.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon paź 17, 2011 15:30 Re: Szczytno 4 - cały czas walczymy. Maluszki nie dajcie się !

penelope20 pisze:Byliśmy u weta. Powiedział że to prawdopodobnie dziąsła, bolą kotka bo zmienia zęby. Jak u nich był to podobno jadł i to sporo, wzięłam tą samą saszetkę kitikata co jadł u nich i niestety u mnie dalej nie chce. Czy to możliwe że przez dziąsła by również nie pił? dalej się martwię...Dostał jakiś zastrzyk przeciw zapalny za 37zł i teraz nie mogę go zaszczepić przez 2tyg.

Cześć wszystkim, czytam ale się nie odzywam.

Penelope:
Mam nadzieję, że z Riko ostatecznie wszystko będzie OK. Trzymam kciuki.
No to się dziś "minęliśmy". Ja byłem ok. godz. 14 z Kapslem na szczepieniu. Zgodnie z zaleceniem pana doktora dzisiaj na wściekliznę, a za 3 tygodnie ma termin na szczepienie przeciwko pp i pozostałym zakaźnym. Zdecydowano żeby nie szczepić tą szczepionką "wszystko w 1" tylko rozdzielić, a najpierw wścieklizna bo u nas w regionie właśnie teraz ta choroba znowu jest.
Pozdrawiam.
" Welcome to the worst nightmare of all... REALITY! "
- Hellraiser VI: Hell Seeker

Obrazek !!! Obrazek !!! Obrazek !!! Obrazek !!! Obrazek

TWQ

Od: Nie wrz 18, 2011 0:41

Post » Pon paź 17, 2011 17:10 Re: Szczytno 4 - cały czas walczymy. Maluszki nie dajcie się !

penelope20 pisze:Obrazek
Kasiu jak wstawić zdjęcie bo z img mi nie wyszło? Dla wszystkich ciekawych jak wygląda Riko link daje
[http://imageshack.us/photo/my-images/90/img0333i.jpg/] . Ma bardzo krótką szyjkę i długie łapki.

Penelope20 - widzę, że też wstawiasz z imageshack.
Nie kopiuj kodu z "link", ale kod z opisu "Kod Forum". Wtedy to już po prostu kopiuj wklej na forum i fotka będzie widoczna :)
po_prostu_kaska

Post » Pon paź 17, 2011 17:16 Re: Szczytno 4 - cały czas walczymy. Maluszki nie dajcie się !

Dziąsła i brak picia nie bardzo. Pić musi. Kroplówki, pojenie strzykawką, odwodni się bardzo szybko, a odwodnienie jest niebezpieczne.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon paź 17, 2011 17:22 Re: Szczytno 4 - cały czas walczymy. Maluszki nie dajcie się !

Penelope20 "miniatura forum" się kopiuje
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon paź 17, 2011 17:44 Re: Szczytno 4 - cały czas walczymy. Maluszki nie dajcie się !

A ja chciałam napisać, że właśnie odebrałam paczkę z fantami od Pawła oraz od Iwony. Dziękujemy :1luvu:
Jeszcze nie zdążyłam rozpakować. Jeśli nie uda mi się dziś wszystkiego obfotografować to postaram się najpóźniej jutro.
po_prostu_kaska

Post » Pon paź 17, 2011 17:48 Re: Szczytno 4 - cały czas walczymy. Maluszki nie dajcie się !

Ciesze się, że moja paczka doszła i mam nadzieje ,że jakoś pomoże.Pozdrawiam :kotek:
Szyszka ............................................. Moris .............................................. Glutek i Muszka
Obrazek Obrazek Obrazek [url=https://naforum.zapodaj.net/e1a033c7ccbe.jpg.html][url=https://naforum.zapodaj.net/35b4fd9e2ec9.jpg.html]

iwaka

Od: Pt sie 12, 2011 18:33

Post » Pon paź 17, 2011 18:17 Re: Szczytno 4 - cały czas walczymy. Maluszki nie dajcie się !

Dziękuję bardzo za fanty na bazarek. :1luvu: Sprawa faktury wyjaśniona,pani doktor była zdziwiona ,ze tak duża fakturę wystawiła bo w komputerze miała kwotę na 838,77 zł i to by się zgadzało ,okazało się ,ze drukując komputer jakby policzył wszystko razy dwa,gdybym ja miała fakture to bym wiedziała o co chodzi a tak nie wiedząc o co chodzi sporo nerwów straciłam. Opinia jak to drogo leczę poszła w obieg w schronisku i okolicy.Owszem interferon był drogi bo taki jest ale pozostałe leki były policzone tanio bo było ich naprawdę dużo.Czarna kicia która żyła jeszcze w poniedziałek miala też zilexis więc pani doktor na pewno potraktowała nas mocno ulgowo.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon paź 17, 2011 18:20 Re: Szczytno 4 - cały czas walczymy. Maluszki nie dajcie się !

:dance: :dance2: :dance: :dance2:
No widzisz :D
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon paź 17, 2011 18:22 Re: Szczytno 4 - cały czas walczymy. Maluszki nie dajcie się !

A jak Ty się czujesz, bo zdaje się wszyscy zapomnieli o wypadku
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon paź 17, 2011 18:39 Re: Szczytno 4 - cały czas walczymy. Maluszki nie dajcie się !

MalgWroclaw pisze:A jak Ty się czujesz, bo zdaje się wszyscy zapomnieli o wypadku

Generalnie nieźle byłam dzisiaj w pracy ,czułam sie jakbym wróciła z zaświatów,nawet sam dowódca mnie odwiedził.Trochę bolą siniaki i troszkę szyja ale generalnie jest dobrze jak na taka przejażdżkę ,zapięty pas mnie uratował.Dzwoniła pani z Mrągowa ktora wzięła dwa kociaki i trzeciego na dt,mówi ,że koty szaleją szczególnie dziewczynki ,chłopiec jest spokojniejszy tak jak jej mówiłam.Wszystko jest dobrze leki skończone teraz tylko będziemy się kontaktować z wetką z Olsztyna odnośnie odrobaczania i szczepienia kiedy można je robić. :ok: Przeanalizowałam tez fakturę i sam Virbagen Omega kosztował 605 zł z wat i zylexis 45 to już 650zł,reszta to koszty metronidazolu,antybiotyków ,płynu ringera do kroplówki,venflonów ,strzykawek insulinówek które są dość drogie.W ogóle nie ma kosztów wizyty ,eutanazji czarnej kici w poniedziałek czyli pani doktor potraktowała nas naprawdę bardzo ładnie.Przykro mi ,że faktura przyszła na adres TOZ który ma adres w schronisku ,ze ją otworzono i wyszła taka afera.Mogę jej tylko bardzo podziękowac i mocno to docenić.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon paź 17, 2011 19:18 Re: Szczytno 4 - cały czas walczymy. Maluszki nie dajcie się !

Oj, weci w tej lecznicy to naprawde aniaołi i to anioły z powołaniem :D
Cieszę się, że białaski ładnie się rozwijają i , że Ty Basiu dochodzisz do siebie :1luvu:
Martwi mnie tylko Riko, mam nadzieję, że chłopak się przełamie i wszystko będzie ok. Trzymam za to kciuki bardzo mocno :ok: :ok: :ok:
Ja dziś pierwszy dzień w pnowej pracy... uffff, trzymajcie za mnie kciuki przynajmniej do końca tygodnia, bo mam duuużo rzeczy do ogarnięcia 8O

kasztanowa7

Od: Czw sty 27, 2011 17:18

Post » Pon paź 17, 2011 19:29 Re: Szczytno 4 - cały czas walczymy. Maluszki nie dajcie się !

kasztanowa7 pisze:Ja dziś pierwszy dzień w pnowej pracy... uffff, trzymajcie za mnie kciuki przynajmniej do końca tygodnia, bo mam duuużo rzeczy do ogarnięcia 8O

Trzymamy zawsze, nie tylko w tym tygodniu :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon paź 17, 2011 19:35 Re: Szczytno 4 - cały czas walczymy. Maluszki nie dajcie się !

MalgWroclaw pisze:
kasztanowa7 pisze:Ja dziś pierwszy dzień w pnowej pracy... uffff, trzymajcie za mnie kciuki przynajmniej do końca tygodnia, bo mam duuużo rzeczy do ogarnięcia 8O

Trzymamy zawsze, nie tylko w tym tygodniu :ok:

Dzięki, z takim wsparciem to wszystko musi się udać :kotek:

kasztanowa7

Od: Czw sty 27, 2011 17:18

Post » Pon paź 17, 2011 19:42 Re: Szczytno 4 - cały czas walczymy. Maluszki nie dajcie się !

Jestem i też trzymam :ok:

Siedzę po cichu bo robię zdjęcia i opisy na bazarek :)
po_prostu_kaska

[poprzednia][następna]