terenia1 pisze:Filomen pisze:
Teresa weź mnie na delegację ze sobą. Będę grzeczna,
Jak odwalisz za mnie przynajmnie pół mojej ekstra nudnej roboty to nie ma sprawy
Tereniu Ja też będę grzeczna odwalę drugą połowę a tobie nudzić się nie będzie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Filomen pisze:
Teresa weź mnie na delegację ze sobą. Będę grzeczna,
Jak odwalisz za mnie przynajmnie pół mojej ekstra nudnej roboty to nie ma sprawy
Filomen pisze:Mara S pisze:Z tego co wiem to chyba nikt kupy Mojry nie zbiera?
witam wieczorowa pora - mąż Filomena!!!!!
czemu nikt kupy nie zbiera - przecież sam własnoręcznie przypinałem kartkę do boksu....
teraz ja będę zbierał opir... od Pani Dr.
z poważaniem
pw
Bona44 pisze:Tereniu Ja też będę grzeczna odwalę drugą połowę a tobie nudzić się nie będziebo potem
terenia1 pisze:Filomen pisze:Mara S pisze:Z tego co wiem to chyba nikt kupy Mojry nie zbiera?
witam wieczorowa pora - mąż Filomena!!!!!
czemu nikt kupy nie zbiera - przecież sam własnoręcznie przypinałem kartkę do boksu....
teraz ja będę zbierał opir... od Pani Dr.
z poważaniem
pw
No takja już pisałam że to awykonalne
poza tym kupa w żwirku by była cała ubabrana i nie wiem czy byłaby dobrym materiałem do badania
:
Mara S pisze:Jak w sobotę rano nie będzie nikogo to może ja dam radę na szybko wówczas podskoczyć
terenia1 pisze:A i jeszcze dziś do kociarni przybyła nowa lokatorka - śliczna sześciomiesięczna kicia. Kotkę przywiozła Pani z Jaworzna gdzieś z centrum karmicielka - kotka pochodzi z miotu gdzieś lipcowego może sierpniowego, została przez tą panią wydana do domu teraz zwrócona właściwie nie wiadomo dlaczego, kobieta chciała ją wystawić na dwór do wolnozyjących-półdzikich kotów które dokarmia, poroniony pomysłkicia jest bardzo łagodna i miziasta ślicznie umaszczona coś troszkę w typie Leonka, ale oprócz pręgów ma dużo centków
śliczności kicia przyjechała ze swoim legowiskiem i kocykiem więc włożyłam jej to do jej boksu.
niestety w uszach kopalnia świerzba - nie zdążyłam wyczyścić. Mam prośbę do Asi i Bogusi o wyczyszczenie uszków orydermyl jest chyba w witrynce.
terenia1 pisze:Tak Bożenko w sobotę nie ma nikogo i rano też nie będzie nikogo bo Martyna odrabia coś w szkole.
terenia1 pisze:12.02. sob. Martyna wie. Monika
Alienor pisze:Hejka - ja ze złymi wieściami. Boniek chwilowo nie może do mnie wrócić chyba, bo tymczaska z Rudy wymiotuje. Dziś jadę do Lupusa wiec sprawdzę czy to nie pp. Jak nie oczywiście może wrócić. Jak pan zadzwoni dziś wieczorem to będę wiedzieć i się z nim umówię.
Poza tym mam rzeczy na bazarek obfocone - gry dla dzieci, książki po polsku i angielsku, kubek ze smokiem. Mam bana w pracy na fotosik etc. więc mam pytanie czy mogę komuś wysłać na maila i ten ktoś by dokleił do bazarku zdjęcia? Tzn. ja otworzę i popilotuję a ktoś w drugim poście wkleiłby zdjątka
terenia1 pisze:Jeszcze przypominam o dyżurachn
ajważniejszy jest dyżur w środę bo cała środa nie obstawiona, w niedzielę kociaki dadzą radę Dorotka rano więc wyjdzie późnym popołudniem
![]()
GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 07.02.-13.02.2011
07.02. pon. rano Bona44 wie. Beatka
08.02. wt. rano Alienor wie. MaraS
09.02. śr. rano brak wie. brak
10.02. czw. rano Bogusia i Asia wie. Beatka
11.02. piat. rano Bona44 wie. Dorotka
12.02. sob. Martyna wie. Monika
13.02. niedz. rano Dorotka wie. brak
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 8 gości