MOJE KOCIE BIEDY cz.1 Bardzo Wam dziękuję...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 22, 2014 8:44 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Kto dorzuci grosik do zamówienia karmy

Kasiu , Aniu... :1luvu: :1luvu: :1luvu:
wczesnym rankiem jak szłam karmić koty,deszcz lał dosłownie strugami...bezdomniaki jadły w tym deszczu,zmokły,ale mimo fatalnej pogody,przyszły...tak bardzo cenią sobie jedzenie,które im zanoszę...to koty z biedy...nie znające dobrego słowa,ani regularnego karmienia :(

PROSZĘ W IMIENIU BIEDNYCH KOTKÓW O PODAROWANIE GROSIKA NA KARMĘ...W CZWARTEK CHCĘ ZROBIĆ IM WIĘKSZE ZAMÓWIENIE ŻEBY MIAŁY WIĘCEJ JEDZONKA...
POMÓŻCIE MI KOCHANI...
kicikicimiauhau

Post » Pon wrz 22, 2014 12:12 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Kto dorzuci grosik do zamówienia karmy

Beatko!
Mogę dopiero coś przesłać w październiku, wrzesień był dla mnie zabójczy. Nadal nie mam pracy więc jest ciężko ale na pewno przyślę paczuszkę.
Gorąco pozdrawiam Gośka :1luvu:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pon wrz 22, 2014 12:35 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Kto dorzuci grosik do zamówienia karmy

Gosiu,bardzo dobrze Cię rozumiem :(
Wiem jak to jest,mieć ciężko w życiu...
Dlatego bardzo proszę osoby, mogące i chcące mi pomóc w dorzuceniu się do karmy dla bezdomniaków...boję się,że za chwilę pozostanę sama z tym problemem :cry:
kicikicimiauhau

Post » Pon wrz 22, 2014 12:55 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Kto dorzuci grosik do zamówienia karmy

To że jest mi obecnie ciężko to nie znaczy że zostaniesz sama z problemami zawsze Ci pomogę w miarę swoich możliwości. Nie martw się nie tylko ja Ci pomogę tu na forum Miau masz dużo przyjaciół i wspierających Ci ludzi i chwała im za to że możesz na nich liczyć. Głowa do góry :ok: :1luvu:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pon wrz 22, 2014 13:36 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Kto dorzuci grosik do zamówienia karmy

Proszę o nr konta, postaram Ci się coś przesłać, do czwartku powinno dojść. :ok:

edit:zrobił ktoś już wydarenie na fb? To poproszę linka, porozsyłamy. :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon wrz 22, 2014 13:52 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Kto dorzuci grosik do zamówienia karmy

Gosiu...nie umiem się nie martwić...to jest straszny bagaż,straszny obowiązek...dziennie muszę karmić bezdomniaki dwa razy,nie mówiąc o domowych...ciągły stres co będzie,gdy zabraknie jedzenia...one tak we mnie wierzą...nie mogę ich zawieść :(
to nie parę kotów..ich jest prawie 50 ,jeszcze tydzień temu urodziły się maluchy od bardzo dzikiej Kici...nie dała się złapać...
Dlatego chcę uzbierać więcej pieniążków,aby zrobić większe zamówienie karmy mokrej,której już prawie nie ma oraz suchej...
kalair... bardzo,bardzo Ci dziękuję :1luvu:
kicikicimiauhau

Post » Pon wrz 22, 2014 13:55 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Kto dorzuci grosik do zamówienia karmy

A ja mam pytanko, czy ktoś może kicikicimiauhau złapać matkę z kociakami? Miałabym dla całościm DT, ale to trzeba znaleźć zanim się rozlezą...
Wątek tęczowych kotów do adopcji: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=164847

Madie

Od: Pon wrz 10, 2007 17:35

Post » Pon wrz 22, 2014 14:04 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Kto dorzuci grosik do zamówienia karmy

kicikicimiauhau pisze:kalair... bardzo,bardzo Ci dziękuję :1luvu:

To szybciusio to konto, coby dojść zdążyło! :mrgreen: :P
I o z tym wydarzeniem ? :wink:

edt: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon wrz 22, 2014 15:23 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Kto dorzuci grosik do zamówienia karmy

Bożenko,bardzo dziękuję za serce...a co do wydarzenia na fb to zrobi mi to vanesia1 tylko chcę ułożyć fajny tekst ,a potem Ania wklei link tutaj :) Aniu,dziękuję <3
Madie,kotka jest bardzo dzika,nie da jej rady złapać,zjada jedzonko i zmyka gdzieś biegiem,malce napewno dobrze ukryła..ja ją karmię już dość trochę,ale nie da się dotknąć,siedzi za płotem,nie wyobrażam jej sobie w obcym miejscu,a podróż do Wawy to daleko bardzo...

W tej chwili na karmę mam:
100 ode mnie
50 osoba anonimowa
20 kalair
dziękuję bardzo <3
Pieniążki zbieram do środy,bardzo proszę wsparcie moich bied,abym miała czym napełnić wiecznie głodne kocie brzuszki...
kicikicimiauhau

Post » Pon wrz 22, 2014 15:39 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Kto dorzuci grosik do zamówienia karmy

No dobrze, to poczekamy na młode...
Wątek tęczowych kotów do adopcji: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=164847

Madie

Post » Pon wrz 22, 2014 16:22 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Kto dorzuci grosik do zamówienia karmy

Madie też tak myślę...
Teraz mama kocica musi dużo jeść żeby mieć czym wykarmić maluszki ,szkoda,że nie dało się jej wysterylizować... :(
mamy 170 zł na jedzenie czy Ktoś jeszcze wesprze...?
kicikicimiauhau

Post » Pon wrz 22, 2014 19:06 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Kto dorzuci grosik do zamówienia karmy

Dobrych wieści nie mam :placz:

Byłam dziś w 2 lecznicach.Owszem Cystaid jest, ale tylko na receptę i niestety bez przyniesienia i zbadania kota nikt mi go nie sprzeda. Nieważne, że potencjalny kot jest w Polsce, a ja tu. Nadzieja jest tylko taka, że jeszcze przywiozę pismo od weta, z opisem przypadku, pieczątką i wskazaniem to mooooże się zastanowią. Próbowałam, poległam.

Madie

Post » Pon wrz 22, 2014 19:22 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Kto dorzuci grosik do zamówienia karmy

Kurcze,szkoda :( u nas był bez recepty w Polsce...Madie,trudno...jestem Ci bardzo wdzięczna,że próbowałaś pomóc mojemu Puszkowi kochanemu <3
kicikicimiauhau

Post » Pon wrz 22, 2014 19:25 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Kto dorzuci grosik do zamówienia karmy

Też mówiłam, że u nas bez recepty, ale u nich większość rzeczy na nią. Szkoda, bo naprawdę myślałam, że się uda. I nie to, że oni jacyś byli chamscy czy niemili. Po prostu prawo nie pozwala im sprzedać. I kropka. Polska recepta też nie na wiele by się zdała.

Madie

Post » Pon wrz 22, 2014 19:55 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Kto dorzuci grosik do zamówienia karmy

Miło,że się tym zajęłaś,naprawdę...
U nas zimno,coraz zimniej...od jutra początek astronomicznej jesieni...smutno,że już się skończyło przyjemne ciepło,beztroskie wylegiwanie kotów na trawie...najgorsze czasy przed nami..
Powoli muszę zacząć mojemu Misiowi szyć ze swetra ubranko,bo biedaczyna strasznie zmarzlata jest,może mi się uda... kochana,wierna psinka z niego,wszędzie zawsze ze mną...
kicikicimiauhau

[poprzednia][następna]