Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
edisza pisze:Bylibyśmy w godzinach 18-19pasuje, żebyśmy tak przyjechali ?
bo potem od razu do Lupusa się wybieramy
balbina38 pisze:edisza pisze:Bylibyśmy w godzinach 18-19pasuje, żebyśmy tak przyjechali ?
Renia coś dzisiaj kaszle więcej niż zwykle.
balbina38 pisze:edisza pisze:Bylibyśmy w godzinach 18-19pasuje, żebyśmy tak przyjechali ?
Renia coś dzisiaj kaszle więcej niż zwykle.Po za tym jest wesoła i zabawowa.Bawi się razem z Warką. Zytka dalej niestety lekki katarek i Warka też zaczyna coś pokichiwać.Podałam im immunodol zjadły jakby to były chrupki z Royala.Madzia oaza spokoju.
Małe Patisony rzucają się na jedzenie,nawet pastę witaminową wylizują ze smakiem. Czikita wkurza się na kubraczek,dobrze że już dzisiaj się go pozbędzie.Kropcia spokojniutka.Niestety Józek coś jej bardzo nie lubi, za to bawi się z maluchami tj.Pysiolem i Isią jakby sam był małym kotkiem. Mały Lolek dalej nieśmiały.
terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 19.03.-25.03.2012 r.
19.03. pon. rano Beatka wie. Teresa
20.03. wt. rano The Szops wie. Marlenka
21.03. śr. rano Beatka wie Teresa
22.03. czw.rano The Shops wie. Teresa
23.03. piat rano brak wie. Mara
24.03. sob. rano brak wie. brak
25.03. niedz. rano Dorotka wie. brak
Kropeczka13 pisze:Jadzia dziękuje Wszystkim za Zyczenia zdrowia i za odwiedziny w szpitalu
Mara S pisze:Po wecie:
Czikicie ktoś musi ściągać kubraczek albo sama sobie ściąga bo nadal ranka się nie zagoiła i są ślady lizania... Czikita przez to zostaje w kaftaniku do soboty, do tego dostała na plecy Advocat więc na razie jej nie głaskać, nie musi już orydermylu używać, w sobotę kontrola.
Pysiol dostał Biocan, ładnie się goi.
Kropka dostała Biocan ale ponieważ rozdrapuje ucho ma prócz swetra mieć założony jeszcze kołnierz... ja jej nie zakładałam...
Leki na odrobaczenie dla Reni, Zytki i Warki są w regale na zdrowej a wpisy są w książeczkach.
Cholera zapomniałam sprawdzić jak stoimy ze żwirkiem :/
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 122 gości