DT Smarti5-...no i kolejna setka?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 16, 2011 23:35 Re: DT Smarti5-...mamy nowiutki piezodencik!!

piezodencik pisze:Taki rozkoszny wąteczek a nikt mnie nie zaprosił :surprise:

Komu nerwy "puściły" jeśli mogę spytać ? :mrgreen:
pwpw

Post » Wto sie 16, 2011 23:36 Re: DT Smarti5-...mamy nowiutki piezodencik!!

Co mnie śmieszy?
Śmieszy mnie to, że same klepiecie bezrefleksyjnie i bez zastanowienia wszystko co ślina na język przyniesie, po czym macie pretensje, że pojawiają się pytania 8O
Zamiast się zastanowić nad utrzymaniem języka za zębami we własnym interesie 8O
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Wto sie 16, 2011 23:36 Re: DT Smarti5-...mamy nowiutki piezodencik!!

O, jaki sitaśny nowy user :1luvu:
Obrazek

redaf

Od: Śro sty 25, 2006 21:32

Post » Wto sie 16, 2011 23:37 Re: DT Smarti5-...mamy nowiutki piezodencik!!

Marzenia11 pisze:Krzysiekbolo.
Jak już Ci wspomniałam, jeśli uważasz, ze charakter wątku smarti i wypowiedzi odbiegają od regulaminu forum Koty zgłoś to do moda.
Dla mnie w tym wątku jest dużo informacji o tymczasach, o kotach plus różne inne, relaksujące.
Jednocześnie nie rozumiem żadania (oczekiwac można co nie znaczy że ktoś te oczekiwania spełni) że smarti ma odpowiadac, wyjasniach, przedstawiać skany dokumentów np Tobie, osobie zupełnie anonimowej i właściwie nie wiadomo dlaczego żadającej tych informacji.
i innym osobom znanym jedynie z nicka.

Ustosunkowałem się do poruszanych przez Ciebie zagadnień z dwa razy w tym wątku.
Marzenia11 pisze:Uwierz mi, jako osoba znająca bezpośrednio smarti i to dośc długo mam te informacje, o które pytasz.
Jeśli uzasadnisz mi konieczność odpowiadania na Twoje pytania to to zrobię na pw.

Nie masz.
Marzenia11 pisze:Krzysiekbolo - ja nie widziałam dokumentow, ale nie mam potrzeby kontroli smarti.
Krzysiekbolo

Post » Wto sie 16, 2011 23:38 Re: DT Smarti5-...mamy nowiutki piezodencik!!

pwpw pisze:

Wszystkim chyba, ale niektórym nie tylko nerwy :mrgreen:

piezodencik

Od: Wto sie 16, 2011 23:28

Post » Wto sie 16, 2011 23:39 Re: DT Smarti5-...mamy nowiutki piezodencik!!

piezodencik pisze:
pwpw pisze:

Wszystkim chyba, ale niektórym nie tylko nerwy :mrgreen:

piezodencik wymiata :ok:
Krzysiekbolo

Post » Wto sie 16, 2011 23:42 Re: DT Smarti5-...mamy nowiutki piezodencik!!

Krzysiekbolo pisze:Ustosunkowałem się do poruszanych przez Ciebie zagadnień z dwa razy w tym wątku.
Marzenia11 pisze:Uwierz mi, jako osoba znająca bezpośrednio smarti i to dośc długo mam te informacje, o które pytasz.
Jeśli uzasadnisz mi konieczność odpowiadania na Twoje pytania to to zrobię na pw.

Nie masz.
Marzenia11 pisze:Krzysiekbolo - ja nie widziałam dokumentow, ale nie mam potrzeby kontroli smarti.

słucham???
mam. Wiedzę mam. I dobrze o tym wiem. A Ty bazujesz na informacjach przekazywanych netem i swoich interpretacjach ich oraz wyobrażeniach.

Wgląd w dokumenty oznacza, ze miałam papier w swoich rekach - tego nie bylo. Ale wiem wiele rzeczy innych, po ktorych nie mam potrzeby potrzymania papierów w rekach.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto sie 16, 2011 23:44 Re: DT Smarti5-...mamy nowiutki piezodencik!!

pwpw pisze:

mam swoje typy - niedługo będzie wiadomo :mrgreen: :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto sie 16, 2011 23:47 Re: DT Smarti5-...mamy nowiutki piezodencik!!

Krzysiekbolo pisze:(...)
Ustosunkowałem się do poruszanych przez Ciebie zagadnień z dwa razy w tym wątku.

Nie masz.

Krzysiekbolo
Żartujesz Sobie teraz?
Jakim prawem żądasz od kogoś dokumentów, bo sugerujesz, że tylko to da Tobie odpowiedz?
Wątpię byś miał uprawnienia kontrolne, a nawet jeśli, to musiałbyś jeszcze mieć podstawy prawne do kontroli danej osoby prawnej bądź fizycznej. Przypominam jesteś zwykłym użytkownikiem forum, któremu jeśli ktoś zechce może, ale nie musi udzielać wyjaśnień, a już głupotą i naiwnością byłoby puszczanie dokumentów w sieć do osoby całkowicie anonimowej :roll: w wyniku internetowej kłótni.. To byłaby skrajna naiwność kwalifikująca się "na leczenie" :mrgreen:
Szlus?
pwpw

Post » Wto sie 16, 2011 23:48 Re: DT Smarti5-...mamy nowiutki piezodencik!!

Marzenia11 pisze:
Krzysiekbolo pisze:Ustosunkowałem się do poruszanych przez Ciebie zagadnień z dwa razy w tym wątku.

Nie masz.

słucham???
mam. Wiedzę mam. I dobrze o tym wiem. A Ty bazujesz na informacjach przekazywanych netem i swoich interpretacjach ich oraz wyobrażeniach.

Wgląd w dokumenty oznacza, ze miałam papier w swoich rekach - tego nie bylo. Ale wiem wiele rzeczy innych, po ktorych nie mam potrzeby potrzymania papierów w rekach.

Czyli masz wiedzę i dobrze o tym wiesz, że ją masz. Wiesz też wiele innych rzeczy, po których nie masz potrzeby potrzymania papierków w rękach.
:roll: :roll: :roll:
Krzysiekbolo

Post » Wto sie 16, 2011 23:48 Re: DT Smarti5-...mamy nowiutki piezodencik!!

pwpw - kogo obstawiasz w postaci nicka piezodencik? :mrgreen:
odpowiedź na pw - nie pwpw :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Marzenia11

Post » Wto sie 16, 2011 23:50 Re: DT Smarti5-...mamy nowiutki piezodencik!!

[quote="Marzenia11] Wgląd w dokumenty oznacza, ze miałam papier w swoich rekach - tego nie bylo.
Ale wiem wiele rzeczy innych, po ktorych nie mam potrzeby potrzymania papierów w rekach.[/quote]
Obawiam się, że Izba Skarbowa może mieć inne zdanie.
Obrazek

redaf

Od: Śro sty 25, 2006 21:32

Post » Wto sie 16, 2011 23:51 Re: DT Smarti5-...mamy nowiutki piezodencik!!

redaf pisze:[quote="Marzenia11] Wgląd w dokumenty oznacza, ze miałam papier w swoich rekach - tego nie bylo.
Ale wiem wiele rzeczy innych, po ktorych nie mam potrzeby potrzymania papierów w rekach.[/quote]
Obawiam się, że Izba Skarbowa może mieć inne zdanie.[/quote]

rozumiem, że dzieki Twoim działaniom Izba Skarbowa pojawi sie u smarti.

Marzenia11

Post » Wto sie 16, 2011 23:52 Re: DT Smarti5-...mamy nowiutki piezodencik!!

Ufff... dziekuję wszystkim za pasjonującą dyskusję i idę do kotów.

Dobranoc :D :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Wto sie 16, 2011 23:53 Re: DT Smarti5-...mamy nowiutki piezodencik!!

pwpw pisze:Krzysiekbolo
Żartujesz Sobie teraz?
(...)

Nie, piszę poważnie.
Pwpw, doczytaj uważnie moje posty.
Krzysiekbolo

[poprzednia][następna]