Tyskie Mrusie VI - tragedia :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 16, 2010 17:11 Re: Tyskie Mrusie VI - tragedia :(

-kropeczka- pisze:Witam :)

Mam parę dobrych wiadomości- wśród znajomych z pracy udało mi się zebrać 300 zł, rozmawiałam z Tatą, zrobi przelew na moje konto na kwotę 200 (moje zdziwienie skwitował stwierdzeniem ""Tyskie" to moje ulubione piwo, to trzeba pomóc Tyskim Mrusiom :D "), od znajomych "prywatnych" podejrzewam, że zbierze się ok. 500 (liczę średnio 50 zł na głowę ;) ) i jeszcze coś od nas też będzie :D

Justa mam jedno pytanie- czy w lecznicy w której leczysz zwierzaki masz jakąś puszkę, gdzie ludzie mogą wrzucać pieniądze? Pytam się, bo w tej do której chodzę jest taka postawiona dla ludzi takich jak Ty i sporo ludzi tam wrzuca jakiś grosik :)

8O 8O 8O 8O
Kropeczko :1luvu:
3 razy czytalam te kwoty, czy aby dobrze rozumiem :kotek:
Komentarz taty - bezcenny :ryk:
Justa tez pewnie padnie jak zobaczy te liczby :mrgreen:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw wrz 16, 2010 17:25 Re: Tyskie Mrusie VI - tragedia :(

:D :D :D

Teraz kociaki nie mają innego wyboru- mają pokazać choróbsku gdzie jego miejsca i żyć długo i szczęśliwie wśród nas :)

Trzymam kciiuki za całą ferajnę :ok:

Caragh- jak znajomi z pracy zrobili zrzutę, to też nie mogłam wyjść z podziwu dla nich. Widocznie wystarczy wyjść do ludzi, złapać ich za serce ( a w tym podobno dobra jestem ;) ) i tyle :)

Justa zawsze znajdą się ludzie chętni pomóc
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Od: Czw cze 10, 2010 15:43

Post » Czw wrz 16, 2010 18:17 Re: Tyskie Mrusie VI - tragedia :(

-kropeczka- pisze:Witam :)

Mam parę dobrych wiadomości- wśród znajomych z pracy udało mi się zebrać 300 zł, rozmawiałam z Tatą, zrobi przelew na moje konto na kwotę 200 (moje zdziwienie skwitował stwierdzeniem ""Tyskie" to moje ulubione piwo, to trzeba pomóc Tyskim Mrusiom :D "), od znajomych "prywatnych" podejrzewam, że zbierze się ok. 500 (liczę średnio 50 zł na głowę ;) ) i jeszcze coś od nas też będzie :D

Justa mam jedno pytanie- czy w lecznicy w której leczysz zwierzaki masz jakąś puszkę, gdzie ludzie mogą wrzucać pieniądze? Pytam się, bo w tej do której chodzę jest taka postawiona dla ludzi takich jak Ty i sporo ludzi tam wrzuca jakiś grosik :)

Kropeczko nie wiem co powiedzieć , jesteś niesamowita a Twój tata powinien być z Ciebie dumny :1luvu:
jesteś aniołem a tekst taty bezbłędny :lol:
A puszki w lecznicy tam nie ma , niestety nie jestem organizacją P P i raczej to nie przejdzie .

Rysiu i Agat po kolejnej wizycie u weta , Agat nadal jest na kroplówkach , jego stan nadal bardzo poważny a Rysu lepiej :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw wrz 16, 2010 18:42 Re: Tyskie Mrusie VI - tragedia :(

Dziękuję bardzo :D
Rodzice, zwłaszcza Mama zawsze mówili (i pokazywali), że trzeba pomagać zwierzakom. U nas nigdy nie było innego, niż właśnie takiego "niechcianego" i wiem, że takie są NAJWSPANIALSZE :)

Justa dowiedz się czy nie możesz wstawić puszki- u nas te osoby też nie są z organizacji pożytku publicznego.

Trzymam nieustające kciukasy za futerka :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Post » Czw wrz 16, 2010 19:04 Re: Tyskie Mrusie VI - tragedia :(

Dobrze, że chociaż z Rysiem lepiej... to napawa nadzieją, że i Agatowi się w końcu polepszy...
Nadal nieustające :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za wszystkie futrzaste :)

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Czw wrz 16, 2010 19:07 Re: Tyskie Mrusie VI - tragedia :(

A może by tak wykorzystać hasło kropeczkowego taty w ogłoszeniach mrusiów??
"Dobre nie tylko TYSKIE piwo. TYSKIE MRUCZKI jeszcze lepsze"

Może to by pomogło przerwać tę tragiczną passę...

LSVC

Post » Czw wrz 16, 2010 19:12 Re: Tyskie Mrusie VI - tragedia :(

LSVC jak dla mnie bomba :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Post » Czw wrz 16, 2010 19:15 Re: Tyskie Mrusie VI - tragedia :(

Zajedwabiste,napiszę wprost

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw wrz 16, 2010 19:49 Re: Tyskie Mrusie VI - tragedia :(

-kropeczka- :1luvu: :love: :1luvu:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Czw wrz 16, 2010 21:13 Re: Tyskie Mrusie VI - tragedia :(

TYSKIE (mruczki) świetne dla abstynentów, idealne na każdą porę dnia i spokojnie można potem prowadzić samochód...
ale - UWAGA - uzależniają...

LSVC

Post » Czw wrz 16, 2010 22:40 Re: Tyskie Mrusie VI - tragedia :(

estre pisze::cry:
PP jest straszna :(

i podstepna... i bezlitosna... :evil: :cry:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw wrz 16, 2010 22:43 Re: Tyskie Mrusie VI - tragedia :(

-kropeczka- pisze:Witam

Juste "znam" (tak forumowo) od jakiegoś czasu- poprzez wątek Maniusiowy i przypadkiem natknęłam się i na ten... Wiedziałam, że jest u Niej źle- ale nie domyślałam się, że aż tak :(

Justa jesteś w stanie powiedzieć jaki masz dług w lecznicy/ lecznicach? Pomogę jakoś, kurcze. Najwyżej do kina nie pójdziemy z Małżem, inaczej wyrzuty mnie zeżrą i będziesz mnie miała na sumieniu ;)

wiesz, ze jestes przekochana :1luvu: :1luvu:

-kropeczka- pisze:PP jest straszna- osobiście nie miałam "przyjemności", ale koleżanka tak... A tu tyle niczemu winnych bidulek od nas odeszło.

Niech brykają szczęśliwie za TM, a reszta bardzo dzielnie walczy z choróbskiem obrzydliwym :ok:

Justa trzymaj się- wiedziałam, że jesteś Wielka, ale teraz wiem jak bardzo :D

oj i obys nigdy nie musiala sie osobiscie stykac z ta choroba :cry: to fakt, te koty niczemu i nikomu nic nie byly winne, wiec dlaczego?... Czy domki za TM az tak bardzo chcialy miec je u siebie juz teraz?... :cry: :(

Kociara82

Post » Czw wrz 16, 2010 22:44 Re: Tyskie Mrusie VI - tragedia :(

LSVC pisze:A może by tak wykorzystać hasło kropeczkowego taty w ogłoszeniach mrusiów??
"Dobre nie tylko TYSKIE piwo. TYSKIE MRUCZKI jeszcze lepsze"

Może to by pomogło przerwać tę tragiczną passę...

jestem ZA :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: piwo tyskie tez bardzo lubie :) Polecam wiec piwem Tyskim pic zdrowko Tyskich mruczkow :1luvu: :ok: :ok:

Kociara82

Post » Czw wrz 16, 2010 22:44 Re: Tyskie Mrusie VI - tragedia :(

-kropeczka- pisze:LSVC jak dla mnie bomba :ok:

dla mnie tez :ok: :ok:

Kociara82

Post » Czw wrz 16, 2010 22:46 Re: Tyskie Mrusie VI - tragedia :(

LSVC pisze:TYSKIE (mruczki) świetne dla abstynentów, idealne na każdą porę dnia i spokojnie można potem prowadzić samochód...
ale - UWAGA - uzależniają...

hehehe, jeszcze lepsze :ryk: :ryk: :ok: :ok: oj, niestety to jest jeden jedyny minus mrusiow... UZALEZNIAJA strasznie :ryk: :ryk: :ryk:

Kociara82

[poprzednia][następna]