Miuti pisze:Szczepienie trójką w mojej przychodni - 40 zł.
to mamy dojście do takich tańszych, pokażę Ci palcem gdzie, bo blisko

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Miuti pisze:Szczepienie trójką w mojej przychodni - 40 zł.
ogocha pisze:A ja mam propozycję by się spotkać w najbliższą sobotę. Rodzice wybywają (ha ha ha) i mam dom z ogrodem do pilnowania. A więc grill może być i wszelaka rozpusta. Dom jest czysty bez żadnych pp i innych tego rodzaju atrakcji
Tak więc weźcie ten dzień pod uwagę
Tweety pisze:ogocha pisze:A ja mam propozycję by się spotkać w najbliższą sobotę. Rodzice wybywają (ha ha ha) i mam dom z ogrodem do pilnowania. A więc grill może być i wszelaka rozpusta. Dom jest czysty bez żadnych pp i innych tego rodzaju atrakcji
holender ale bez Lutry to ja nic nie zrobię a jej w sobotę nie będzie![]()
Ogocha, jak Ty jesteś dzisiaj, bo dojeżdżają do Ciebie dwa ogonki, które Lutra ma dowieźć (o ile czegoś nie popimpkałam i jednego może ja miałam dowieźćLutra! Help!)
Tweety pisze:Kinya, ile ten srebrzysty liczy sobie miesięcy skoro taki nie rokujący?
Czy Ty jutro będziesz w stanie odwieźć pannice na te działki, rozumiem, że już mogą być wypuszczone?
J3nny, co z kolejną łapanką, bo p. Teresa już dzisiaj dzwoniła z zapytaniem od kiedy nie karmić.
Tweety pisze:
J3nny, co z kolejną łapanką, bo p. Teresa już dzisiaj dzwoniła z zapytaniem od kiedy nie karmić.
Ja też muszę sobie jakoś sprawy klatkowe poustawiać.
Tweety pisze:ogocha pisze:A ja mam propozycję by się spotkać w najbliższą sobotę. Rodzice wybywają (ha ha ha) i mam dom z ogrodem do pilnowania. A więc grill może być i wszelaka rozpusta. Dom jest czysty bez żadnych pp i innych tego rodzaju atrakcji
holender ale bez Lutry to ja nic nie zrobię a jej w sobotę nie będzie![]()
Ogocha, jak Ty jesteś dzisiaj, bo dojeżdżają do Ciebie dwa ogonki, które Lutra ma dowieźć (o ile czegoś nie popimpkałam i jednego może ja miałam dowieźćLutra! Help!)
Akima pisze:
Lutra w drodze do Krakowa...Może trzeba ją z tą sobotą przekonać bo to fajny pomysł jest
Kinya pisze:Tweety pisze:Kinya, ile ten srebrzysty liczy sobie miesięcy skoro taki nie rokujący?
Czy Ty jutro będziesz w stanie odwieźć pannice na te działki, rozumiem, że już mogą być wypuszczone?
On będzie jakoś jak Grafit czyli kwietniowy. O ile Grafit to już teraz przylepa na maksa (aż dziwne pamiętając mamunię) to to srebrne wredne tak, że w lecznicy dali mu ogłupiacza żeby go obejrzeć i obsłużyć. Nawet ciężko podać mu jedzenie.
Kocice mogę odwieźć, tylko pytania mam dwa:
1. Czy mogę wypuścić na tych działkach gdziekolwiek?
2. Co z transporterami, w których one będą? Mogą być u mnie? Odwieźć do Arwetu?
Tweety pisze:
Mjs, ponoć masz klucz od Anny09 a u niej jest chyba łapka, kótrą jedna pani miała sobie dzisiaj wziąć coby łapać ogony w Mydlnikach
mjs pisze:Tweety pisze:
Mjs, ponoć masz klucz od Anny09 a u niej jest chyba łapka, kótrą jedna pani miała sobie dzisiaj wziąć coby łapać ogony w Mydlnikach
No mam, tylko musiałabym zapytać, gdzie są klucze do piwnicy. Dzisiaj już nie będę na Ruczaju, jutro natomiast dopiero w okolicach południa i na krótko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 90 gości