klauduska pisze:a jego siotry to gdzie są zdjęcia i jak ma na imię itd itp?
to Bazylia która dawno już ma dom stały

nr 12 z listy
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klauduska pisze:a jego siotry to gdzie są zdjęcia i jak ma na imię itd itp?
klauduska pisze:kiedy pojechała do nowego domu?
Szalony Kocie, ja już zdążyłam zobaczyć, która to kotka. nie ogarniam wszystkiego kto i kiedy pojechał do domu, bo nawet jej foty nie miałam, żeby dać do albumu szukają domów.
monia3a pisze:_ogonek_ pisze:przypomnę o swojej propozycji ogłoszeniowej
Ja chętnie skorzystam![]()
Jutro postaram się zrobić zdjęcia i wymyśleć jakiś opisik dla Takko. Myślę, że można już zacząć szukać mu DS
Takko mieszka sobie w łazience i jest mu tam dobrze, nie chce jej opuszczać. Wieczorkiem wychodzi ale tylko do kuchni. Jak wchodzę do łazienki to już nie ucieka, ociera się o nogi i mruczy jak traktorek. Nie jest jeszcze idealnie ale dla cierpliwej osoby nadaje się on w 100%
myrzapl pisze:Są wiadomości z DS kotki bez oczka, w tabelce nr 4.
Kocia na wstępie wylądowała w łazience, gdzie niestety wynalazła dziurę za/pod kibelkiem, i tam się zaszyła. Koleżanka mówiła, że jadła i piła, ale nie korzystała z kuwety przez ponad dobę. Poradziłam, żeby wywabiła ją kawałkiem surowej wołowinki, bo ręki nie dało się tam włożyć, no i podziałało.
Koleżanka w zachwycie, że kocia wyszła i się mizia, wypuściła ją na całe mieszkanie - no i kilka godzin później miała zasikaną kołdrę, a na niej też piękną kupeczkę. Czyli się kocia odblokowała, tylko może niekoniecznie tam, gdzie trzeba![]()
Cała sprawa została przyjęta ze zrozumieniem, koteczka wróciła do łazienki, aż się nauczy trafiać do kuwetki (u mnie nie było problemów).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 537 gości