kasumi pisze:https://picasaweb.google.com/101860926977542984887/Kocimska1507?authuser=0&authkey=Gv1sRgCLfm_Jme7YSsFA&feat=directlink fotki z dzisiaj
Kim jest ten ten niesamowity kot?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasumi pisze:https://picasaweb.google.com/101860926977542984887/Kocimska1507?authuser=0&authkey=Gv1sRgCLfm_Jme7YSsFA&feat=directlink fotki z dzisiaj
Annazoo pisze:kasumi pisze:https://picasaweb.google.com/101860926977542984887/Kocimska1507?authuser=0&authkey=Gv1sRgCLfm_Jme7YSsFA&feat=directlink fotki z dzisiaj
Kim jest ten ten niesamowity kot?![]()
miszelina pisze:Annazoo pisze:kasumi pisze:https://picasaweb.google.com/101860926977542984887/Kocimska1507?authuser=0&authkey=Gv1sRgCLfm_Jme7YSsFA&feat=directlink fotki z dzisiaj
Kim jest ten ten niesamowity kot?![]()
To jest Fretka, kotka Fretka, lat ca. 8
Kocuria pisze:miszelina pisze:Grafik dyżurów w kociarni w lipiec 2011:
poniedziałki rano –Kinga Warmijska
wieczór – Leone
wtorki rano –
05.07. – Milu
12.07 – Vanja + Kuba TST
19.07 – kasumi
26.07 – Wiktor
wieczór – Miszelina (do 19.07.) (26.07 - jej siostra)
środy rano - Vanja
wieczór – Kocuria
czwartki rano - Małgosia skrzypaczka
wieczór – Miszelina (do 21.07.) (28.07 - jej siostra)
piątki rano –
08.07. – Basia Cz.
15.07. – kasumi
22.07. – kasumi
29.07 – Małgosia skrzypaczka
piątki wieczór – Milu (do 15.07) (22.07 - Basia Cz., 29.07 - Kocuria)
soboty rano - Milu (do 16.07) (23.07 - kasumi, 30.07 - Vanja)
soboty wieczór – Miszelina (do 16.07) (23.07 - Vanja, 30.07 - Vanja)
niedziele rano – Kinga Warmijska/ Miszelina
niedziele wieczór - Kocuria
niedziele lipiec:
03., 17.07 – Miszelina
10., 24., 31.07 – Kinga Warmijska
Zastępstwa potrzebne w lipcu:
09 lipca wieczór (sobota)- jej siostra
22 lipca wieczór (piątek) – Basia Cz.
23 lipca rano (sobota) – kasumi
23 lipca wieczór (sobota) - Vanja
26 lipca wieczór (wtorek) – jej siostra/ Monika W. (cat-rom)
28 lipca wieczór (czwartek) – jej siostra
29 lipca wieczór (piątek) - Kocuria
30 lipca rano (sobota) - Vanja
30 lipca wieczór (sobota) - VanjaGrafik dyżurów w kociarni w sierpien 2011:
poniedziałki rano - Queen Ink od połowy sierpnia?
01.08 - wakat
08.08 - wakat
15.08 (?) - wakat
poniedziałki wieczór Leone
wtorki rano Yenika (?) (wraca 31 lipca?)
wtorki wieczór Monika W. (cat-room) / Miszelina od 9.08 (kwarantanna) (02.08 zamiast Miszeliny - jej siostra)
środy rano - Vanja
środy wieczór Kocuria
czwartki rano do obsadzenia na stałe!
04.08. Vanja
11.08. Vanja
18.08 - wakat
25.08. - wakat
czwartki wieczór Miszelina (wraca 6 sierpnia) (04.08 jej siostra)
piątki rano - do obsadzenia na stałe!
05.08 - vanja
12.08 - wakat
19.08 - wakat
26.08 - wakat
piątki wieczór Milu (wraca 7/8 sierpnia) (05.08 - kocuria)
soboty rano Milu (wraca 7/8 sierpnia) (06.08 vanja)
soboty wieczór Miszelina
niedziele rano Kinga Warmijska
niedziele wieczór Kocuria
Zastępstwa potrzebne w sierpniu: (o których wiem na dzień dzisiejszy)
1 sierpnia rano (poniedziałek)
2 sierpnia wieczór (wtorek) jej siostra /Monika W. (cat-room)
4 sierpnia wieczór (czwartek) jej siostra
5 sierpnia rano (piątek) - Vanja
5 sierpnia wieczór (piątek) - Kocuria
6 sierpnia rano (sobota) Vanja
8 sierpnia rano (poniedziałek)
12 sierpnia rano (piątek)
15 sierpnia rano (poniedziałek)
18 sierpnia rano (czwartek)
19 sierpnia rano (piątek)
25 sierpnia rano (czwartek)
26 sierpnia rano (piątek)
potrzebuję deklaracji od:Queen Ink
Yeniki
mikela pisze:Witajcie
Mieszkam na Wieczystej. Dwa tygodnie temu uciekł mi kot. Jakby ktoś miał czas i ochotę zajrzeć, opisałam to tu:
viewtopic.php?f=1&t=130020&hilit=wieczysta
Po dziesięciu dniach poszukiwań, rozlepiania ogłoszeń i biegania po okolicznych działkach i osiedlach odkryłam, że przebywa na terenie opuszczonego ogrodu, niemal tuż przy mojej kamienicy. Kot nie ma zamiaru wrócić-moja wina-nie wykastrowany. W trakcie poszukiwań zauważyłam, że na tej działce przebywają również kociaki, ok 3 miesięczne, z KK. Jednego zgarnęłam wczoraj(tu wątek dla zainteresowanych: viewtopic.php?f=1&t=130339&start=0&hilit=wieczysta)
drugi jest tam nadal, a wraz z nim kotka i mój Mysior.
Czytałam, że dysponujecie klatką-łapką. Wiem, że na bieżąco jej używacie, dlatego nieśmiało pytam: czy byłaby jakaś możliwość pożyczenia jej?Boję się o drugiego kociaka(mam tylko nadzieję, że więcej ich nie ma), bo dla tego, którego zabrałam, był już ostatni dzwonek. Myślę też, że nie ma innej szansy złapania Mysiora. Natomiast, jak złapie się kocica, chciałabym ją odwieźć na sterylkę.
Sytuację dodatkowo komplikuje fakt, iż mam niezbyt sprzyjających sąsiadów. Widzieli w ostatnich dniach moje zainteresowanie tymi kotami i nie podoba im się to. Boję się, że mogą im coś zrobić, wiedzą, gdzie karmicielka wynosi jedzenie.
Więc jeśli byłybyście mi wstanie w jakiś sposób pomóc, ewentualnie podpowiedziały, kto jeszcze ma taką klatkę w Krakowie, będę miała wobec Was dług wdzięczności
edit: klatkę można bezpiecznie zastawić, ogród jest ogrodzony, a ja go widzę z okna, nie ma więc obawy, że ktoś ukradnie.
Tweety pisze:mikela pisze:Witajcie
Mieszkam na Wieczystej. Dwa tygodnie temu uciekł mi kot. Jakby ktoś miał czas i ochotę zajrzeć, opisałam to tu:
viewtopic.php?f=1&t=130020&hilit=wieczysta
Po dziesięciu dniach poszukiwań, rozlepiania ogłoszeń i biegania po okolicznych działkach i osiedlach odkryłam, że przebywa na terenie opuszczonego ogrodu, niemal tuż przy mojej kamienicy. Kot nie ma zamiaru wrócić-moja wina-nie wykastrowany. W trakcie poszukiwań zauważyłam, że na tej działce przebywają również kociaki, ok 3 miesięczne, z KK. Jednego zgarnęłam wczoraj(tu wątek dla zainteresowanych: viewtopic.php?f=1&t=130339&start=0&hilit=wieczysta)
drugi jest tam nadal, a wraz z nim kotka i mój Mysior.
Czytałam, że dysponujecie klatką-łapką. Wiem, że na bieżąco jej używacie, dlatego nieśmiało pytam: czy byłaby jakaś możliwość pożyczenia jej?Boję się o drugiego kociaka(mam tylko nadzieję, że więcej ich nie ma), bo dla tego, którego zabrałam, był już ostatni dzwonek. Myślę też, że nie ma innej szansy złapania Mysiora. Natomiast, jak złapie się kocica, chciałabym ją odwieźć na sterylkę.
Sytuację dodatkowo komplikuje fakt, iż mam niezbyt sprzyjających sąsiadów. Widzieli w ostatnich dniach moje zainteresowanie tymi kotami i nie podoba im się to. Boję się, że mogą im coś zrobić, wiedzą, gdzie karmicielka wynosi jedzenie.
Więc jeśli byłybyście mi wstanie w jakiś sposób pomóc, ewentualnie podpowiedziały, kto jeszcze ma taką klatkę w Krakowie, będę miała wobec Was dług wdzięczności
edit: klatkę można bezpiecznie zastawić, ogród jest ogrodzony, a ja go widzę z okna, nie ma więc obawy, że ktoś ukradnie.
pytaj Lutry o klatkę, bo ona się przymierzała, druga jest na teatralnym ale dziewczyny łapią, trzecią mamy odebrać w najbliższym tygodniu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 214 gości