Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pluskwa6 pisze:do czego ten informatyk? mój mąż zajmuje się programowaniem stron jakby co...
Tweety pisze:pluskwa6 pisze:do czego ten informatyk? mój mąż zajmuje się programowaniem stron jakby co...
co po chwile rozsypuje się nasza strona, tworzą się krzakino i ja, ciele bose, dodatkowo nie mam pojęcia jak wstawić plik pdf, który mogą sobie inni ściągać z naszej strony
Tweety pisze:pluskwa6 pisze:do czego ten informatyk? mój mąż zajmuje się programowaniem stron jakby co...
co po chwile rozsypuje się nasza strona, tworzą się krzakino i ja, ciele bose, dodatkowo nie mam pojęcia jak wstawić plik pdf, który mogą sobie inni ściągać z naszej strony
queen_ink pisze:Etiopia pisze:queen_ink pisze:A jak Gluś-Gilek?
Pytałam dziś dr M. (na sucho, tzn bez kota) o to jego charczenie. I niestety najbliższy pewny rinoskop jest u Niedzielskich we Wrocławiu, mam jeszcze spytać w kilku bliższych klinikach. Ale podobno podstawą jest dobre osłuchanie, czy mu nic nie przeszkadza w oddychaniu i jeżeli nie, to rinoskopia może nie być konieczna, a jeżeli już, to najlepiej byłoby ją połączyć z kastracją.
Potrzebuję transportu dla doga z Kozłówka na kociarnię na wszelki wypadek dla Katii. Robert najwcześniej w poniedziałek mógłby wiedzieć, kiedy może.
Czarna Mamba czyli Nala Wieliczka charczała bardzo - u niej odstąpiono od rinoskopii bo okazało się że jej to w oddychaniu nie przeszkadza......
Jeżeli jest tylko charczenie bez wycieku ropy i kot może tą dziurką oddychać to lepiej zrobić posiew i prześwietlić zatoki ...
U kota rinoskopia przez ukształtowanie przewodów nosowych i zatok jest inwazyjna i obciążającą..
A kto ją oglądał?
Tweety pisze:na ten moment udało się załatwić umieszczenie Torfika i Temidy w pewnej posiadłości pod Krakowem. Pojadą w przyszłym tygodniu. Jeżeli współpraca się rozwinie to będzie potrzebny silny zespól pod wezwaniem, jak w przypadku Małgosi z Harbutowic, i ogarnięcie na początek terenu, na którym miejscami trwa do pasa a w niej koty. Tyle, że tam jest pół hektara
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek, Szymkowa i 103 gości